uporedni horoskop...

Draga Vip,prosto ne mogu da verujem koliko je tacno apsolutno sve sto ste (si)napisala.Uzasno me je razocarao u prethodnih 4,5 meseci....jako sam tuzna i povredjena....zbog njega sam zapostavila drustvo,kretanje ,izlaske cak i svoj izgled (za jednu Vagu je to strasno)...On je na pocetku ,prvih godinu i po dana bio divan...a onda je poceo da se udaljava i menja..ne znam sta je u pitanju.Svako normalan bi raskinuo ,ali je on stalno ponavljao da me voli a bivao sve hladniji i dalji!mi smo se mirili milion puta..ne mogu sa njim ,ne mogu bez njega-varijanta.To me je zanimalo zasto?Da li je on moja sudbina..ali vidim da nije...Beskrajno hvala sto ste mi pomogli...divni ste pusaaaaaaaaaaaaa

Pozdrav forumasi! Ja sam malko svrljala, malko citala, bas sam odusevljena vasom angazovanoscu.
Ja sam skoro pocela novu vezu i bila bih jako zahvalna i srecna kada biste mi rekli sta zvezde misle o ovoj vezi. Mada On za sada izgleda kao sve ono sto sam trazila! Nadam se da je to "ono pravo"

On: 27.11.1976. 06:30 u Novom Sadu
Ja: 31.12.1983. 02:45 u Novom Sadu

Molim vas bar nesto kratko!

Poljubac!

A mene su svi zaboravili :(((((((

Draga Vip,prosto ne mogu da verujem koliko je tacno apsolutno sve sto ste (si)napisala.Uzasno me je razocarao u prethodnih 4,5 meseci....jako sam tuzna i povredjena....zbog njega sam zapostavila drustvo,kretanje ,izlaske cak i svoj izgled (za jednu Vagu je to strasno)...On je na pocetku ,prvih godinu i po dana bio divan...a onda je poceo da se udaljava i menja..ne znam sta je u pitanju.Svako normalan bi raskinuo ,ali je on stalno ponavljao da me voli a bivao sve hladniji i dalji!mi smo se mirili milion puta..ne mogu sa njim ,ne mogu bez njega-varijanta.To me je zanimalo zasto?Da li je on moja sudbina..ali vidim da nije...Beskrajno hvala sto ste mi pomogli...divni ste pusaaaaaaaaaaaaa

Nema na cemu, duso..

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

ima li nam nade? brak? deca?
DA!!!! Ali moras prethodno sto bi moja baka rekla "da se dovedes u pamet" :lol:
Ovako ja to vidim:
Tvoja devojka je lav blizanac sa vladarom asc-a u raku, a ono sto ti trazis u zeni su bas ti kvaliteti -dc ti je u lavu -dakle jaka, dominantna i prodorna osoba, mesec ti je u lavu dok je njen u vatrenom ovnu sto takodje govori o kompatibilnosti (i impulsivnosti), venerica ti je pored sunca u raku (sa trenutnim sextilom saturna i tvojom brigom...)-ona zaista jeste tvoja velika ljubav te se ne bih igrala sa tim.
Ako gledamo derivatnim sistemom u njenom desetom polju (kroz tvoj chart gledano) nalazi se merkur skoro na mc-u u prilicno napetom polozaju ali u vazdusastim blizancima -to je opet ona jer je ona kroz svoj natal prikazana merkur suncem konjunkcijom na vrhu njene trece -to bice bas moze da prica i nadam se da joj je osnovna delatnost u polju neke vrste pisane korespodencije.
Dakle tvoja sedma kuca -prvi brak zaista opisuje ovu devojku. Da je brak neformalan, tj da vi zivite zajedno mogu samo da pretpostavim na osnovu tvog ac-a u vodoliji koji daje izrazenu individualnost, ali i umetnutog znaka u osmom polju.
E sad rekla bih da tu lezi osnovni problem -naime tvoja lepsa polovina za vladara sedme kuce ima jupitera koji je takodje u nezavisnoj vodoliji.... medjutim do pre neki dan tranz. jupi je bio u njenom sedmom polju i ona je bar pola godine prizeljkivala dublji odnos sa tobom, nebitno da li po pitanju papiroloskog vezivanja, braka kao cina vencanja ili vec neke druge vrste ozvanicenja te veze, ali jupi kroz sedmo polje ume da bude nezgodan ako drugi tranziti ukazuju na to a oko same NG ona je imala pojacano dejstvo jupija na tranz plutona koji pravi opoziciju na saturna suvladara sedmog -dakle ako se ne dovedes u pamet ovo za nju jeste kraj vaseg odnosa. Dobra stvar koju pluton nudi je potpuno restruktuiranje dosadasnje realnosti -on rusi stare temelje ali ti ostavlja mesto da ponudis i izgradis nesto novo... ali ne verujem da je ona za neko cenkanje, nego prosto za veoma konstruktivan predlog sta si ti to promenio i sta je drugacije.... sto vise odmaknes od proslog klisea ona ce ti biti bliza time. Trenutni tranzit sunca kroz osmu, retro marsa na saturnu vladaru iste... sigurno joj ne olaksava dane, te budi dobar prema njoj jer ovo za nju jeste kriza identiteta -neptun na mc-u kaze da su neki njeni ideali pali ili se zamutili.
Da mislim da si kriv i to zestoko...mislim, zahvaljujuci kvadratu urana na tvoj mc, mora da si nesto nepromisljeno uradio -to je prosto impuls koji svi ispostujemo :-( Da bi sada voleo da je sve drugacije, gledajuci tvoje tranzite ni ne sumnjam, ali te upozoravam da moras da prihvatis suocavanje sa tim da moras stosta izmeniti.
Zasto ovo vredi -zato sto vam je sinastrija jedna od retko prijatnih!!!! :D
Uzgred budi, da li vas dvoje radite zajedno? Posto... imam utisak da bi to isto bilo prijatno.
Njen saturn u trigonu s vladarom tvog ac-a obezbedjuje dugotrajnost ove veze, ali i izdrzljivost da se prepreke prevazidju. Na tvom dcu je njena venera, tvoj mars nad njom -ona jeste partner kakvog prizeljkujes i trebalo bi sa trigonom njenog marsa da je sex apsolutno zadovoljavajuc po oboje. Njen ac na tvom merkuru -ona te vidi kao zanimljivu, pricljivu, raznovrsnu osobu -vas zajednicki zivot (ako se desio) je pretpostavljam poceo naglo zbog trigona njenog urana na to.
Ne znam oko cega je ona bila nezadovoljna -tranzit saturna kroz cetvrto hoce da da nezadovoljstvo u domu, ali nekad prosto losije stambene uslove...ako je tako nesto u pitanju mozda je bolje da se selite jer ce to i tebi goditi (dolazi ti kvadrat urana na merkur koji vlada ic-om -promena vezana za dom)
Saturn je krenuo u retro setnju -ono gde si gresio imas vremena restruktuirati

Analiza je radjena za Hellena i Ranisllav nickove

uspela sam!!!! da postavim karte! vip, please....ako imas vremena...zajedno smo 4 godine...

Koliko vidim tebi je stalo i razmisljas da je vreme da se nesto menja u vezi, i da bi cak mogla i da se udas za njega. Jeste on neko ko ti mnogo znaci, po tvom natalu gledam, neka Elle pogleda uporedni koji si postavila, ona se lako snalazi u njemu, ja volim natale ...
kako ti je Jupiter u trigonu sa Mesecom 11 polju koji vlada asc i kako ulazi u polje braka uskoro, moze da se desi i potreba za porodicom i trudnocom kod tebe... Koliko vidim da je Rak i da su vam Sunca lepo aspektovana, saturn jedan i drugi u sekstilu..
Eto,vratila se i webhanuma sa odmora..pogledace neko jos ..malo strpljivosti samo

A mene su svi zaboravili :(((((((

Lici on na ono sto zelis bas zato sto ti je Venera vladar Biku u 7 polju i nalazi sa na kraju Skorpije gde je bas bas pao njegov ASC i gde su mu Mars i Sunce u konjukciji sa asc i sve na tvom Mesecu u strelcu...Bas te oborio s nogu, kleckala kolena i nisi znala da li da stojis ili da bezis...Sto se tice braka, rano ti je ali njemu je venera takodje vladar 7 polja i to u Jarcu dok je Blizanac umetnut u njegovo 7 polje, pa kako vidim tvoje se sunce i tvoj Merkur nalaze bas u konjukciji sa njegovom Venerom...Njegov severni cvor u konjukciji sa plutonom, tvojim vladarem asc...nadam se da nije ozenjen ili da je bio zenjen, ovo preklapanje bi vredelo analizirati iako je veza na pocetku, ima ovde "sudbinskih" elemenata, da tako kazem...

Koliko vidim tebi je stalo i razmisljas da je vreme da se nesto menja u vezi, i da bi cak mogla i da se udas za njega. Jeste on neko ko ti mnogo znaci, po tvom natalu gledam, neka Elle pogleda uporedni koji si postavila, ona se lako snalazi u njemu, ja volim natale ...
kako ti je Jupiter u trigonu sa Mesecom 11 polju koji vlada asc i kako ulazi u polje braka uskoro, moze da se desi i potreba za porodicom i trudnocom kod tebe... Koliko vidim da je Rak i da su vam Sunca lepo aspektovana, saturn jedan i drugi u sekstilu..
Eto,vratila se i webhanuma sa odmora..pogledace neko jos ..malo strpljivosti samo

:D dadada....a hoce li se to desiti? mislim, brak i trudnoca....vreme mi je....:p
Sacekacu Elle da mi to kaze...
hvala hvala puno
veeeejiki poljubac

Lici on na ono sto zelis bas zato sto ti je Venera vladar Biku u 7 polju i nalazi sa na kraju Skorpije gde je bas bas pao njegov ASC i gde su mu Mars i Sunce u konjukciji sa asc i sve na tvom Mesecu u strelcu...Bas te oborio s nogu, kleckala kolena i nisi znala da li da stojis ili da bezis...Sto se tice braka, rano ti je ali njemu je venera takodje vladar 7 polja i to u Jarcu dok je Blizanac umetnut u njegovo 7 polje, pa kako vidim tvoje se sunce i tvoj Merkur nalaze bas u konjukciji sa njegovom Venerom...Njegov severni cvor u konjukciji sa plutonom, tvojim vladarem asc...nadam se da nije ozenjen ili da je bio zenjen, ovo preklapanje bi vredelo analizirati iako je veza na pocetku, ima ovde "sudbinskih" elemenata, da tako kazem...

E malko si me prepao, nije ni sada a i nije ni bio ozenjen...:(

Back