Denni72
Zainteresovan član
- Poruka
- 304
Nisam mogao da odolimovaj denni karakteran neki lik
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam mogao da odolimovaj denni karakteran neki lik
Mene su drugovi pitali da li imam silikone (grudi), pa su me pitali da li nosim neki "nevidljiv" brus, a jednom kad sam bila u atlet majici sam jednom od tih drugova rekla da zavuče ruku ispod majice na leđima, da dokažem da nemam brus, pipao je od kičme do vrata i konačno shvatioPrvo ne drami sa boldiranim slovima.
Drugo, žena ima pravo da to pita, čudi me da je čekala 2 meseca dopisivanja.
Vi kad hoćete da vidite kolike su sise i dupe to je ok, a žena je dronfulja kad hoće da vidi penis, čak pristojno pita

Čoveče zaljubi se igraBio sam sa prilično devojaka preko interneta, al ne te aplikacije i to, vec lupam igrao covece ne ljuti se, sprdam se one se zaljube, ta prica 90%
od sećanja se lepo živi...Mene su drugovi pitali da li imam silikone (grudi), pa su me pitali da li nosim neki "nevidljiv" brus, a jednom kad sam bila u atlet majici sam jednom od tih drugova rekla da zavuče ruku ispod majice na leđima, da dokažem da nemam brus, pipao je od kičme do vrata i konačno shvatio
A što se tiče veličine muškog polnog organa, meni je bolji kraći ali deblji
Nemam seks, ovo su samo sećanja.![]()
ko sa slušanjem ploča u dečijoj sobici...Čoveče zaljubi se igra
Haha, bio je taj neki slovenački sajt, show 2010. 2011. tamo, a i one igre preko fbČoveče zaljubi se igra
A njih uvek moraš da pustiš da pobedenekada je i ovde bio forum za igrice i igrale se devojčice...
Slagalica rizz i onaj farmville je li?Haha, bio je taj neki slovenački sajt, show 2010. 2011. tamo, a i one igre preko fb
a ne secam se vise, bilo je ono kad pravis svoju kucu pre farmville. Tu se secam bila neka Amerikanka i kao dolazi na Exit u Novi Sad, super, mi je upoznali druzili se, svima dala ja nisam hteoSlagalica rizz i onaj farmville je li?
Ma to nema veze, same se one igraju sa sobom i smišljaju kako da pobede van igrice...A njih uvek moraš da pustiš da pobede
Vazda sebične bileMa to nema veze, same se one igraju sa sobom i smišljaju kako da pobede van igrice...
realno, ako je njima dobro i nama je dobro, žene mnogo ulažu u vezu i često na svoju štetu, što dečacima dozvoljava da budu sebični.Vazda sebične bile
Ja oxenio curu s kojom Sam igrao covjece ne srdi seBio sam sa prilično devojaka preko interneta, al ne te aplikacije i to, vec lupam igrao covece ne ljuti se, sprdam se one se zaljube, ta prica 90%
vrhJa oxenio curu s kojom Sam igrao covjece ne srdi se