United States of Liman

pa sad, poslednje sto sam cuo je da je jedna nasla posao na naftnoj platformi u irskoj i da je svoje prihode tamo popunjavala obaranjem ruke sa kolegama sa posla a za drugu se prica da je postala sledbenik sai babe, da je promenila ime u govinda i otisla u indiju na krisnin rodjendan.... :lol: :lol: :lol:

interesantno, pricalo se posle za njega da je odlucio da napusti posao fizickog obezbedjenja objekata. nafurane plavusice, bosanski naglasak i koznjake upasane u treneke ( verovatno potrsesen celom epizodom sa kasikarom ) i posle par godina stopiranja po evropi i trazenja sebe, zatekao se na monmatru u nekoj slikarskoj koloniji. prvo je samo dodavao cetkice i boje a onda je pronasao sebe u impresionizmu, danas se za njega otimaju pariski galeristi a prema misljenju kriticara predstavlja reinkarnaciju sezana.... :lol:

Ja sam 16. Januara skocio sa petog sprata...
Ziveo sam na Limanu 18 godina i odjednom sam poludeo,i evo zauvek cu ostati lud jer sam preziveo,a sto je najgore,nije mi nista :shock:
Liman je za mene starsno cool deo grada,mada odrasti tamo i pokupiti sve ono sto ne treba sa ulice,nije uopste cool.
Sad da sam tamo,kupio bih pistolj na crno,i slobodno se sheto ulicom...

Henry_NN:
Kanda cu ipak morati da se zakrvim!!?

Da krenemo redom...

Ne razumem cemu toliko vazdizanje Limana kada svako ko iole poznaje poreklo i istoriju Novog Sada zna koji je deo grada najstariji, pa samim tim i najkulturniji...
Liman je doziveo isto sto i Naselje, samo MALO ranije i to je opste poznato..!

Kako neko uopste i moze da prica o LimanIMA ako zivu u romskom naselju pod nazivom Depresija, koje se granici sa poslednjim limanom, kao na primer HEMI 426!?

Cini mi se da je neko pomenuo i "bosansku raju" koja obitava u limanskim elitnim klubovima kao sto su A,B,Orion ili sta vec (nisu mi poznati), a HEMI 426 umesto sto pujda ljude na ovakva i slicna prepucavanja i mrznju, s njima pod ruku, pa u komsiluk na po koju ojkacu...! Ne razumem zasto toliko bezi od SVOG porekla!? Mozda oni zive na Naselju, ali svakako dolaze u provod i shegu na liman jer, koliko je meni poznato, devojke sa limana ih prosto obozavaju!? Dok neki naprotiv beze od limancanki, cak i kad im one na njihov zahtev odpevaju pesmicu Seke Aleksic..!? :lol:

A kada smo vec kod devojaka sa limana, zahvaljujuci tebi HEMI 426, nije mi trebalo mnogo da skontam kakve su...! :oops:

Drugarski savet:Nemoj da te mama cuje za one kradje i gluposti koje pominjes inace ces uz par po guzici ici ranije u krevet i to bez soljice mleka! :cry:

Svi ostali, pre nego sto pocnete bilo kakvu pricu PROTIV NOVOG NASELJA, posetite sajt jedinog dela grada koji ima svoj sajt: www.NovoNaselje.co.yu ...,mozda dobijete i jednu "maju" sa ogromnim natpisom..!?
Dobro shvatili smo te, i ja kazem isto....nego jel znas Vukasina sa limana- 88 godiste?

Back