Naravno da ne postoji nikakav žiro račun i naravno da je na forumu (ovde, i na forumima inače) sve besplatno i na dobrovoljnoj bazi.
Wild_child, smatram da je tvoj komentar u najmanju ruku neprimeren, a zapravo je krajnje neumesan.
Ljudi dolazeći na forum često imaju potpuno pogrešan utisak da je ovo mesto neka vrsta javnog servisa, gde se mogu obratiti i dobiti odgovor, a zapravo suština foruma jeste da su to mesta za komunikaciju i diskusiju, a tek posle (eventualno) za sve ostalo. Naravno, na ovom podforumu svako ima pravo i može da postavi pitanje kakvo želi, ali mu to ne daje pravo da pod obavezno očekuje odgovor na to isto pitanje, jer je kao što rekoh sve na dobrovoljnoj bazi.
Već sam na nekoj temi napisala, posle masovnog "kukanja" kako se na pitanja ne odgovara, da ako pogledate i uporedite broj pitanja (i onih koji samo postavljaju pitanja), sa brojem onih koji odgovaraju, sve će vam postati jasno.
Na stranu ono što sam gore napisala, da forum nije predviđen da se bavi nužno ( i isključivo) tumačenjima natalnih karti članova, već pre svega astrologijom u najširem smislu.
Pogledajte samo na koliko je pitanja do sada odgovoreno (moram li da naglasim da je besplatno :???: i mislim pre svega na ogromno angažovanje vipcurlic, ali i ostalih koji su u tome učestvovali), a za svaki odgovor je, ma šta vi mislili, potrebno i vremena, i koncentracije. Morate imati i strpljenja i razumevanja da i drugi ljudi imaju svoje živote i svoje probleme i obaveze, ako već isto to tražite za sebe, ili pak postavljate pitanja iz radoznalosti.
Ja lično bih najviše volela da imam sve vreme ovog sveta i da svima mogu da odgovorim na svako pitanje, ali mislim da je jasno da ga nemam. Verujem da to važi i za ostale koji su do sada učestvovali u odgovaranju na pitanja, jer su do sada pokazali dobru volju, iako to nije njihova obaveza niti dužnost. Tim pre mislim da je vrlo ružno to, što je uopšte postojao povod da napišem sve ovo.
Imajte strpljenja, a u međuvremenu gledajte da pročitate nešto na forumu i sami pokušate nešto da povežete, ako vas već astrologija (barem koliko-toliko) zanima. Ukoliko ne želite ni jedno ni drugo, barem se okanite suvišnih komentara, jer niko (od onih koji su na pitanja drugih odgovarali) nije očekivao ni hvalospeve, ni preteranu zahvalost, niti bilo kakvu korist, ali ni ovakve (maliciozne) opaske.