- Poruka
- 42.501
Nekome žena služi kao ikebana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako gledamo slike velikih majstora , vidimo da je ideal lepote promenljiv kroz vekove .
Medjutim , to se ne može reći za grčko-rimsku kiparsku umetnost , gde je taj ideal prisutan i danas , i to u oba pola .
Ne, nego zato što su se neretko već iživeli sa lepim ženama pa traže nešto drugačije. A ima i toga da lepima žene prilaze same, a kako su one koje prilaze mahom prosek i tu se ide linijom manjeg otpora jer za lepotice i oni moraju malo da se iscimaju.Na kraju, primetila sam da mnogi lepi muškarci imaju pored sebe prosečno lepe žene, jer nemaju komplekse da moraju da se dokažu... Dok ljudi koji stalno moraju da se dokazuju gledaju da imaju što lepšu ženu. Jer... Kad su ljudi lepi oni nisu opterećeni mnogo time i mogu sebi da dozvole da budu sa nekim ko im se zaista sviđa.
Pa čitajući prastare knjige , pominju se i dojilje .Променљивост 'идеала лепоте' је само привид.
Увек је једини криеријум биломатеријално богатство
Узмимопример 'лепих ' у средњем веку бароку роматизму..Све су биле'лепе' 'дундасте' 'беле'
Зашто ?
Па јер нису радиле ..нису имале тен... аимале су да једу па су биле бебеле ... Уначи имале су лагоданживотпун обиља.
Хажине да сепрактично нису моглени обући нисвући без помоћи роја слушкиња
Данас..која је 'ин' ..
Тамнопута коса црна светла рижа sporty ..зашто ? Значи да има времена да у надничарском друштву 'посао'-'кућа'
'ради на себи' .... што би рекао @Alter_Ego_ 'таквој су и омогужавали да буде таква '
...
мала дигресија на 'кошуте'..и 'рогоње'
елем
рогоње су имале и 'велике ' не само рогове већ и кхм кхм кхм..... па су само 'простране' женке које обилато влаже
могле да копулирају и прокреирају се са истима...
а такве су вуци прво видели мужјаке ( због рогова ) ... и на њушили кошуте због влажења...
Zaista ce da mi se svidi samo lepa zena za moj ukus, ne kalkulisem sta ce komsiluk o tome da misliNa kraju, primetila sam da mnogi lepi muškarci imaju pored sebe prosečno lepe žene, jer nemaju komplekse da moraju da se dokažu... Dok ljudi koji stalno moraju da se dokazuju gledaju da imaju što lepšu ženu. Jer... Kad su ljudi lepi oni nisu opterećeni mnogo time i mogu sebi da dozvole da budu sa nekim ko im se zaista sviđa.
Lepa zena pored muskarca moze biti neki dokaz njegovo statusa,sposobnosti,samopouzdanja.Na kraju, primetila sam da mnogi lepi muškarci imaju pored sebe prosečno lepe žene, jer nemaju komplekse da moraju da se dokažu... Dok ljudi koji stalno moraju da se dokazuju gledaju da imaju što lepšu ženu. Jer... Kad su ljudi lepi oni nisu opterećeni mnogo time i mogu sebi da dozvole da budu sa nekim ko im se zaista sviđa.
Lepa zena pored muskarca moze biti neki dokaz njegovo statusa,sposobnosti,samopouzdanja.
Pogledaj onog Makrona pa on da je predsednik sveta nece imati postovanje drugih jer voda onu babu od 70god deluje ko neki luzer jbt.
Ne verujem da bi pederr bio sa tobom, ako je pederrPa da, razumem vas. I mene bi bio blam pored neke sirovine da budem. Ne znam šta je gore, da li da budem pored muškarca koji vata razne žene iza leđa pa mi se svi smeju, ili pored pederra.
Za mene je lepa zena sirok pojam, biti samo fizicki lepa nije dovoljno mozda za neku kres kombinaciju, ali da se zaljubim to mora biti neka luda glava koja ima svoj stav,integritet, a opet tako zenstvena da zelis konstantno da bude u tvom zagrljaju(tj.mom)Zaista ce da mi se svidi samo lepa zena za moj ukus, ne kalkulisem sta ce komsiluk o tome da misli
Није их мало али их је свакако испод 40%...као и лепих мушкараца....јбг тако јеDeluje kao da misliš da je malo lepih žena na svetu.
Ti si neki Apolon pa sudiš tako?
Зашто све, ама баш све лепе жене данас на првом месту гледају како да уновче своју лепоту ?
Nisam sigurna jesi li ti to sve lepe žene nazvao sponzoruše? Odakle to vaspitanje, tj. nevaspitanje?Зашто све, ама баш све лепе жене данас на првом месту гледају како да уновче своју лепоту ?
Ne gledaju sve. Nema smisla generalizovati. I one koje "unovče" imaju puno pravo, svidelo se to nekome ili ne.Зашто све, ама баш све лепе жене данас на првом месту гледају како да уновче своју лепоту ?
Sta lupas sve ga ti, pri tom imam gomilu drugara modela i bodibikdera koju su itekako univcili svoju lepotuЗашто све, ама баш све лепе жене данас на првом месту гледају како да уновче своју лепоту ?
Bas naprotiv. Mora biti bas jaka licnost da to iznese. I da ga zivo zabole sta ce selo reci.Lepa zena pored muskarca moze biti neki dokaz njegovo statusa,sposobnosti,samopouzdanja.
Pogledaj onog Makrona pa on da je predsednik sveta nece imati postovanje drugih jer voda onu babu od 70god deluje ko neki luzer jbt.
Наравно да не али свака жена колико год да зарађује увек бира мушкарца који зарађује више од ње и што је лепша гледа да он зарађује што више од ње....Nisam sigurna jesi li ti to sve lepe žene nazvao sponzoruše? Odakle to vaspitanje, tj. nevaspitanje?
Наравно да не али свака жена колико год да зарађује увек бира мушкарца који зарађује више од ње и што је лепша гледа да он зарађује што више од ње....
Нису све лепе жене спонзоруше али ако се спонзоруше негде могу наћи онда је то међу лепим женама....логично зар не?
Нпр, нека лепа мед.сестра сигурно неће изабрати техничара за супруга....можда за љубавника хоће али за супруга тешко....можда 1/100 случајева....
Е сад имаш разних лепих жена са разним комплексима.... Нека ће пре одабрати неког менаџера у некој фирми него аутомеханичара иако можда механичар зарађује више.... Значи некима је битан имиџ, а не само сува лова па гледају да избалансирају између та два али оно што је заједничко свим лепим женама је тај jak финансијски моменатPreviše lupaš. Svako od nas zna dosta suprotnih primera. Banalno je iznositi ih.
Ovo je najveća netacnost, mi hocemo da zaradjujemo vise jer se tako osecamo superiorno.Наравно да не али свака жена колико год да зарађује увек бира мушкарца који зарађује више од ње и што је лепша гледа да он зарађује што више од ње....
Pa ako gledas one nakaze sa 50 plasticnih operacija na Instagramu, da, u oravu si, mene takve nit privlače nit zanimaju, a gle cuda poznajem ih i druzimo se.Нису све лепе жене спонзоруше али ако се спонзоруше негде могу наћи онда је то међу лепим женама....логично зар не?
Ne znam, bolje da ćutim, medicinarke u NS su vazda znacile za teske j...bulje. Ja slomim nogu, idem na fizikalnu terapiju, jao luka ovo ono, ja secas se kako se zovem? Pa neke pacijente posebno zapamtimo, bla bla, rec po rec, isto to veceНпр, нека лепа мед.сестра сигурно неће изабрати техничара за супруга....можда за љубавника хоће али за супруга тешко....можда 1/100 случајева....
Gde rece da idem da slomim nogu?Ovo je najveća netacnost, mi hocemo da zaradjujemo vise jer se tako osecamo superiorno.
Pa ako gledas one nakaze sa 50 plasticnih operacija na Instagramu, da, u oravu si, mene takve nit privlače nit zanimaju, a gle cuda poznajem ih i druzimo se.
Ne znam, bolje da ćutim, medicinarke u NS su vazda znacile za teske j...bulje. Ja slomim nogu, idem na fizikalnu terapiju, jao luka ovo ono, ja secas se kako se zovem? Pa neke pacijente posebno zapamtimo, bla bla, rec po rec, isto to vece
Gde rece da idem da slomim nogu?
I sta da radim da se sazale?