vipcurlic
Domaćin
- Poruka
- 3.566
Njemu je samo malo hitno...vremenski je ogranicen..treba mu pravo vreme da joj se obrati i da je ubedi da ce biti drugaciji...sredina januara do pocetka marta..to mu je rok..zato je molio za odgovor...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav forumasi! Ja sam malko svrljala, malko citala, bas sam odusevljena vasom angazovanoscu.
Ja sam skoro pocela novu vezu i bila bih jako zahvalna i srecna kada biste mi rekli sta zvezde misle o ovoj vezi. Mada On za sada izgleda kao sve ono sto sam trazila! Nadam se da je to "ono pravo"
On: 27.11.1976. 06:30 u Novom Sadu
Ja: 31.12.1983. 02:45 u Novom Sadu
Molim vas bar nesto kratko!
Poljubac!
Draga Vip,prosto ne mogu da verujem koliko je tacno apsolutno sve sto ste (si)napisala.Uzasno me je razocarao u prethodnih 4,5 meseci....jako sam tuzna i povredjena....zbog njega sam zapostavila drustvo,kretanje ,izlaske cak i svoj izgled (za jednu Vagu je to strasno)...On je na pocetku ,prvih godinu i po dana bio divan...a onda je poceo da se udaljava i menja..ne znam sta je u pitanju.Svako normalan bi raskinuo ,ali je on stalno ponavljao da me voli a bivao sve hladniji i dalji!mi smo se mirili milion puta..ne mogu sa njim ,ne mogu bez njega-varijanta.To me je zanimalo zasto?Da li je on moja sudbina..ali vidim da nije...Beskrajno hvala sto ste mi pomogli...divni ste pusaaaaaaaaaaaaa
A mene su svi zaboravili((((((
Guzva u saobracaju ovde, prekidi u vezama kod nas i veliki red se otegao sto se da videti.. a u medjuvremenu, duso, imas na pocetku temu kako postaviti karte na forum pa olaksaj i nama malo, ono, doprinesi i ti pa bar za sebe postavi karte...ubrzaces i nas a i sebi skratiti cekanje..posteno, zar ne!?
@ majicaja
Postavio sam ti obe natalne karte:
Majicaja:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=tw2file27qX4y-u1184572197&nhor=22
ON:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=tw2file27qX4y-u1184572197&nhor=23
DA!!!! Ali moras prethodno sto bi moja baka rekla "da se dovedes u pamet"ima li nam nade? brak? deca?
uspela sam!!!! da postavim karte! vip, please....ako imas vremena...zajedno smo 4 godine...
uspela sam!!!! da postavim karte! vip, please....ako imas vremena...zajedno smo 4 godine...
A mene su svi zaboravili((((((
Koliko vidim tebi je stalo i razmisljas da je vreme da se nesto menja u vezi, i da bi cak mogla i da se udas za njega. Jeste on neko ko ti mnogo znaci, po tvom natalu gledam, neka Elle pogleda uporedni koji si postavila, ona se lako snalazi u njemu, ja volim natale ...
kako ti je Jupiter u trigonu sa Mesecom 11 polju koji vlada asc i kako ulazi u polje braka uskoro, moze da se desi i potreba za porodicom i trudnocom kod tebe... Koliko vidim da je Rak i da su vam Sunca lepo aspektovana, saturn jedan i drugi u sekstilu..
Eto,vratila se i webhanuma sa odmora..pogledace neko jos ..malo strpljivosti samo
Lici on na ono sto zelis bas zato sto ti je Venera vladar Biku u 7 polju i nalazi sa na kraju Skorpije gde je bas bas pao njegov ASC i gde su mu Mars i Sunce u konjukciji sa asc i sve na tvom Mesecu u strelcu...Bas te oborio s nogu, kleckala kolena i nisi znala da li da stojis ili da bezis...Sto se tice braka, rano ti je ali njemu je venera takodje vladar 7 polja i to u Jarcu dok je Blizanac umetnut u njegovo 7 polje, pa kako vidim tvoje se sunce i tvoj Merkur nalaze bas u konjukciji sa njegovom Venerom...Njegov severni cvor u konjukciji sa plutonom, tvojim vladarem asc...nadam se da nije ozenjen ili da je bio zenjen, ovo preklapanje bi vredelo analizirati iako je veza na pocetku, ima ovde "sudbinskih" elemenata, da tako kazem...