whitenicky
Buduća legenda
- Poruka
- 39.521
whitenicky:ovim zelim da vam javno kazem da nikoga vise ne zelim da upoznam s neta , i ove sto sam upoznao smucili su mi se ))) @Sanha samo misli kako da me povali u krevetu i da mi njena Rea odgrize yaya ,@Bliss malo me voli , malo me mrzi cesto mi kaze da odjebem ,@Sibirka stavila me na ignore listu otkako sam joj trazio bele pantalone i tange , @lillymoon ona ne kontaktira vise samnom - kaze da sam isuvise zgodan , @esperanca - jos uvek me muva dok joj Deki radi nocne smene , @Zana - ona mi redovno pise ljubavna pisma ,ali uvek napise mrzim te ,@Peta W. mi dahcu nocu u slusalicu , salje mi perverzne slike sa njenom gooozom , @PLESsitnihDEMONA me zove na gej zurke , @PoPMare hoce da me uvede u svet kriminala i da se kladim na borbu pitt bulova , @_GLOCK_ hoce non stop da mu objasnjavam kako da predje 1 misiju u jednoj igirici ,a igrica se zove MICKEY MOUSE in ACTION ))))) , @Gryphon me zove samo kad kreci stan i cepa drva , @Ljuba82 zove me u 2h i pita jel imam lanac za biciklo ( nije on bas sav svoj ) , @ZoranPetrovic ( zove 4 puta na mobilni i pita jel imam sta da jedem - njega sam stavio na ignore listu ))) ) , @Psihologue - s njim se vise ne druzim , posto je hteo da me udavi u bazenu kad smo bili u Bugarskoj , @jeasus - s njim ne kontaktiram , poceo je da bilduje i digao je nos kaze da se zove sada SVARC JEGER brat od onog poznatog glumca , promenio je sve podatke u crkvi , @McMillan - njega vise uopshte ne poznajem , nije isti covek samo hoce da idemo u akciju na neke medicinske sestre * boze sacuvaj* , @deki139 - bavi se perverzijama i pali se na maloletnice on je na ignore listi odavno )))) , @KLL - taj je odlepio , pise po 20 postova dneveno , on me zove da pita kad cemo u lov na labudove , @jacques - zove 10000 puta dnevno i pita kad cemo nesto da povalimo , alo bre ja sam ozenjen covek ,@baraba - hoce da svaki dan pijemo alkohol i jurimo kerove po ulici - definitivno je covek prolupao
I ovi su brate @Mannibals izgledali COOL
))))