upoznavanje preko neta

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dark angel heaven-hell:
Ne kazem Sanha da nisi u pravu. Mozda previse to gledam iz svog iskustva. Elem gledah i iskustva drugih ljudi, ljudi se utripuju, dobro se zezaju i odmah pomisle e ruku bi u vatru jedno za drugo. A treba puno vode ipak da protece da bi doslo do "ruke u vatru". I jako mi je lose to, sto sam imala prilike da vidim i na ovom forumu, povlacenje privatnosti javno. Naravno da iskazujemo svoju privatnost samim tim sto iznosimo misljenje o odredjenoj temi, ali doci do toga da znam recimo (a bilo je to ima vec vremena) sta se desava u vezi jedne od forumasica mi je zaista degutantno.

p.s. i da nema veze sa temom al morah da kazem da super izgledas :)
pa dobro, ta euforija jeste smeshna, a i sad se prisecam malo tih prenoshenja sukoba iz rl u vr... znachi hocesh da kazesh, koliko god komunicirali na ovaj nachin, nema teorije da znamo shta nas zaista cheka u rl... slazem se...

Upoznala sam mnoogooo ljudi preko neta i moram priznati da za vecinu imam samo reci hvale..
Sto se tice tog nekog muvanja i sta ti ja znam, ja odmah dok komuniciram sa ljudima napravim distancu, tako da im bude potpuno jasno da mozemo biti SAMO prijatelji i do neceg vise eventualno moze doci tek kada se dobro dobro upoznamo!
Upoznavanje preko neta je ql jer mi omogucava da sirim krug poznanika! :)

Psihologue:
Znam..Mislio sam na oskudno odevene žene ili devojke...

a to , jbga meni moras da crtas :))))
image0011-1.gif

Back