upoznavanje preko neta

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
banegad:
cini mi se da se uglavnom upoznaju ovi sto samo cetuju do besvesti
i to najvise ovi sa svastare
****** kad bi obrisali kafanu, asocijacije i sta mislis o osobi iznad svi oni zajedno bi imali 38 postova
u vrh glave
i onda aj kad vec cetuju do iznemoglosti rese da se vide
sto da bulje u monitor kad mogu u prirodi da cavrljaju
meni su pojedini ljudi sa foruma interesantni ali kad bih ih upoznao to vise ne bi bilo to
ponekad kad kucam poruku pricam naglas
jel se desilo to nekome
uzmi mikrofon da te cujemo bolje!:lol:

Pored subjektivnih prepreka,zabluda,komplesa,loših iskustava,postoji i problem neiskrenosti-naime,sklon sam da zaljučim da se mnogi predstavljaju u lažnom svetlu,da bi nadomestili neke nedostatke u svom životu.Takva osoba ne želi da se upoznaje jer time ruši sopstvenu iluziju.
Postoje i objektivne prepreke-geogravska udaljenost,već utabani životni putevi,nedostatak slobodnog vremena,novca...itd.
Ipak,širok spektar ljudi koji se mogu sresti ovim putem ,znatno povećava mogućnost pronalaženja željenog profila ličnosti.

1976!:
Pored subjektivnih prepreka,zabluda,komplesa,loših iskustava,postoji i problem neiskrenosti-naime,sklon sam da zaljučim da se mnogi predstavljaju u lažnom svetlu,da bi nadomestili neke nedostatke u svom životu.Takva osoba ne želi da se upoznaje jer time ruši sopstvenu iluziju.
Postoje i objektivne prepreke-geogravska udaljenost,već utabani životni putevi,nedostatak slobodnog vremena,novca...itd.
Ipak,širok spektar ljudi koji se mogu sresti ovim putem ,znatno povećava mogućnost pronalaženja željenog profila ličnosti.

BRAVA :D

Ma svako ovde moze da pricha u svoje ime samo.....meni je bezveze da definishem i konkretizujem neshto, meni se ovde svidja, a vidish nishta mi ne fali... ;) , i shto se ne upoznati sa nekim ko ti deluje Ok, glupost....samo napred.....

Sanha:
Nije tachno,..mog najboljeg prijatelja,brata,nekoga koga volim mnooogooo i ko mi mnogo pomaze u zivotu sam upoznala preko BAS ovog foruma!Ima ljudi koji imaju drugacija iskustva i mishljenja od tvog,...ili sachekaj pa vidi i sama....I ok,vecina trazi samo sex,...ali nije tako sa svima...

Ne kazem Sanha da nisi u pravu. Mozda previse to gledam iz svog iskustva. Elem gledah i iskustva drugih ljudi, ljudi se utripuju, dobro se zezaju i odmah pomisle e ruku bi u vatru jedno za drugo. A treba puno vode ipak da protece da bi doslo do "ruke u vatru". I jako mi je lose to, sto sam imala prilike da vidim i na ovom forumu, povlacenje privatnosti javno. Naravno da iskazujemo svoju privatnost samim tim sto iznosimo misljenje o odredjenoj temi, ali doci do toga da znam recimo (a bilo je to ima vec vremena) sta se desava u vezi jedne od forumasica mi je zaista degutantno.

p.s. i da nema veze sa temom al morah da kazem da super izgledas :)

1976!:

Jeste nemam treca posla nego da "kreiram" svoju licnost ovde. I to je klasika. Ljudi uvek prvo pomisle da ti nesto fali kada neces da se upoznajes.
been there done that

krvolok:
Brate Nikola, a da ti OVO malo preformulišeš i pojasniš, jer ako tako komanduješ i VODOM, onda ti jedno odeljenje juriša, drugo se povlači a treće ukopava ...

Da znas , toga se nisam setio :))))))

Komanda ide ovako :

Braco u napad - ja iza vas
Braco u bijeg - ja ispred vas

@krvoloce druze stari , pomorski diverzantu ...... sta kod vas u NS znaci rec : o d j e b i , jel to izjava ljubavi ili ....?:))))

Back