Uporedno posmatranje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:dash:Šta ovde ne valja?Rastanci,pomirenja,suze,molbe da se pomirim...Ovo me izludi nit me pusti,nit nije sve kako treba...Razboleču,na pitanja nema odgovora sem da me voli,da sam njegov život,al i posle godinu i pol ide u Bosnu roditeljima sam,napet je,pričam s njegovom majkom ona me zove da dođem s njim on kaže da to samo preda mnom.
Šta čeka ovu vezu(brak,deca..),gde su razlozi(druga žena il roditelji il materializam...,šta mogu učiniti il da pobegnem od svega i živim dalje.Šta če biti sa mnom dal me uopšte čeka neki lep život i bolji dani?
LJUBAV JE SMISAO ŽIVOTA-a čovek bez nje sirotinja...:worth:

Prilozi

• astro_61gw_02_03_mirsa_mirsa_slavisa.28482.11259[1].jpg
    astro_61gw_02_03_mirsa_mirsa_slavisa.28482.11259[1].jpg
    21,8 KB · Pregleda: 8
  • astro_64gw_02_03_mirsa_mirsa_slavisa.28039.7147[2].jpg
    astro_64gw_02_03_mirsa_mirsa_slavisa.28039.7147[2].jpg
    35 KB · Pregleda: 6
  • astro_246gw_02_mirsa_mirsa_2008824.28160.8383[1].jpg
    astro_246gw_02_mirsa_mirsa_2008824.28160.8383[1].jpg
    41,2 KB · Pregleda: 6
  • astro_acc_02_03_mirsa_mirsa_slavisa_hp.27567.2578[1].jpg
    astro_acc_02_03_mirsa_mirsa_slavisa_hp.27567.2578[1].jpg
    42,2 KB · Pregleda: 6
Naravno da ne postoji nikakav žiro račun i naravno da je na forumu (ovde, i na forumima inače) sve besplatno i na dobrovoljnoj bazi.

Wild_child, smatram da je tvoj komentar u najmanju ruku neprimeren, a zapravo je krajnje neumesan.

Ljudi dolazeći na forum često imaju potpuno pogrešan utisak da je ovo mesto neka vrsta javnog servisa, gde se mogu obratiti i dobiti odgovor, a zapravo suština foruma jeste da su to mesta za komunikaciju i diskusiju, a tek posle (eventualno) za sve ostalo. Naravno, na ovom podforumu svako ima pravo i može da postavi pitanje kakvo želi, ali mu to ne daje pravo da pod obavezno očekuje odgovor na to isto pitanje, jer je kao što rekoh sve na dobrovoljnoj bazi.

Već sam na nekoj temi napisala, posle masovnog "kukanja" kako se na pitanja ne odgovara, da ako pogledate i uporedite broj pitanja (i onih koji samo postavljaju pitanja), sa brojem onih koji odgovaraju, sve će vam postati jasno.
Na stranu ono što sam gore napisala, da forum nije predviđen da se bavi nužno ( i isključivo) tumačenjima natalnih karti članova, već pre svega astrologijom u najširem smislu.

Pogledajte samo na koliko je pitanja do sada odgovoreno (moram li da naglasim da je besplatno :???: i mislim pre svega na ogromno angažovanje vipcurlic, ali i ostalih koji su u tome učestvovali), a za svaki odgovor je, ma šta vi mislili, potrebno i vremena, i koncentracije. Morate imati i strpljenja i razumevanja da i drugi ljudi imaju svoje živote i svoje probleme i obaveze, ako već isto to tražite za sebe, ili pak postavljate pitanja iz radoznalosti.

Ja lično bih najviše volela da imam sve vreme ovog sveta i da svima mogu da odgovorim na svako pitanje, ali mislim da je jasno da ga nemam. Verujem da to važi i za ostale koji su do sada učestvovali u odgovaranju na pitanja, jer su do sada pokazali dobru volju, iako to nije njihova obaveza niti dužnost. Tim pre mislim da je vrlo ružno to, što je uopšte postojao povod da napišem sve ovo.

Imajte strpljenja, a u međuvremenu gledajte da pročitate nešto na forumu i sami pokušate nešto da povežete, ako vas već astrologija (barem koliko-toliko) zanima. Ukoliko ne želite ni jedno ni drugo, barem se okanite suvišnih komentara, jer niko (od onih koji su na pitanja drugih odgovarali) nije očekivao ni hvalospeve, ni preteranu zahvalost, niti bilo kakvu korist, ali ni ovakve (maliciozne) opaske.

Poslednja izmena:
Ljudi dolazeći na forum često imaju potpuno pogrešan utisak da je ovo mesto neka vrsta javnog servisa, gde se mogu obratiti i dobiti odgovor, a zapravo suština foruma jeste da su to mesta za komunikaciju i diskusiju, a tek posle (eventualno) za sve ostalo.

Iz ovog razloga moj komentar i jeste postavljen. Ako ostatak nije razumeo ironiju i shalu koja je pre svega isla u odbranu onih koji non stop bivaju iscimavani zarad toga da chine usluge a za to ne dobijaju nista onda ah, sta da radim?

Ništa. :D

Izvinjavam se ako sam bila preoštra, samo je ispalo kako ne treba pošto si i pre mene bila pogrešno shvaćena pa sam morala nekako da odreagujem, a i usput da dam neki komentar onima koji "cupkaju" čekajući tumačenje.

Pokušavala jesam povezati. Pročitala sam sve o osnovama i naputcima za promatranje prije nego sam ovamo postavila karte, jer sam htjela sam doći do nečega, ali to mi je slično kad dobiješ teoriju kemije i zadatak pa se sad ti nauči promatrat i računat a ne moš povezat i ne kužiš ni k**,... no nema veze, apsolutno mi nije bila namjera ovdje nekoga iskorištavati u svrhe tumačenja, jer nisam ovamo nabasala da bi to riješila, nego jer me to zanima a oko sebe privatno nemam sugovornike za tu temu, potom ni iskustva. I ne očekujem besplatno ništa, kao ni do sada. . htjela sam da netko pogleda i kaže i objasni bar osnove iz tih karata,pa da nakon toga da ja uzmem i počenem tražit i gledat.. ali pošto ne mogu obrist taj post,smatrt ću ga kao odgovorenim.
@ wild_child : Pročitala sam i sve što je dosada napisano o ovome isčitavanju postavljenih karata od strane ljudi,...tako da nisam neupućena što se toga tiče, ali sam isto tako primjetila da se i tumači ljudima,..:dontunderstand: i nevolim kad me netko pravi tupavom, a pogotovo ironične iskaze, jer ja nisam niti koga napala niti bila nekulturna, niti umanjivala znanje i iskustvo, ali eto Ispričavam se tebi koja si to shavtila valjda osobno!

Poslednja izmena:
Sto bih te ja shvatila osobno?
Ja ne tumacim nista.

Ali mnogi su ovde i meni pomogli. Morate shvatiti da nije svrha njihovog zivota da sede ovde ceo dan i pisu vama natalne karte. Ovo je stvar dobre volje.
Ako vam je toliko hitno ili od zivotne vaznosti, unajmite si astrologa licnog - platite i dobijete odmah.

Sebicno je ocekivati da ce neko dotrcati i napustiti sve svoje obaveze (kojih sigurno imaju puno)cim vi zazovete.
Ruzno je takodje praviti zrtvu od sebe - " Niko nece mene praviti tupavom".
Mozda je stvar u tome da se ova tema i forum ne vrti oko Tebe niti mene vec od svih nas ,nase dobre volje i zelje za komunikacijom.

Ok nemas iskustva, nemam ni ja - iskustvo se stice. Osnove se uche. Ima brdo besplatnih pdf knjiga na netu, bezbroj foruma sa kojih mozes da naucis nesto.

To je sve ok.
Ali nema potrebe za dramom i stavom " izvinte ja dosla, sto me pravite tupavom".

Nisu coravi - kad neko nadje vremena sigurno ce ti odgovoriti. Podaci nece pobeci nigde.
Dakle samo strpljivo.

Elle_77
U redu je, nisam ni ja bas previse suptilna:) Niti sam prvi put opomenuta zbog brzog jezika;D
Mir mir niko nije kriv:)

Pokušavala jesam povezati. Pročitala sam sve o osnovama i naputcima za promatranje prije nego sam ovamo postavila karte, jer sam htjela sam doći do nečega, ali to mi je slično kad dobiješ teoriju kemije i zadatak pa se sad ti nauči promatrat i računat a ne moš povezat i ne kužiš ni k**,... no nema veze, apsolutno mi nije bila namjera ovdje nekoga iskorištavati u svrhe tumačenja, jer nisam ovamo nabasala da bi to riješila, nego jer me to zanima a oko sebe privatno nemam sugovornike za tu temu, potom ni iskustva. I ne očekujem besplatno ništa, kao ni do sada. . htjela sam da netko pogleda i kaže i objasni bar osnove iz tih karata,pa da nakon toga da ja uzmem i počenem tražit i gledat.. ali pošto ne mogu obrist taj post,smatrt ću ga kao odgovorenim.
Ok, Aries, kao što rekoh, dosta toga sam rekla u globalu, nije se sve odnosilo baš na tebe :) Ako je tako kako pišeš, uključi se u diskusije, pa polako ... :D to je mnogo bolje, barem ja mislim, od pasivnog postavljanja pitanja i očekivanja odgovora.

Elle_77
U redu je, nisam ni ja bas previse suptilna:) Niti sam prvi put opomenuta zbog brzog jezika;D
Mir mir niko nije kriv:)
:D:D
Nadam se da važi za sve :D

... i ...
A zasto ima dve iste teme o uporednom a mi tamo na onoj drugoj ostavljamo karte a niko da nas pogleda?????
... idemo sve iz početka :hahaha:

Pa, spontano je nastalo više tema o uporednim (što smo sveli na dve), kao što ima dve teme o natalnim i sl., a sad se kao što vidiš ova pretvorila u chat o uporednim pa više nisu iste :lol: Ostavljam još malo lufta, pa posle zaključavam ovu i/ili spajam s onom drugom, da se neka pitanja ne zagube. :)

Mozhe li mi neko reci neshto o vezi izmedju nas dvoje, prilazhem uporednu natalnu... Ne znam treba li malo da pojasnim nash trenutni odnos ili se to sve vidi iz natala? Zahvalna sam unapred svima koji se potrude, mnogo bi mi znachilo :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back