nesons
Iskusan
- Poruka
- 5.426
nema veze 

pozvani su na zurku ! gore 

ajde krvavi UDRI PO DEZINFEKCIJI !! MNOGO SI ZAKRVAVIO ! 

pozvani su na zurku ! gore

ajde krvavi UDRI PO DEZINFEKCIJI !! MNOGO SI ZAKRVAVIO !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...............
...............
E jel zna neki Klinju, Harhaja i kompaniju sa limana?Aleksej_BASO:Hihihi ovo oslikava stanje na limanu...
Dobro shvatili smo te, i ja kazem isto....nego jel znas Vukasina sa limana- 88 godiste?Henry_NN:Kanda cu ipak morati da se zakrvim!!?
Da krenemo redom...
Ne razumem cemu toliko vazdizanje Limana kada svako ko iole poznaje poreklo i istoriju Novog Sada zna koji je deo grada najstariji, pa samim tim i najkulturniji...
Liman je doziveo isto sto i Naselje, samo MALO ranije i to je opste poznato..!
Kako neko uopste i moze da prica o LimanIMA ako zivu u romskom naselju pod nazivom Depresija, koje se granici sa poslednjim limanom, kao na primer HEMI 426!?
Cini mi se da je neko pomenuo i "bosansku raju" koja obitava u limanskim elitnim klubovima kao sto su A,B,Orion ili sta vec (nisu mi poznati), a HEMI 426 umesto sto pujda ljude na ovakva i slicna prepucavanja i mrznju, s njima pod ruku, pa u komsiluk na po koju ojkacu...! Ne razumem zasto toliko bezi od SVOG porekla!? Mozda oni zive na Naselju, ali svakako dolaze u provod i shegu na liman jer, koliko je meni poznato, devojke sa limana ih prosto obozavaju!? Dok neki naprotiv beze od limancanki, cak i kad im one na njihov zahtev odpevaju pesmicu Seke Aleksic..!?
A kada smo vec kod devojaka sa limana, zahvaljujuci tebi HEMI 426, nije mi trebalo mnogo da skontam kakve su...!ops:
Drugarski savet:Nemoj da te mama cuje za one kradje i gluposti koje pominjes inace ces uz par po guzici ici ranije u krevet i to bez soljice mleka!
Svi ostali, pre nego sto pocnete bilo kakvu pricu PROTIV NOVOG NASELJA, posetite sajt jedinog dela grada koji ima svoj sajt: www.NovoNaselje.co.yu ...,mozda dobijete i jednu "maju" sa ogromnim natpisom..!?
gucci_novosadjanka:E jel zna neki Klinju, Harhaja i kompaniju sa limana?

jel ih stvarno znate ili zayebavas?Aleksej_BASO:

Naravno svi ih zanmo.
pozdrvaljam odeljenje 6.-1

gucci_novosadjanka:jel ih stvarno znate ili zayebavas?

E majke mi si..........NISI OZBILJAN!Aleksej_BASO:KAd ti kazem
Hemi ih zna garant on je limenac.

gucci_novosadjanka:E majke mi si..........NISI OZBILJAN!

KAd ti kazem!!!
 KAd ti kazem!!!Ti se nikad ne umorish, jel da?Aleksej_BASO:Nego pisem, pa dobro...

Vidim oboma nam je bas dosadno!Aleksej_BASO:Hahahahaha!
Eh da znas....
Pa umorim se ali treba mi doooosta vremena...