Употреба фукаре

Screenshot_20250323_212158_com.krstarica.krstarica_edit_97207437989854.jpg

Na tvoju nesrecu...ti studenti ce biti ljudi kod kojih ces ti morati da se lecis da ganjas papire...da...

Oni kod tebe nece morati nista...a ti kod njih sve...jos kad ostaris, onemocas...od njih ce ti bukvalno zavisiti zivot...

Tako da...kako im dobro mislima sejes danas...tako ce ti karmicki uzvratiti sutra...

...

Strašna pomisao! Zar će ti da jednom nekog liječe ?! Teško onima koje oni budu liječili!

Pa upravo je to cilj, da se rodoljubive snage ne cuju, nego samo pro-nato snage kojima nije cilj zaista boljitak Srbije, nego samo da oni dodju na vlast jer im je krivo sto Vucic namerava da uradi ono sto su oni do juce samo prizeljkivali i sanjali.
Misliš na onih 150 vojnih vežbi sa kojekakvim jedinicama Nato pakta?
Misliš na one Nato oficire koji sede u Generalštabu i imaju sve podatke o Vojsci Srbije?
Misliš na sporazum sa Natoom, kojim niko nema pravo da uhapsi njihovog vojnika na teritoriji Srbije, čak i ako počini ubistvo?
Misliš na onaj sporazum sa Natoom, kojim imaju pravo da intervenišu svojom vojskom na teritoriji Srbije?
O tim "rodoljubima" pišeš?

Misliš na onih 150 vojnih vežbi sa kojekakvim jedinicama Nato pakta?
Misliš na one Nato oficire koji sede u Generalštabu i imaju sve podatke o Vojsci Srbije?
Misliš na sporazum sa Natoom, kojim niko nema pravo da uhapsi njihovog vojnika na teritoriji Srbije, čak i ako počini ubistvo?
Misliš na onaj sporazum sa Natoom, kojim imaju pravo da intervenišu svojom vojskom na teritoriji Srbije?

O tim "rodoljubima" pišeš?
Ne znam da li je to on postpisao, ili samo nije ukinuo, mislim da je Draskovic to potpisivao svojevremeno, ali nisam mislila na to konkretno.

Mislila sam na Jadar i Generalstab.

Stvar je u tome sto ja gledam dela, a ne reci, i to uvek.

Nije mi vazno sta ko prica, bitan je rezultat.

Sizofreno je sta? Sto ne zelim da na ulici obaram ijednu vlast? Sto nisam olos ulicarski? Sto ne gadjam ljude flasama i jajima?

A sto se "zutaca" tice, da oni su presli u znatnom broju uv ladajucu stranku, ali su marginalizovani, dok ovi su ostali isti, sa istom pro-NATO retorikom.
"Marginalizovani"?
Ti baš imaš problem sa vidom, da ne kažem kako se to kaže na srpskom...

Slabo se ti sećaš onda 2000. i juriša na fotelje. Ko je sve tada bio miniatar,
Irena - kafe kuvarica?
Grčić - pečenjar?
Gašić - keramičar?
Vozač Jorgovanke Tabaković?
Našmrkani Vulin?
da ne ne pričam šta se radilo na nižim nivoima vlasti. To je bila klasična makljaža za mesta. I dan danas su neki kao kepelji na istim mestima.
Nemoguće.
Prepošteni Vučić je te krpelje davno uklonio.

"Marginalizovani"?
Ti baš imaš problem sa vidom, da ne kažem kako se to kaže na srpskom...
Ne budi "teletabis", pravi. On za potrebe spoljasnje upotrebljava njih, za unutrasnje potrebe upotrebljava one vise "nacionalisticke" stranke i ljude u koaliciji.

Ali svejedno, stratesko opredeljenje ka Evropi, iako sam mislila u pocetku da je sala, meni njih ne razdvaja od "zutih" i njihovog "bezalternativnog puta u EU", i protiv sam toga.

Ne budi "teletabis", pravi. On za potrebe spoljasnje upotrebljava njih, za unutrasnje potrebe upotrebljava one vise "nacionalisticke" stranke i ljude u koaliciji.
"Upotrebljava"?
Da li si svesna da ovim pokazuješ nedostatak bilo kakve bazične politike tvog Vrhovnika, jer iz ovoga proizilazi da je on samo običan manipulator, kojem je cilj opstanak na vlasti po svaku cenu?
Ali svejedno, stratesko opredeljenje ka Evropi, iako sam mislila u pocetku da je sala, meni njih ne razdvaja od "zutih" i njihovog "bezalternativnog puta u EU", i protiv sam toga.
Koliko dugo si mislila da je "šala"?
Pet godina, deset, dvanaest?
Na samom početku je izjavio da "eU nema alternativu" - koliko izdajničkih potpisa na štetu Srbije je bilo potrebno da shvatiš da je mislio ozbiljno, koliko ludačkih zakona koji su usvojeni na zahtev eU?

Има ли је на свим странама у актуелним превирањима?
Да ли они воде ову хистеричну харангу на сваког ко са обе стране барикаде позива на разум?
Мислите ли да ће то дати икакав позитиван резултат, или се слажете са проценом да ће протуве увек пре нешто упропастити, него произвести ишта позитивно?
Како смо дошли дотле, да више нисмо у стању да размењујемо мишљења без тешких речи?
Изволите...

Подилажење режиму кроз релативизацију узрока ових протеста, како и самих протеста... Није одлика разума.

"Upotrebljava"?
Da li si svesna da ovim pokazuješ nedostatak bilo kakve bazične politike tvog Vrhovnika, jer iz ovoga proizilazi da je on samo običan manipulator, kojem je cilj opstanak na vlasti po svaku cenu?

Koliko dugo si mislila da je "šala"?
Pet godina, deset, dvanaest?

Na samom početku je izjavio da "eU nema alternativu" - koliko izdajničkih potpisa na štetu Srbije je bilo potrebno da shvatiš da je mislio ozbiljno, koliko ludačkih zakona koji su usvojeni na zahtev eU?
5.

Back