Upečatljive reči: Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.102

Upečatljive reči: Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu​

Jedan gospodin je na skupu protiv blokada rekao da mu je penzija znatno uvećana, kao i da će tek biti još uvećana i da je to njegov razlog da podrži državu i suprotstavi se blokadama.

Izvor: Mediji
Upečatljive reči: Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu VIDEO

Podsetimo, građani Srbije izašli su na ulice u čak 100 mesta širom naše zemlje sa jednom jasnom porukom – da žele mir, da su obični ljudi siti rušenja svih vrednosti i da žele povratak normalnog života koji im je uskraćen već skoro godinu dana.

https://www.b92.net/info/politika/1...a-bice-67000-zato-podrzavam-drzavu-video/vest

Penzioneri odlucuje svake izbore poslednjih 20 godina u Srbiji.

Kako ce blokaderi Piculici da osvoje srca penzionera? Penzioneri su listom za Vucica.

Koji je plan?

Upečatljive reči: Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu​

...
Kako ce blokaderi Piculici da osvoje srca penzionera? Penzioneri su listom za Vucica.

План им је још одавно Вучић бесплатно дао:
Понудите народу веће плате, више запослености, више пријатеља у свету ...

Али немају шта да понуде :(
Само мржњу ...

План им је још одавно Вучић бесплатно дао:
Понудите народу веће плате, више запослености, више пријатеља у свету ...

Али немају шта да понуде :(
Само мржњу ...
Samo si zaboravio da kažeš da ti je idol zalepljen OHO lepkom za stolicu...

Imali penzosi milijarde za vreme Slobodana, pa su ga valjda zato i voleli... To sto za te milijarde nije moglo skoro nista da se kupi je manje bitna stvar.

Волели га за паре ?
И Вучића воле због пара ?

А шта Мила нуди ?
За који к њу да воли народ ???

Jedan gospodin je na skupu protiv blokada rekao da mu je penzija znatno uvećana, kao i da će tek biti još uvećana i da je to njegov razlog da podrži državu i suprotstavi se blokadama.

Izvor: Mediji
Upečatljive reči: Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu VIDEO

Podsetimo, građani Srbije izašli su na ulice u čak 100 mesta širom naše zemlje sa jednom jasnom porukom – da žele mir, da su obični ljudi siti rušenja svih vrednosti i da žele povratak normalnog života koji im je uskraćen već skoro godinu dana.

https://www.b92.net/info/politika/1...a-bice-67000-zato-podrzavam-drzavu-video/vest

Penzioneri odlucuje svake izbore poslednjih 20 godina u Srbiji.

Koji je plan?
Laž, većina penzionera u srbiji ima penzije 15.000 din.

Imaju još kako penzije 15.000 dinara zato ih i kupuje vučić sa par crvenih.

Основица може бити и 12.000
али ти фонд допуњава до минималца 29.000+

Социјална смо ми држава још увек, буди убеђен !
А Мила ће то да поквари, нехотице, због фотеље !

Kolika je bila peMzija za vreme zutih blokadera strokadera?

Колико се сећам, Вучић прво што је урадио кад је дошао на власт, смањио пензије?

Па јел вратио то, пошто је просечна пензија још увек далеко испод законског минимума, а то је 60% просечне плате?

Шта мислиш?

Kolika je bila peMzija za vreme zutih blokadera strokadera?
Propagandisto, ako imaš bar malo mozga u tom buretu od glave onda ćeš se zapitati i koliko su cene skočile u zadnjih 10-15 godina...
Pretpostavljam da nemaš pojma pošto imaš svoju baštu... u radnju ideš jednom mesečno pošto živiš na Goliji, a novac dobijaš tako što botuješ na ovom i ko zna koliko još drugih foruma.
Da si pošten i vredan čovek i da imaš posao shvatio bi neke stvari.
PUMPAJ!

Нико нема Испод 29.000
(на основицу иде државна помоћ до минималне пензије)

Како нико, црни Обилићу?

“Najniža penzija za kategorije zaposlenih i samostalnih delatnosti trenutno iznosi 24.987,67 dinara, dok će nakon usklađivanja biti 27.711,33 dinara. Za kategoriju poljoprivrednika najniži iznos penzije trenutno je 19.644,74 dinara, a nakon usklađivanja iznosiće 21.786,02 dinara”, navode u PIO fondu.

https://www.paragraf.rs/dnevne-vesti/061224/061224-vest10.html

Имај у виду да породични пензоси примају 70 % од горе болдованих износа.

Back