Upomoc, u dilemi sam da zavrsim DUGU vezu.

• Začetnik teme Začetnik teme dzono
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dzono

Početnik
Poruka
1
U dugoj vezi sam sa devojkom i do sada sam trpeo njeno drustvo, izlaske sa njima sa ili bez mene, zbog nje uklopio se i veoma dobro prihvacen od strane njenih drugarica.
Konkretno, njene drugarice su isto u dugim vezama, flertuju sa drugim momcima, vidjaju se, cak sam licno prisustvovao kada su se desile par prevara. Da li je po vama to normalno , msm na prevare i sve to? Da li ste imali iskustva sa takvim "njenim drugaricama" koje lose uticu na nju i cije misljenje je njoj bitno?
Na koji nacin nju da odvojim od njih jer su visak u nasoj vezi i previse zabadaju noseve i svadjaju nas!? Trazim iskrene odgovore jer mi stvarno treba pomoc... :think:

U dugoj vezi sam sa devojkom i do sada sam trpeo njeno drustvo, izlaske sa njima sa ili bez mene, zbog nje uklopio se i veoma dobro prihvacen od strane njenih drugarica.
Konkretno, njene drugarice su isto u dugim vezama, flertuju sa drugim momcima, vidjaju se, cak sam licno prisustvovao kada su se desile par prevara. Da li je po vama to normalno , msm na prevare i sve to? Da li ste imali iskustva sa takvim "njenim drugaricama" koje lose uticu na nju i cije misljenje je njoj bitno?
Na koji nacin nju da odvojim od njih jer su visak u nasoj vezi i previse zabadaju noseve i svadjaju nas!? Trazim iskrene odgovore jer mi stvarno treba pomoc... :think:

Tema "Ljubav i seks" je u ovom -------------------> smeru. :mrgreen:

Ako ne uspes nju da ubedis i da joj ukazes na njihove signale koji vam remete vezu, onda je ostavi. Ako hoce nek bude sa njima i vise slusa njih nego sebe. Pominjao si prevaru njenih drugarica na tvoje oci? Mozda je pdod njihovim pritiskom i ona to tebi uradila, ali ako u to nemas dokaze ili sumnje nemoj da spominjes. Tvoja cura nije mala da okolina utice na nju sta i kako. Ako je toliko povodljiva, batali je. Zensko ko zensko ce uvek gledati da napakosti jedna drugoj uvek. :mrgreen:

Back