Unreal Engine - Moja prva igra

Ovo je moja prva igra u Unreal Engin-u.

Trebalo je da bude obican lavirint ali se u toku rada malo prosirilo ... Nije bas nesto profesionalno odradjeno ali sam zadovaljan kako je ispalo.

https://makisiki.forumotion.me/t13-puzzle

Nadam se da sve radi kako treba i da nema mnogo "bagova" :)

Ako ima nekih gresaka - javite ...
Честитам! :D
Што каже Средоје, може неки видео, па да скидамо.
 
Nisam napisao da je ovo "Mini Games Collection" (imam u izradi jos par komada) ... Igra je nesto kao puzzle-slagalica i ako se sve odradi iz prve ne traje vise od 10-15 minuta. Ovakve igrice su prvenstveno za one koji vole da malo razmisljaju i resavaju zagonetke, nema pucanja - nema smrtonosnih zamki :)
Mozda nije bas toliko interesantno, ali malo za promenu sam resio da odradim takve igrice.

Sto se tice video prezentacije i gameplay-a ... ne znam kako i sta bih izdvojio ... opet kazem da je ovo mini igra-slagalica i svaki prikaz "drugih nivoa" moze da utice na samu igru ...

Malo jeste veca ali za danasnje vreme mislim da 10 minuta downloada nije neki veliki problem - instalacije nema - samo se raspakuje i play.

... probao sam da igicu smanjim za pola velicine - nije mi se svidela grafika i ostavio sam teksture kakve jesu - a sve teksture su 2k.

Gledao sa neki KGB, nesto kao 1gb kompresuje u 100mb, nije mi bas nesto sigurno i nisam probao ...

Postoji li neka "skrivena" opcija u samom enginu koja moze da kompresuje velicinu - promeni nesto ... ono sto moze da se nadje po internetu - to sam sve odradio ...
 
... igra broj 2 ...

"U igri su dve igre" ... https://makisiki.forumotion.me/t13-puzzle

... ovako izgledaju igre (Level) ...


Game 1
001.jpg


Game 2
002.jpg


 

Back
Top