ludakns
Obećava
- Poruka
- 93
gucci_novosadjanka:E jel zna neki Klinju, Harhaja i kompaniju sa limana?
Pa to su Liman boys bre,pa ko ih ne zna...??
 ))))))
))))))Dok sam ziveo tamo,non-stop smo se tukli medjusobno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gucci_novosadjanka:E jel zna neki Klinju, Harhaja i kompaniju sa limana?
 ))))))
))))))
Jao pa i ti si nov ovde!!!ludakns:Pa to su Liman boys bre,pa ko ih ne zna...??
))))))
Dok sam ziveo tamo,non-stop smo se tukli medjusobno.

dakle znas ih?ludakns:Da,pa voleo bi da odem da se vidim sa starim drustvom,tamo je ekstra na Limanu,mada svo moje drustvo apsolutno nedefinisano nema nikakve veze sa tim malim i harhajem...
E ne znam bojanovog brata, ali sam isla sa Bojanom u razred dok se on nije prebacio.........ludakns:Naravno,njegov buraz me je tukao pre 5 godina.
:shock:
Ne u osnovnu nego u sportsku gimnaziju ali samo prvu godinu, onda se on prebacio u Lazinu......ali da, znam uglavnom sve sa limanaludakns:Kakav razred?
U osnovnu?
Znaci,ti si '89?..Pa nemogu bas puno da ti pricam o ovom jer nije moja stvar,mada,ako znas Bojana,verovatno znas i stariju (mladju) i uopste drugu ekipu sa Limana?Jelda?

E pocinjes da me nerviras.........Peta W.:Sledeci put ovakve razgovore vodite preko pp-a,da ne bih morala da zakljuchavam. Tema nije "ko sve zhivi na Limanu,ostavite podatke sa sve brojem cipela"..

Dobro je dok ja tebe nerviram...ali nikako nece biti dobro ako ti pochnesh mene da nervirash...gucci_novosadjanka:E pocinjes da me nerviras.........

E jako si lud/a!Peta W.:Dobro je dok ja tebe nerviram...ali nikako nece biti dobro ako ti pochnesh mene da nervirash...

zato shshshshsh...da se ne naljutim...

Peta W.:Dobro je dok ja tebe nerviram...ali nikako nece biti dobro ako ti pochnesh mene da nervirash...

zato shshshshsh...da se ne naljutim...