... prvo hvala na komentaru ...
-----------------------------------------------------------
- Grafika - veliki deo je iz Quixel-a ... neke modele sam ja "sklepao" na brzinu ... sto znaci da to nije konacna verzija - plan je da postavim kompletnu igru (sve zadatke) pa u odnosu na zadatke pravim modele i materijale, tako da jedan model i materijal mogu da iskoristim u svim igricama.
- Audio - muzika koja se cuje u pozadini je ona iz Unreal Engin-a. Efekti su pokupljeni sa interneta uz neku malu doradu ... probao sam da napravim neku muziku ali mi ne ide ... ono sto se cuje u pocetku sam ja nesto spetljao ... i to je bezveze i kao za grafiku ... to je sve trenuto ... ako mi se "javi" neka ideja - uradicu, ako ne ... "pozajmicu"
- Dugme za opcije u meniju nema nista ... zaboravljam da ga izbrisem.
- Save Game nisam uradio opet iz razloga zbog samih zadataka - ima dosta poluga, pomeranja, nosenja ... ne znam kad sta da sacuvam ... pa sam zato i to ostavio za kraj.
- Podesavanje grafike - Sve sam postaivo na medium - provericu gde je greska.
- Baklja radi na principu kada dodje u dodir sa vatrom - ona se zapali - sa vodom - ugasi se. Verovatno je neka greska, provericu da vidim o cemu se radi.
- Tutorial - za ovo ne znam sta i kako da ti odgovorim ... ako ti kazem da crvenu kuglu treba da ubacis u crvenu rupu ... pola igrice sam ti resio
- Interakcija sa okruzenjem - ideja je takva da se (baklja, poluga, kamen, ventil, lanac ...) uzme i odnese na mesto gde treba da se postavi. Povrsina nivoa nije velika pa nisam hteo da se "pronadjene" stvari trpaju u torbu. Mozda je malo neprakticno-zamorno ali je takav tip igre i verovatno to necu da menjam (razmislicu). U igri broj 3 postoji poluga koja se koristi vise puta i ona se prebacuje u "inventory". Za nosenje baklje (ili bilo cega) probaj da uhvatis sto je moguce nize i misem scroll-uj onoliko koliko ti odgovara
------------------------------------------------------------------------------
Ne znam na koji nivo mislis ... ako je igra broj 3 - kada udjes u prostoriju na levom zidu postoji ventil koji puni-prazni vodu u bazenu. Isprazni vodu iz bazena i mozda ti bude jasnije sta treba dalje da se radi
Jos jednom zahvaljujem na komentaru i ukazanim greskama.
Pozdrav.