goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Nema ništa bez darvinizmaPa tema nije o odlučnima,oni sami prilaze i biraju.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema ništa bez darvinizmaPa tema nije o odlučnima,oni sami prilaze i biraju.![]()

Да. То је то углавном...Nisam imala takve; nisam ja takav tip. Ja više volim da mene osvajaju; nego da ja obigravam oko nekoga ko uzmiče; pa da ga ja ubeđujem nešto i pričam priče... Nije to za mene, definitivno

estra mi je rekla par meseci pošto se Lenče rodila, videla ga je na vratima crkve na mom venčanju, ispratio je celu ceremoniju, stajao je kaže, i suze su mu se slivale niz obraze...
Vrlo dobro razumem.![]()
Dva koraka napred, pa jedan unazad.
Izazov s pokrićem, ali vrlo iscrpljuća misija.
Veliki dečaci su često isti kao i mali: nesigurni u sebe, i sa naglašenom potrebom da budu u centru pažnje.
), polomih ruze (
), uspentrah se uz kosu kad ono - umetak! :shock: u kuli nema nikog! :shock:I to što kažeš:wink:A i kakva je to zena zbog koje niko ne zaplace? Nikakva.

BRAVO! BORAC! Pravo u centar si pogodila...
Od prve do poslednje recenice...Zamislite kad ima muskaraca od 45 godina, a takvi su...

heh,
preuzeh tako na sebe nekiliko princevskih pohoda,
pobih zmajeve (), polomih ruze (
), uspentrah se uz kosu kad ono - umetak! :shock: u kuli nema nikog! :shock:
eto, ima ona fina vrsta ljudi, osjetljivih i nesigurnih iz nekog razloga koji su vrijedni svakog pohoda
a neki se kriju i pokrivaju velovima, drza odstojanje,
upravo zbog toga da sakriju prazninu u sebi, fin omot, a unutra nista, prazna skoljka
na nji' se cesce nailazi![]()
Ja sam svašta radila za njega... mesecima, godinama... I ako sam nešto dobijala iz te veze, bilo je nedovoljno i kratko... Nisam više imala strpljenja - odustala sam od njega i cele te naše čudne priče... Sestra mi je rekla par meseci pošto se Lenče rodila, videla ga je na vratima crkve na mom venčanju, ispratio je celu ceremoniju, stajao je kaže, i suze su mu se slivale niz obraze... Ja sam tek tad shvatila da me je voleo... Ničime i nikako to nije pokazivao, kako sam ja to mogla da znam - a opet, da li bi to nešto promenilo... Prekasno se setio da se pojavi, definitivno![]()
Jeste,bre, i mene je isto tako teško opustiti....Treba tu prineti redno: teleću supicu, sarmu, pitu sa višnjama, štrudlu sa makom.....onda me malo i nežno českati po leđima, masirati.....pa, hot veš, pa halteri......Muškarci koji se teško opuštaju i prepuštaju i kojima treba bar dve, tri, četiri - čaše, flaše... :wink:
Ooo, Unsaie... Vremenom ćeš se, nadam se - za tvoje dobro - "iskvariti" i postati princeza. Nećeš se pentrati uz zidine zamke, nego ćeš naučiti da kolutaš okicama, trepćeš i žališ se na zrno graška koje te žulja. Muškarci vole takve. Sorry - istina je surova.
A koja je školjka prazna, a u kojoj se nalazi biser - nikad nećeš saznati dok je ne otvoriš. Još jedna surova istina.

Ooo, Unsaie... Vremenom ćeš se, nadam se - za tvoje dobro - "iskvariti" i postati princeza. Nećeš se pentrati uz zidine zamke, nego ćeš naučiti da kolutaš okicama, trepćeš i žališ se na zrno graška koje te žulja. Muškarci vole takve. Sorry - istina je surova.
A koja je školjka prazna, a u kojoj se nalazi biser - nikad nećeš saznati dok je ne otvoriš. Još jedna surova istina.
I to što kažeš:wink:
Al' greota baš na dan venčanja, u crkvi...![]()

Borka ti ćeš još malo pa hrišćanka postat...Ako već, u tajnosti, nisi...Lepe reći od tebe...

ne, ne :nono: to nikako nije bilo uredu sa njegove strane.. mogao je bar u žbunje da se skrije, a ne tako
Ах.. шкољке.. бисери.. романтика...Ooo, Unsaie... Vremenom ćeš se, nadam se - za tvoje dobro - "iskvariti" i postati princeza. Nećeš se pentrati uz zidine zamke, nego ćeš naučiti da kolutaš okicama, trepćeš i žališ se na zrno graška koje te žulja. Muškarci vole takve. Sorry - istina je surova.

Nema.Ali ima dosta onih koje te na prvu loptu odhebu,pa posle posredno ili neposredno zovu da pitaju što se ne javljaš.Nema ništa bez darvinizma![]()

ako cemo tako onda,
cjepam listove i pisem svoju bajku
nista i niko nije vrijedan zivota jedog zmaja! :nono:
![]()
trazim zmajevog jahaca
Falim te dragi...na nebesima...i to da docekamo... 
ne, ne :nono: to nikako nije bilo uredu sa njegove strane.. mogao je bar u žbunje da se skrije, a ne tako
Žene su ćudljiva bića...Ali ta neizvesnost sve čini tako divnom.Iako TO ne vidimo, jer nam mozak radi sasvim obrnuto od njiovog, one su jako, jako dobre prema nama..Sve im treba oprostiti!Nema.Ali ima dosta onih koje te na prvu loptu odhebu,po posle posredno ili neposredno zovu da pitaju što se ne javljaš.![]()
Ах.. шкољке.. бисери.. романтика...
Говоримо бре о емотивно осакаћеним људима.
Има их и међу мушкарцима и међу женама.. једнак број..
Баш ме брига из ког разлога су такви. И баш ме брига имају ли бисер или не.
Нека полече своје фрустрације сами..
Све једно им нико не може помоћи док то сами не буду желели.
Ово је сурова истина:
Они су сами. :wink:
Ако њима то не смета, затшо би икоме другом сметало?

Da place u zbunju? To je po tvom misljenju trebao da uradi?
AHAHAHAHAHAHA!
Ово је тачно.Ybg, ja volim da duboko zaronim u potrazi za biserima.
Uvek me iznova iznenadi kakvi se sve dragulji kriju u naizgled neuglednim ljušturama. Neće oni da budu sami, nego čekaju da budu otkriveni.
Nije u pitanju nikakva romantika. Samo metafora.
и изнова