UPOMOC!!!

Moja sestričina ima 16 godina i zabavlja se sa dečkom koji ima 23, eto, slična situacija.
I dečko je vrlo brižan, i pažljiv, ma znaš kako, meni je ovo i bolja varijanta nego da se zabavlja sa nekim klincem debilom. :-)

Pa tu samo muskarac gubi, jer ona je nezrela i on nju mora dugo cekat da bi je istorbao.

Nije mi jasno zasto svi te cure zale. Tu je daleko teze muskima.

ha, ha, smesno... a da li je neko pomislio da je ta moja seka izuzetno pametna? i prelepa!! nema veze sad nista sa dupetom i sa sisama, mislim, nije da nema, ali on se zaljubio u nju kao u osobu, a ne kao u sexualni objekat, sto ona i nije..... sve se vrti oko njene pameti, otvorenosti, lica..... takva je da, kad momci vide nju i npr. neku mnoooooogo razvijenu za svoje godine, pre ce da pojure za mojom sekom, ima ona nesto sto ih bukvalno vuce.... sad sta, nzm, osmeh, oci, ko bi ga znao... mozda to sto je drugacija od drugarica, izgleda tako nevino....
ali samo kad bi on nesto probao... ****** bih mu sve po spisku!

Ево овако: мој први дечко са којим сам се забављала био је 6 година старији од мене: ја 14 он 20.
Забављали смо се три и по месеца, био је врло коректан према мени, поштовао је моје границе и што је најинтересантније - он је тај који је био мноого више заљубљен у мене него ја у њега. Кад сма га откачила он је још месецима патио за мном, јурио ме и покушавао да ме врати...
Значи, сасвим је могућа таква веза, сасвим је могуће да се неко у тим годинама заљуби у клинку 6 година млађу и сасвим је могуће да та веза буде једна лепа веза примерена њеним годинама (типа - држање за руку, одласци у биоскоп и пољубац на растанку...) - АЛИ... НЕ МОРА ДА ЗНАЧИ!

Значи, причај са њом, предочи јој разлике у годинама, жељама и потребама, а упознај тог дечка и помози јој да процени колико је њему и на који начин стало до ње!

Ево овако: мој први дечко са којим сам се забављала био је 6 година старији од мене: ја 14 он 20.
Забављали смо се три и по месеца, био је врло коректан према мени, поштовао је моје границе и што је најинтересантније - он је тај који је био мноого више заљубљен у мене него ја у њега. Кад сма га откачила он је још месецима патио за мном, јурио ме и покушавао да ме врати...
Значи, сасвим је могућа таква веза, сасвим је могуће да се неко у тим годинама заљуби у клинку 6 година млађу и сасвим је могуће да та веза буде једна лепа веза примерена њеним годинама (типа - држање за руку, одласци у биоскоп и пољубац на растанку...) - АЛИ... НЕ МОРА ДА ЗНАЧИ!

Значи, причај са њом, предочи јој разлике у годинама, жељама и потребама, а упознај тог дечка и помози јој да процени колико је њему и на који начин стало до ње!

znaci trume idu od tada...pa tako reci sto cutish:)

ha, ha, smesno... a da li je neko pomislio da je ta moja seka izuzetno pametna? i prelepa!! nema veze sad nista sa dupetom i sa sisama, mislim, nije da nema, ali on se zaljubio u nju kao u osobu, a ne kao u sexualni objekat, sto ona i nije..... sve se vrti oko njene pameti, otvorenosti, lica..... takva je da, kad momci vide nju i npr. neku mnoooooogo razvijenu za svoje godine, pre ce da pojure za mojom sekom, ima ona nesto sto ih bukvalno vuce.... sad sta, nzm, osmeh, oci, ko bi ga znao... mozda to sto je drugacija od drugarica, izgleda tako nevino....
ali samo kad bi on nesto probao... ****** bih mu sve po spisku!
moze tvoja seka da bude i lepa i pametna i sve to
ajde da kazem da mi je i koliko toliko prihvatljivo sto ona trazi starijeg u tim godinama,logika je verovatno da nece balavca.u neku ruku logicno.
ali mi on tu nije jasan...kakav je to covek koji trazi devojku koja nije na njegovom nivou po nekim iskustvima,dok joj se jos forimiraju stavovi,dok jos ne zna sta i kako oce,dok jednostavno nije jos formirana licnost...ocinska zastitnicka figura ili sta?
izvini ali meni tu ispada da je on zakrzljao u nekom smislu sem u slucaju ako ona nije hiperinteligentna i krajnje napredna za svoje godine.
u tim godinama po meni razlike su jos uvek velike...tek negde za koju godinu mislim da se to manje vise brise...
ali ovako...mislim...jel poznajete vi danasnje petaestogodisnjake :|

ali mi on tu nije jasan...kakav je to covek koji trazi devojku koja nije na njegovom nivou po nekim iskustvima,dok joj se jos forimiraju stavovi,dok jos ne zna sta i kako oce,dok jednostavno nije jos formirana licnost...ocinska zastitnicka figura ili sta?

Kao da je klinac od 20 mnogo odmakao od klinke od 15 .. mada razumem o cemu pricas, i to bi se, po meni, vise odnosilo na (uslovno receno) zrele muskarce od preko 30 god, i klinke od 20 ..

Па, не иди на места где можеш да налетиш на мурију...

e neko vece sam opet naletio..ali posto sam pamtniji od njih vazda ih jadne resetujem pa me pute:) jednom me jedan startao ispred zgrade..sjedim ja u autu slusam muziku i pusim dzojinat kad eto ti njega kuca pendrekom na prozor..kreten skontao da obijam auto..ja reko pa moj je auto,,,kaze on a sta ti je TO..a ja njemu reko to ti je duvan samson:) i ispricasmo se mi siti tu i na kraju se uljudno pozdravili..ja sve vrijeme pusio dz:) kakav lidabo:)

Kao da je klinac od 20 mnogo odmakao od klinke od 15 .. mada razumem o cemu pricas, i to bi se, po meni, vise odnosilo na (uslovno receno) zrele muskarce od preko 30 god, i klinke od 20 ..
pa meni je manje dramaticna razlika izmedju 20 i 30 nego 15 i 21..jednostavno u tom periodu oko 15 i nadalje tek treba da ti se desi neki kvrc u glavi izmedju deteta i coveka :|
jeste ono da se kaze devojke ranije sazrevaju bla truc,ali to je po meni uglavnom tupljenje...iste su ko i decaci samo na drugi nacin nalozene :|
i razlika izmedju mene sa 15 i sa 22 je...ne znam...ogromna.

pa meni je manje dramaticna razlika izmedju 20 i 30 nego 15 i 21..jednostavno u tom periodu oko 15 i nadalje tek treba da ti se desi neki kvrc u glavi izmedju deteta i coveka :|
jeste ono da se kaze devojke ranije sazrevaju bla truc,ali to je po meni uglavnom tupljenje...iste su ko i decaci samo na drugi nacin nalozene :|
i razlika izmedju mene sa 15 i sa 22 je...ne znam...ogromna.

Ma bas tako. Ja se ne secam nijedna da je bila zrelija od mene, cak su bile manje zrele. Ali one vole starije jer su fizicki vise zreliji, ali ni to dugo ne potraje ako dechko nema kesha.

Sve te zene to dobro ispitaju, a ja sam imao prijateljica par sa kojima sam se bas dosta druzio u to doba i video kako zene funkcionisu i hvala im na tome.

Secam se kad je jedna moja prijateljica rekla meni ajmo u provod, ( imali smo po 17 god. i ona i ja) a ja taman potrosio na diskove novce i kazem joj ici cemo drugi put nemam kesha sad, a ona kaze ne sekiraj se - uvek je imala po jednog majmuna koji je sve to placao. Samo meni je to bilo glupo pa sam to izbegavao. Nalazio sam se sa njom kad sam imao novaca, jer nije dobro to sve. Samo tada sam se uverio kako musko moze biti glupi ovan. I nikad je nije torbao, pre bi meni dala nego njemu.:lol:

Ali zena i kad se pocne torbat, ako je bas privlaci onaj siromasni istorbat ce se sa njim, ali ce u rezervi uvek biti bogati, da on bude "tata" iako mozda i nije. Jer treba neko platit abortus ili preuzeti ocinstvo. Pa pogledajte vi koliko dece ne lice na oca, a na mater uvek - bar nesto.

Sinnke je stari macak koji svasta zna.:wink:

dok sam bio klinac bio sam u slicnoj situaciji..jednom u nekom klubu nisam imao para i lik dade djevojchici pedeseticu...vidio chova da nemamo kinte pa se sazalio:) nikad to necu zaboraviti...a kasnije sam odrastao:)

Back