uporedni horoskop...

Upadoše mi u oke aspekti: njegov Mars 180 Tvoje Sunce, Njegov Pluton 90 tvoj Mars...fizička privlačnost u početku, al' kasnije bi letelo perje...pogotovo što je Mars vladar tvoje 7. kuće, a Pluton njegove 7. kuće...pa njegov Mars 180 tvoj Merkur- opet elektricitet, pa njegov Merkur 180 tvoj Saturn...pa još Saturni u kvadratu...pa tvoj Uran 180 njegovo Sunce i Jupi....bez obzira na te Venere na Descedentu sa sve Južnim čvorovima, ja lično bih gledala da zaobidjem. ;)
Izvini:(...ja to tako vidim.

Ma sta se izvinjavas ...naravno da treba da kazes kako vidis...to mi je cak i pozeljno.
Jer ja znam da nabacim ruzicaste naocare....
Jeste ma tu vec leti perje.
I nismo mi zajedno ,ali nesto me jako drzi verovatno zbog te karmicke price ,bojim se da ga necu zaobici.Mada i ja vidim i te lose aspekte i znam da bi mozda trebalo da oladim...ali...

Ma sta se izvinjavas ...naravno da treba da kazes kako vidis...to mi je cak i pozeljno.
Jer ja znam da nabacim ruzicaste naocare....
Jeste ma tu vec leti perje.
I nismo mi zajedno ,ali nesto me jako drzi verovatno zbog te karmicke price ,bojim se da ga necu zaobici.Mada i ja vidim i te lose aspekte i znam da bi mozda trebalo da oladim...ali...
Zeznute su te karmičke stvari...mLogo ne volem kad se upetljaju čvorići, a sinastrija loša.:???:

Dragi BikLav je postavi moju toooliko zeljenu sinastriju.Molim nekog da pogleda ove dve karte On je spolja ,ja iznutra.Ponavljam da nismo u ljubavnoj vezi(bar ne joss),ali da se sasvim neocekivano i nenadano pojavio u mom zivotu....i....zanima me sta ovde vidite.Ja vidim svasta i prosto se pribojavam.
Pre svega mislim na ovaj njegov severni karmicki cvor na mom ascedentu i Suncu,zatim moj severni cvor na njegovom ascedentu.Verteksi su nam na ascedentima.Venere i juz.karmicki cvorovi na descedentima i na kraju njegov Mesec konjukcija moja Venera.???Malo li je?:confused::?:

:shock::shock:
Šta ja to čitam ... :lol:

Da ste me slušali i niste spamovali, do toga ne bi došlo. :wink:

Joj ljudi umreću od smeha ... :lol::lol::lol:

Mislila sam da ste vas dvoje u pitanju. :-D a da uopšte nisam bacila pogled na to ko je u uporednom. Izvinjavam se.

A ono za spam je bilo zezanje. :-D

Hajde, nastavite svojim putem ... Ja ću posle baciti pogled na uporedne.

Gospodo draga, ja sam vam u jednom od prethodnih postova pisala kao sam na pocetku veze sa muskarcem koji mi je izgledao kao sve ono sto sam zelela. E to je bila preuranjena izjava, doticni gospodin me je u par navrata jako razocarao... Njegove reakcije su me ostavile bez teksta! I tako se ta veza vec na samom pocetku zavrsila!
Htedoh reci, moja majka se za svoju dusu bavi astrologijem, i realno naucila je dosta, bas dosta. Lepo se snalazi, mnogi su zadovoljni njenim tumacenjima. Ali kao svaka majka vrlo je neobjektivna, a mene uzasno muci pitanje: ima li ikakve sanse da ja upoznam "gospodina pravog"? Nije valjda da bas ja moram ostati sama... :( A u poslednje vreme izgleda mi gotovo nemoguce da se iko normalan pojavi u mom zivotu. Ako i na prvi pogled izgleda OK, na drugi nesto ne valja...

Milim da negde rekoh da je rano tebi jos za znacajne veze koje vode u brak, a takvu vezu ocekujes, normalnu i trajnu..25-26-ta god obelezena nekom tajnom vezom, osoba moze da bude ili ozenjena ili razvedena, nista strasno, bude i prodje..pre 28-me nemoj razmisljati o trajnosti i braku, period tvoje je 29-31 godina..i brzo ce...opet vidim da ces napisati da sam te uplasila..nego nema razloga za to, jesen ove godine i prva polovina iduce ti je bitna za neku vezu a to nije bracni partner, da ne pomesas..on dolazi kasnije, kao sto napisah..

Molim te kad budes imala vremena, uporedi nas.
Na 14. smo strani.
I prilicno mi gori pod nogama.
Pozdrav

Dok Elle ne stigne, mislis li da moras da se udas? mozes sa nekim i da probas da zivis a da se ne vencavas ili te partner uslovljava da se odlucis? Imas Neptuna u 7 i strah da ne pogresis, pa probaj ako moras da vidis da li funkcionisete, ako je prava veza videces a i on ako misli da je pravi za tebe pristace..ne mozemo ti mi reci da li da bezis ili da ostajes, moras ti da se suocis sa sobom i vredi li to rizika, da tako kazem, kako se secam, da sam rekla da ne moras sada da se udajes i da radjas decu, sta te onda sprecava da izneses svoj stav i misljenje?ako ucenjuje ili insistira, onda bolje stani jer ne treba nikom da cinis uslugu, tvoj zivot i tvoja buducnost je u pitanju, nikom ne cini ustupke, moras da znas u sebi da li ga hoces ili neces..razmisli..

rodjena sam 01.07.1986. u 9 i 15 ujutru u Beogradu i u vezi sam vec 10 meseci sa strelcem koji je rodjen 03.12.1986. u 5 i 50 ujutru u Beogradu. Zanima me dalja ljubavna situacija nasa dal je mozda moguce nesto ozbiljnije u buducnosti. Bili bih vam jako jako zahvalna...

RODJENA SAM 01.07.1986. u 09 i 15 h ujutru u Beogradu,i u vezi sam 10 meseci sa strelcem,rodjenim 03.12.1986. u 05 i50 h ujutru u Beogradu. Zanima me nas odnos u buducnosti,dal ce biti nesto OZBILJNIJE... Hvala unapred....

Uredu je sve to. Nisam trazila da odlucite umesto mene nego da date svoje misljenje kako bi to funkcionisalo. On je nekako najmanje zlo koje sam srela. Mislim da pravog necu nikad ni sresti, tj izgubila sam nadu. Zahvaljujuci uzvisenoj gospodi iz moje pete, seste i sedme kuce, trenutno nemem nista od toga (deca, posao, partner), smucilo mi se pa reko da preduzmem bar nesto.

Milim da negde rekoh da je rano tebi jos za znacajne veze koje vode u brak, a takvu vezu ocekujes, normalnu i trajnu..25-26-ta god obelezena nekom tajnom vezom, osoba moze da bude ili ozenjena ili razvedena, nista strasno, bude i prodje..pre 28-me nemoj razmisljati o trajnosti i braku, period tvoje je 29-31 godina..i brzo ce...opet vidim da ces napisati da sam te uplasila..nego nema razloga za to, jesen ove godine i prva polovina iduce ti je bitna za neku vezu a to nije bracni partner, da ne pomesas..on dolazi kasnije, kao sto napisah..

Hvala, hvala, hvala...
Nisi me uplasila (evo junak sam). Samo ja nesto u poslednje vreme sve pozurujem, strah me valjda od usamljenosti! Bitno je da ce pravi ipak doci, pa posto znam, strpljivo cu da cekam!

Hvala mnogo!

Back