Uporište

Ovog jutra najavljuju promenu vremena a to me potseti da se i sve drugo stalno menja..panta rei,odavno se zna I život je sav fluidan i nestvaran kao san.Misli naročito.Jedino opstaju ako se ukorene u egoizmu koji je izgleda jedino stvaran u ovom svetu(a to je zapravo glavna odlika volje) ili u veri.....inače je čovek izgubljen ,kao slamka medju vihorovi...Nema tu ništa nejasno,ko je mnogo očekivo mnogo se i razočaro.Teško onom ko nema smisla za šalu....jer sve je komedija del arte

pesho

Veoma poznat
Poruka
10.110
u ljubav su ti promene najbolnije ali i najenergicnije taman si pomislio dalje neces moci kad ono neka mala od energiju te napoji i priupitas se odkuda ona odje

zxy

Veoma poznat
Poruka
13.772
u ljubav su ti promene najbolnije ali i najenergicnije taman si pomislio dalje neces moci kad ono neka mala od energiju te napoji i priupitas se odkuda ona odje
E pa ta se energija vrti menščini po površini planete pa s vremena na vreme svakog opčini...a posledice znaju se ...

RiadaT.

Buduća legenda
Poruka
43.336
E sad mi kaži gde bi da ljubav staviš ti u veru(zabludu) ili egoizam.Ili ćeš da mi negiraš blog u celosti,msm nema veze ,samo izvoli
Nemam namjeru da ti negiram blog.To je tvoje mišljenje i cijenim ga ja,samo što ja drugačije mislim.A ljubav je u srcu,gdje bi drugo bila i tu je ona vječno živa.