UPOZNAVANJE PANCEVACA I PANCEVKI

Zovi te me Azuma, 77 godište sam, slušam raznovrsnu muziku, ali najviše džez. Volim književnost, istočnjačku poeziju i strip. Alkohol ne pijem (tako da društvo ne mogu da vam pravim, sorry girls), takođe ni kafu ne pijem. Totalno opčinjem čajem i trenutno u potrazi za savršenom šoljicom čaja. Ponekad noću nespavam jer po utrinama vucaram teleskop, amaterski astronom u pokušaju. Igram jednu misaonu istočnjačku igru zvanu Go, pa povremeno idem po turnirima (liga kod nas postoji više od 40 godina). Šta još reći, pa nekakav sam inženjer, mnogo mi je važnije šta čovek ima u glavi nego kako izgleda ili koliko je imućan. I za mene se sigurno može reći da sam introvertna osoba.

Poslednja izmena:
Predstavljanje u negaciji.
Ja se ne zovem Ivana (pa muško sam), i ne slušam domaći i strani rok, a metal nikada. I nisam 83 godište.

Šalu na stranu. Zovi te me Azuma, 77 godište sam, slušam raznovrsnu muziku, ali najviše džez. Volim književnost, istočnjačku poeziju i strip. Alkohol ne pijem (tako da društvo ne mogu da vam pravim, sorry girls), takođe ni kafu ne pijem. Totalno opčinjem čajem i trenutno u potrazi za savršenom šoljicom čaja. Ponekad noću nespavam jer po utrinama vucaram teleskop, amaterski astronom u pokušaju. Igram jednu misaonu istočnjačku igru zvanu Go, pa povremeno idem po turnirima (liga kod nas postoji više od 40 godina). Šta još reći, pa nekakav sam inženjer, mnogo mi je važnije šta čovek ima u glavi nego kako izgleda ili koliko je imućan. I za mene se sigurno može reći da sam introvertna osoba.

Ti pod hitno da se ženiš :rtfm:

Ne spavaš noću zato što vučeš nekakve teleskope po utrinama,srčeš čajčić,igraš neke istočnjačke misaone igre i ostalo...ako nisi,pod hitno se ženi i kreni po utrinama da uživaš familijarno,da počneš konkretno nešto da piješ a misaona igra neka ti bude recimo Monika Beluči obučenu u svilenu pidžamu kako vuče teleskop u jednoj ruci a u drugoj drži japansku lepezu a ti onako GO je čekaš :cool:

Back