gost 369478
Primećen član
- Poruka
- 951
Aj šuti više zaboga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ni neophodno da mi eksplicitno rečima stavi do znanja da mu je stalo, dovoljno je da su mu ruke dovoljno tople da shvatim i sama šta oseća prema meni.Jeste nekad upali u situaciju dje ste pomislili " koju pizzdu strininu ne kaže lepo drag/a si mi "
Već se ponašaju ko slonovi u purculanskoj radnji i na kraju samo ispadne velika šteta i nista vise
Jeste nekad upali u situaciju dje ste pomislili " koju pizzdu strininu ne kaže lepo drag/a si mi "
Već se ponašaju ko slonovi u purculanskoj radnji i na kraju samo ispadne velika šteta i nista vise
Nešto msm da nisam.
Pre mi se čini da to može biti trip...Ko još mora biti grozan da bi pokazao naklonost? Grozan ili nadrndan? Bzvz
Nije ni neophodno da mi eksplicitno rečima stavi do znanja da mu je stalo, dovoljno je da su mu ruke dovoljno tople da shvatim i sama šta oseća prema meni.
Meni nisu jasne žene koje neće da čitaju između redova, očekuju šematski prikaz emocija za koji se vežu u jednom trenutku misleći da su osvojile Kilimandžaro.
Kada sneg počne na vrhu da se topi.... Desi se panika i usplahirenost koja prate pitanja: Što mi sad ne kaže da me voli ?!!! Što ne čučne i izvadi prsten?
Pih
Što mora da kaže?
Što mi ne kažemo prve nešto?
Jesmo li emancipovane ili smo seoske snaše?
Jeste nekad upali u situaciju dje ste pomislili " koju pizzdu strininu ne kaže lepo drag/a si mi "
izgubila si ti ono shto nemash
pamet
Pa ti bre
Ako nikad nisam imala onda nisam mogla ni izgubiti
A nemam pojma koja si ti pa sebi daješ za pravo tim tonom da pricas samnom
Nije ni neophodno da mi eksplicitno rečima stavi do znanja da mu je stalo, dovoljno je da su mu ruke dovoljno tople da shvatim i sama šta oseća prema meni.
Meni nisu jasne žene koje neće da čitaju između redova, očekuju šematski prikaz emocija za koji se vežu u jednom trenutku misleći da su osvojile Kilimandžaro.
Kada sneg počne na vrhu da se topi.... Desi se panika i usplahirenost koja prate pitanja: Što mi sad ne kaže da me voli ?!!! Što ne čučne i izvadi prsten?
Pih
Što mora da kaže?
Što mi ne kažemo prve nešto?
Jesmo li emancipovane ili smo seoske snaše?