Upoznali smo se preko neta

Već sam pričao na ovom forumu kako se povaljuju srpkinje na brzaka:

1. Ja sam ozbiljan seks me ne zanima samo brak i deca.
2. Nevin sam, stidljiv, nikad bio sa devojkom. Bilo je tu nešto ali ipak ništa. Na to padaju i starije koke pomame se fakultetski obrazovane da se razumemo. Posle gunđaju nešto kada ih razvalim :lol:

2. Nevin sam, stidljiv, nikad bio sa devojkom. Bilo je tu nešto ali ipak ništa. Na to padaju i starije koke pomame se fakultetski obrazovane da se razumemo. Posle gunđaju nešto kada ih razvalim :lol:
Ja sam poštena.
Ja sam bogat... z:mrgreen:

Emotivni život je iluzija.

Zašto?

Možda sam i tebe obrnuo :per: nije bilo praznog hoda, jedna ujutro ide u školu, druga sa fakulteta svrati, treća popodne skuva ručak, četvrta uveče akcija u autu, prta noć masaža. Ujutro opet. I posle kažu da je lako studirati :mrgreen:

To sada ne radiš. Bar se nadam.

I čistile su prale i peglale vidiš odmah koja je za šta talentovana neke su bile samo za čoko moko držao sam ih podalje od kuhinje da ne oštete nešto.

Oraspoložio si me za 10+. Bila sam nervozna zbog EPS-a, sada se samo pitam...

Pitam se, da li je moguće da se isto ponašate i ti i moj sestrić?

Ozbiljno, bez šale, on već nekoliko godina unazad ( sada ima 26 ) prvo što uradi posle upoznavanja, traži da mu ta devojka skuva nešto, da mu ispegla košulju ili majicu, ali da pazi kako to radi..on nosi samo firmiranu garderobu.

Druga faza je posmatranje njene kuće ili stana: Da li je uredna, neuredna, da li pere prozore..

I neću više da nabrajam. Sestrić je veliki emotivac ali i realno posmatra svet oko sebe.

Šta mislite, da li je opasno upoznavanje preko neta? U smislu, on-ona lažira svoj život, traži da se odmah vidi sa vama...i otkrijete kasnije da ima ozbiljnih problema- narcis ili kriminalac ili nešto treće što nije baš ok.

Pitam jer i toga ima.

Zašto?

To sada ne radiš. Bar se nadam.

Oraspoložio si me za 10+. Bila sam nervozna zbog EPS-a, sada se samo pitam...

Pitam se, da li je moguće da se isto ponašate i ti i moj sestrić?

Ozbiljno, bez šale, on već nekoliko godina unazad ( sada ima 26 ) prvo što uradi posle upoznavanja, traži da mu ta devojka skuva nešto, da mu ispegla košulju ili majicu, ali da pazi kako to radi..on nosi samo firmiranu garderobu.

Druga faza je posmatranje njene kuće ili stana: Da li je uredna, neuredna, da li pere prozore..

I neću više da nabrajam. Sestrić je veliki emotivac ali i realno posmatra svet oko sebe.

Šta mislite, da li je opasno upoznavanje preko neta? U smislu, on-ona lažira svoj život, traži da se odmah vidi sa vama...i otkrijete kasnije da ima ozbiljnih problema- narcis ili kriminalac ili nešto treće što nije baš ok.

Pitam jer i toga ima.
Nemoj da ga prevari, žene obrišu prašinu i iza vešmašine ali uvek zaborave da obrišu u staklu vrata veš mašine 🤗

Ja sam visok pa povučem prst i gore po elementima, iznad vrata itd

Priroda žena je zverska da skrivaju svoje tragove, mažu i lažu jbg. Nema tu sreće, napraviš decu i brišeš 🤗
National Geographic Bird GIF by Nat Geo Wild

Toga ima i bez neta.

Ima. Mislim i više nego na internetu.

Na kablovskom ID kanalu emituju emisije o upoznavanju preko interneta i o svim rizicima koje sam internet donosi.

To nisu samo priče o maloletnim devojčicama od 16-18 već se tu spominju i devojke 20+, 25+.

Ne mogu da razumem da su tamo devojke, žene toliko naivne i da ima toliko mnogo čudnih, bolesnih ljudi.

Jedna moja poznanica je upoznala čoveka sa kojim se dopisivala na jednom forumu. I pričala je posle prvog susreta da se on hvalio time što krade, ali ga niko još nije uhvatio.
Na netu joj to nije pričao. Ona je posle prvog sastanka sa njim, prekinula svaki kontakt jer nije želela da ima problema ukoliko on i kod nje donose ukradene stvari.

vidite ovako stoje stvari: potpuno je isto da li se dvoje upoznaju preko neta i kada se upoznaju uživo negde - u oba slučaja neće ispasti ništa ako postoje laži foliranja i sl... uživo upoznavanje - važi za oba pola - pogotovo kada upoznavanje bude tako negde gde tipa tvoji prijatelji poznaju tu osobu sa kojom si se upoznao ako je poznaju i ako je loša i zahebana neće smeti ništa da ti kažu loše o njoj da se ne bi zamerile... nekada se dešava da neku osobu i ne poznaju dobro zato što se ona vešto krije manipuliše i folira pa bude ''ma ona je dobra devojka ili on je dobar momak fin tih dobar i povučen.... čak upoznavanje preko neta ima i svojih prednosti jel unapred preko pisanija već upoznaš tu osobu njena interesovanja navike i sl ako iole piše 70-ak posto istinu...

Pogledajte prilog 1744617
Svi svakodnevno koristimo internet. I za posao, za važne privatne stvari kao što je plaćanje računa onlajn...

Ali, internet koristimo i u trenucima kada želimo da se opustimo ( net forumi i društvene mreže ) i da podelimo nešto sa drugima ( blogovi i forumi ).

Šta je sa našim emotivnim životom?

Da li možemo da pronađemo srodnu dušu preko interneta?

Da li poznajete parove koji su u vezi ili u braku a upoznali su se preko neta?

Foto: Ideogram.ai

Сестра од ујака је у браку скоро 20 година. Имају троје деце и упознали су се преко друшт. мреже.

@ružislav @Heidfeld fan

Ovo nije LJiS. Neću sada da brišem, ali vas molim obojicu da neke reči i neku muziku ostavite za LJiS.

vidite ovako stoje stvari: potpuno je isto da li se dvoje upoznaju preko neta i kada se upoznaju uživo negde - u oba slučaja neće ispasti ništa ako postoje laži foliranja i sl... uživo upoznavanje - važi za oba pola - pogotovo kada upoznavanje bude tako negde gde tipa tvoji prijatelji poznaju tu osobu sa kojom si se upoznao ako je poznaju i ako je loša i zahebana neće smeti ništa da ti kažu loše o njoj da se ne bi zamerile... nekada se dešava da neku osobu i ne poznaju dobro zato što se ona vešto krije manipuliše i folira pa bude ''ma ona je dobra devojka ili on je dobar momak fin tih dobar i povučen.... čak upoznavanje preko neta ima i svojih prednosti jel unapred preko pisanija već upoznaš tu osobu njena interesovanja navike i sl ako iole piše 70-ak posto istinu...

Mnogi misle da je super kada se upoznaješ sa nekim preko prijatelja.

Mog prvog dečka, prvu ljubav sam upoznala preko prijatelja. Prekinuli smo vezu posle 7 godina zabavljanja.

Mislim da je internet ipak bolji za upoznavanje.

*ебем те у пеДу! Дај алгоритам сисо.

п.с. Да ниси петљао са оном бившом мојом козом на причаоници у задњи’ месец-два?

nisam nikad ni pristupio u pričaonici :mrgreen: pre neko veče pisah već na temi kao da pristupim da vidim kako je tamo pa nisam tako ostalo sad za vikend odem tamo da vidim :mrgreen:

Back