Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mislim stvarno...ne znam ni jedan narod koji ima toliku fobiju od Srba,koji ima toliki kompleks manje vrednosti u odnosu na Srbe,narod koji je prosto opsednut Srbima,a u isto vreme narod koji je pobio i proterao vise Srba...evo koliko god se ja trudio,ne mogu da nadjem ni jedan,jedini razlog za neko lepo misljenje o Hrvatima !
Kad sve saberem i oduzmem o Hrvatima mogu da mislim samo sve najgore i tacka !
Хрвати нас мрзе .... зато нас свирепо, крволочно убијају од беба, деце до стараца (на начине несхватљиве људском разуму), кад год им се укаже прилика !
Хрвати нас патолошки мрзе ... јер смо ми - њихов доказ .... ко су, шта су и какви су !
antić je sine prezime direktna izvedenica od imena starjesine olitiga ante (čiji si,ko si..antin,antić).sto nas dovodi do autohtonog i u srbiji rasirenog imena ante......vise nego dovoljno
Хрвати нас мрзе .... зато нас свирепо, крволочно убијају од беба, деце до стараца (на начине несхватљиве људском разуму), кад год им се укаже прилика !
Хрвати нас патолошки мрзе ... јер смо ми - њихов доказ .... ко су, шта су и какви су !