Upadanje u situacije

To je i malo slozena situacija, prvo jer jedna osoba drugoj moze biti draga a ova da je gleda iskljucivo platonski.

Bilo je, eh, kako da nije bilo. Verovatno smo oboje procenjivali situaciju, da, ne, zasto da, zasto ne, da ne ispadne veca stata nego korist s obzirom na okolnosti.
I jbg, ispadne veca steta gledati nemo, nego probati i razocarati se.

Jeste nekad upali u situaciju dje ste pomislili " koju pizzdu strininu ne kaže lepo drag/a si mi "

Već se ponašaju ko slonovi u purculanskoj radnji i na kraju samo ispadne velika šteta i nista vise
Nije ni neophodno da mi eksplicitno rečima stavi do znanja da mu je stalo, dovoljno je da su mu ruke dovoljno tople da shvatim i sama šta oseća prema meni.
Meni nisu jasne žene koje neće da čitaju između redova, očekuju šematski prikaz emocija za koji se vežu u jednom trenutku misleći da su osvojile Kilimandžaro.
Kada sneg počne na vrhu da se topi.... Desi se panika i usplahirenost koja prate pitanja: Što mi sad ne kaže da me voli ?!!! Što ne čučne i izvadi prsten?
Pih
Što mora da kaže?
Što mi ne kažemo prve nešto?
Jesmo li emancipovane ili smo seoske snaše?

Poslednja izmena:
Nije ni neophodno da mi eksplicitno rečima stavi do znanja da mu je stalo, dovoljno je da su mu ruke dovoljno tople da shvatim i sama šta oseća prema meni.
Meni nisu jasne žene koje neće da čitaju između redova, očekuju šematski prikaz emocija za koji se vežu u jednom trenutku misleći da su osvojile Kilimandžaro.
Kada sneg počne na vrhu da se topi.... Desi se panika i usplahirenost koja prate pitanja: Što mi sad ne kaže da me voli ?!!! Što ne čučne i izvadi prsten?
Pih
Što mora da kaže?

Naravno da citaju izmedju redova, problem je odluke. Sve dok se muskarac muci ima vremena da prevrce kombinacije po glavi, one i ti naravno, mogla bi da odluci sta hoce

Jeste nekad upali u situaciju dje ste pomislili " koju pizzdu strininu ne kaže lepo drag/a si mi "

Već se ponašaju ko slonovi u purculanskoj radnji i na kraju samo ispadne velika šteta i nista vise

a shto bi rekao/la neshto shto si ti umislila da misli? :lol:
shteta je kad zelish da verujesh u ono shto ne postoji, sve je servirano na tanjiru, bockaj ili idi dalje .

Zato sto to tako ne ide.To eventualno dolazi kasnije.Ako to dodje odmah,ma koliko se onaj drugi u stvari tome nadao ili ocekivao,ode mast u propast.Pokazivanje bilo kakve emocije u startu sa muske strane je velika greska.

Pih
Što mora da kaže?

Mi smo emancipovane seoske snase :lol:
Cemu bezpotrebna polarizacija

Back