- Poruka
- 72.402
Z BOGOM!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa dobro bre denny ne mora to bas toliko teatralno.ODJAVLJUEM SE SA OVE TEME.....NE MOŽEŠ OČEKIVATI NEKE MORALNE VREDNOSTI OD LJUDI KONJI SE DECENIJAMA HRANE ZADRUGAMA,FARMAMA I SLIČNO...DAKLE, O D JA V LJ U J E M SE
Širina ramena, ruke, leđa, grudi, to vas ništa ne pali? Samo kiton kad vidite? OkTi atributi njoj nisu seksualno relevantni.
Kao što su njemu relevantni njeni koje može da nazre i preko odeće, dok je zbog društveno biološke asimetrije, njegov atribut, njoj relevantan, upakovan tako da se ne vidi.
l logičan izlaz iz te nepoznanice je da ga pita.
pa dobro bre denny ne mora to bas toliko teatralno.
BY THE WAY,kaže se S BOGOM,nego su komunisti taj lepi srpski pozdrav izkarikirali i izmislili ZBOGOM da deluje u negativnom kontekstuZ BOGOM!
steta, a on planiro da je ozeni, da mu izrodi sijaset dece, da sretno zive do kraja zivota..................Jesam,i to je ok kad nagovestis sta zelis...oni su pisali i pričali 2 meseca,nesto za ozbiljno,planirao i da je.upozna sa njegovim
Oki Žena u zrelim godinama,bemoj da misliš da žeba u tim godinama nema potrebe čak mnogo jače nego ona koja se nikad nije poradjala il presla odredjene godine.hahahah,devojka od 50 godina...baš je devojka
Ti imas male dude i mrsavo teloPrvo ne drami sa boldiranim slovima.
Drugo, žena ima pravo da to pita, čudi me da je čekala 2 meseca dopisivanja.
Vi kad hoćete da vidite kolike su sise i dupe to je ok, a žena je dronfulja kad hoće da vidi penis, čak pristojno pita
ajde budi dzentlmen a ne ...Ti imas male dude i mrsavo telo
To moj nacin da je isprovociram da mi uzvrati poruku,sta se ti mesas ?ajde budi dzentlmen a ne ...
negativne komentare ne iznosimo...
Gde je kacila sliku ?drugo , jes ona malecka, ali je senzualna podosta.
drgo odnazad onako naga u onoj prirodi, iskazala je svoju senzualnost . tjelo uopste nije mrsavo.
Verujem da je većina vas imala iskustvo upoznavanja preko interneta,svakako i ja sam to imao,ali izdvojiću iskustvo mog drugara iz detinjstva koji inače živi u Beču.Upozna on na fejsu jednu ženu iz grada iz kojeg dolazimo.Pisali nekih 2 meseca,čuli se preko vibera i na leto (pre nekih 2-3 godine),sretnu se oni uživo "na kafu".Popričali malo,on nešto nije bio oduševljen njenim karaktoremom,ali izgledom je bio zadovoljan.Dogovorili se oni da za neki dan izadju na večeru,to je kao trebao da im bude prvi zvanični sastanak.Otišli oni u neki restoran,naručili piće,odabrali i klopu,i dok čekali da im se klopa spremi,ona njega otvoreno pita "Koliki ti je",on se zbunio,hteo da veruje da ga pita za nešto drugo koliki mu je,recimo za lični dohodak ili bilo šta drugo,ali ona je dodatno precizirala pitanje,koliki mu je dug penis,kaže da ne gube bez veze vreme jer joj je to važno,a bilo joj je glupo da ranije traži da joj preko vibera pošalje sliku. Pošto smo u isto vreme bili na odmoru u Srbiji,on to meni ispriča,ja mu rekao ...Šta vi mislite o tome?
pa ovde na ljisu tamo gde su takve fotografije.Gde je kacila sliku ?

Pretty much...Želite neku finu devojku za ženu koja će da ćuti o svojim seksualnim potrebama.
Dronfulja bi možda bila da ga odvede u krevet da proba pa ga ostavi ako joj se ne svidi. I tako sa svakim koga upozna.
Frapiran sam, vodio je na zlatibor i nije se oženio? Užas....izgleda da je bila u pravu oko gubljenja vremena...žena čekala dva meseca sex?Nije,nego je dosao posle 2-3 meseca,odveo je na Zlatibor,bio 7-8 dana sa njom,otresao je i otkacio,a to mu je bio i moj savet