vracaracc
Buduća legenda
- Poruka
- 38.315
Декларисани сам умерени десничар, навијач (Делије Север), бојкоташ избора после 24.09.2000., релативно прочетнички и апсолутно монархистички опредељен, Косово је за мене део Србије за који бих се у недостатку дипломсатских средстава борио и "голом силом",не подржавам геј параду иако сматрам да хомосексуалност није болест али да "педери" и њихова пропаганда за циљ имају деградацију Србије, ЕУ ме генарално не занима (мада ни ништа лоше о њој не мислим) и сматрам да је Коштуница једини иоле нормалан политичар али за кога ипак не могу да гласам због имбецилног окружења, сматрам да је Чеда директно учествовао у убиству Зорана Ђинђића с' обзиром да је био блиски пријатељ његових егзекутора Кума и Шиптара (Шта један политичар уопште тражи у таквом друштву?), мрзео сам милошевића (и сада га мрзим) али се кајем што сам више него активно учествовао у петооктобарској превари у којој смо уместо Курте довели Мурту, сматрам да "црногорци" по националности представљају комунистичку измишљотину која се први пут у историји јавља 1945, баш као што за измишљотине сматрам и секте зване МПЦи ЦПЦ, подржавам расељавање цигана (не рома) испод мостарске петље коју су нелегално окупирали, такође мислим да у економским односима са суседима треба да заступамо политику реципроцитета.
Завршио сам високе школе + специјализацију у иностранству...........не радим у струци и то је моја одлука.
Сматрам да Србија не треба да буде део НАТО нити било ког другог пакта већ сматрам да требамо да се посветимо сами себи....без пузања.
Руси ме не занимају
Активно сам учествовао у петооктобарским догађајима и сада се због тога помало и кајем пошто ништа суштински нисмо променили...уместо Курте ту је мурта.
Оно што ме једино суштински занима је да добијем државу у којој ћу као СРБИН моћи да нормално живим и да не будем грађанин другог реда.......и ко год ми то понуди може да рачуна на мој глас.
има још пар стварчица...али полако....
Завршио сам високе школе + специјализацију у иностранству...........не радим у струци и то је моја одлука.
Сматрам да Србија не треба да буде део НАТО нити било ког другог пакта већ сматрам да требамо да се посветимо сами себи....без пузања.
Руси ме не занимају
Активно сам учествовао у петооктобарским догађајима и сада се због тога помало и кајем пошто ништа суштински нисмо променили...уместо Курте ту је мурта.
Оно што ме једино суштински занима је да добијем државу у којој ћу као СРБИН моћи да нормално живим и да не будем грађанин другог реда.......и ко год ми то понуди може да рачуна на мој глас.
има још пар стварчица...али полако....
Poslednja izmena:

(hvala bogu) i volim sve sto vole mladi.