imas trruli paradajz za budzasto, treba nam?Meni roba ne propada jer sam snalažljiv čovek
sad cemo vlast da propadamo, principi propale opozicije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imas trruli paradajz za budzasto, treba nam?Meni roba ne propada jer sam snalažljiv čovek
sad cemo vlast da propadamo, principi propale opozicije
Izvinjavam se što vam pogodih iritis pa nemate odgovor ni na šta!Još jednom, gde si bio da se ovako srčano boriš za obrazovanje dece kada im je vlast to uskraćivala? Nije nas zbog toga sve manje, već pratimo šta studenti predlažu. I nemam nameru da ti objašnjavam to.
Intelektualizam Kruga Dvojke.Није теби ништа подпуно јасно.
Све је теби у неком сфумату, као и уписи; кад да ти Џојс диктира, али кад се доообро напије.
Na tvoju nesrecu...ti studenti ce biti ljudi kod kojih ces ti morati da se lecis da ganjas papire...da...
Oni kod tebe nece morati nista...a ti kod njih sve...jos kad ostaris, onemocas...od njih ce ti bukvalno zavisiti zivot...
Tako da...kako im dobro mislima sejes danas...tako ce ti karmicki uzvratiti sutra...
...
ИЛи дилер са нередовним снабдевањем, или нека Зозовача...Intelektualizam Kruga Dvojke.
Ma ti sad i pretiš?Na tvoju nesrecu...ti studenti ce biti ljudi kod kojih ces ti morati da se lecis da ganjas papire...da...
Oni kod tebe nece morati nista...a ti kod njih sve...jos kad ostaris, onemocas...od njih ce ti bukvalno zavisiti zivot...
Tako da...kako im dobro mislima sejes danas...tako ce ti karmicki uzvratiti sutra...
...
Стави се на његово место, разуми; све им се распада, пред очима.Ma ti sad i pretiš?
Ne sme je ljutiti samo onaj ko je ozbiljno ucenjen od strane njihovih službi.Verovatno isto kao što Makedonija dozvoljava uvoz revolucije iz Srbije. EU bez alternative se ne sme ozbiljno ljutiti i prosto moraš da trpiš sve sto te snađe.
Misliš na onih 150 vojnih vežbi sa kojekakvim jedinicama Nato pakta?Pa upravo je to cilj, da se rodoljubive snage ne cuju, nego samo pro-nato snage kojima nije cilj zaista boljitak Srbije, nego samo da oni dodju na vlast jer im je krivo sto Vucic namerava da uradi ono sto su oni do juce samo prizeljkivali i sanjali.
Dakle dao je?... i hteli biste isto, ali vam samo smeta Vucic jer je "prost", a ustvari ljubomorni ste jer ne dadoste vi, nego on.
Ne znam da li je to on postpisao, ili samo nije ukinuo, mislim da je Draskovic to potpisivao svojevremeno, ali nisam mislila na to konkretno.Misliš na onih 150 vojnih vežbi sa kojekakvim jedinicama Nato pakta?
Misliš na one Nato oficire koji sede u Generalštabu i imaju sve podatke o Vojsci Srbije?
Misliš na sporazum sa Natoom, kojim niko nema pravo da uhapsi njihovog vojnika na teritoriji Srbije, čak i ako počini ubistvo?
Misliš na onaj sporazum sa Natoom, kojim imaju pravo da intervenišu svojom vojskom na teritoriji Srbije?
O tim "rodoljubima" pišeš?
"Marginalizovani"?Stvar je u tome sto ja gledam dela, a ne reci, i to uvek.
Nije mi vazno sta ko prica, bitan je rezultat.
Sizofreno je sta? Sto ne zelim da na ulici obaram ijednu vlast? Sto nisam olos ulicarski? Sto ne gadjam ljude flasama i jajima?
A sto se "zutaca" tice, da oni su presli u znatnom broju uv ladajucu stranku, ali su marginalizovani, dok ovi su ostali isti, sa istom pro-NATO retorikom.
Irena - kafe kuvarica?Slabo se ti sećaš onda 2000. i juriša na fotelje. Ko je sve tada bio miniatar,
Nemoguće.da ne ne pričam šta se radilo na nižim nivoima vlasti. To je bila klasična makljaža za mesta. I dan danas su neki kao kepelji na istim mestima.
Ne... pisala si o nekim pro-Nato političarima, pa me zanima kako bi nazvala onog koji stoji iza svega što sam nabrojao?Ne znam da li je to on postpisao, ili samo nije ukinuo, mislim da je Draskovic to potpisivao svojevremeno, ali nisam mislila na to konkretno.
Mislila sam na Jadar i Generalstab.
Ne budi "teletabis", pravi. On za potrebe spoljasnje upotrebljava njih, za unutrasnje potrebe upotrebljava one vise "nacionalisticke" stranke i ljude u koaliciji."Marginalizovani"?
Ti baš imaš problem sa vidom, da ne kažem kako se to kaže na srpskom...
Oni njemu trebaju jer slušaju. Sad briši!Irena - kafe kuvarica?
Grčić - pečenjar?
Gašić - keramičar?
Vozač Jorgovanke Tabaković?
Našmrkani Vulin?
Nemoguće.
Prepošteni Vučić je te krpelje davno uklonio.
"Upotrebljava"?Ne budi "teletabis", pravi. On za potrebe spoljasnje upotrebljava njih, za unutrasnje potrebe upotrebljava one vise "nacionalisticke" stranke i ljude u koaliciji.
Koliko dugo si mislila da je "šala"?Ali svejedno, stratesko opredeljenje ka Evropi, iako sam mislila u pocetku da je sala, meni njih ne razdvaja od "zutih" i njihovog "bezalternativnog puta u EU", i protiv sam toga.
'Ajde?Oni njemu trebaju jer slušaju. Sad briši!
Има ли је на свим странама у актуелним превирањима?
Да ли они воде ову хистеричну харангу на сваког ко са обе стране барикаде позива на разум?
Мислите ли да ће то дати икакав позитиван резултат, или се слажете са проценом да ће протуве увек пре нешто упропастити, него произвести ишта позитивно?
Како смо дошли дотле, да више нисмо у стању да размењујемо мишљења без тешких речи?
Изволите...
5."Upotrebljava"?
Da li si svesna da ovim pokazuješ nedostatak bilo kakve bazične politike tvog Vrhovnika, jer iz ovoga proizilazi da je on samo običan manipulator, kojem je cilj opstanak na vlasti po svaku cenu?
Koliko dugo si mislila da je "šala"?
Pet godina, deset, dvanaest?
Na samom početku je izjavio da "eU nema alternativu" - koliko izdajničkih potpisa na štetu Srbije je bilo potrebno da shvatiš da je mislio ozbiljno, koliko ludačkih zakona koji su usvojeni na zahtev eU?
I od tada si, osam godina, protiv Vučića?
Ajde?'Ajde?
Ako Vučiću trebaju - onda je to u redu
Ako su trebali Tadiću ili nekom drugom - onda je to katastrofa.
Obožavam principijelnost.