unistila mi je zivot

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi, upao sam u probleme.upoznao sam jednu konobaricu pre nekih mesec dana, ona radi u nekoj birtiji i nije nesto lepa ali ja sam hteo da budem sa njom zarad onoga.ta devojka jedino nije losa u sexu sve drugo kod nje je uzas.glupa je, pokusava da bude sponzorusa itd.znam da je sa mnom jer joj dam ponekad 100 din, ona misli da sam ja imucan.problem je u tome sto ona tvrdi da je trudna sa mnom a ja u to ne verujem, samo jednom sam cvrcnuo u nju i to zato sto nije dala da ga izvadim, uhvatila me je jako za ledja sa obe ruke i pribila me uz sebe tako da nisam mogao da ga izvadim i sad ona kaze da je trudna sa mnom a ja znam da je za tih mesec dana nju odralo jos najmanje 10 likova ali ona to negira i kaze da je beba moja.nece da abortira hoce da zivi kod mene..i jel moze neko da mi kaze kako se daju reputacije cemu sluze, da mi objasni sve sto se toga tice

Hehe, pa nisi jedini, i tih ostalih desetak su u istom problemu i u istoj prici. Navijaj da jedan makar od njih se primi i uzme je, pa vi ostali se nadjite i lepo se provedite bas uz puno alkohola :)

Sent from my **** using Forum Krstarice mobile app

ljudi, upao sam u probleme.upoznao sam jednu konobaricu pre nekih mesec dana, ona radi u nekoj birtiji i nije nesto lepa ali ja sam hteo da budem sa njom zarad onoga.ta devojka jedino nije losa u sexu sve drugo kod nje je uzas.glupa je, pokusava da bude sponzorusa itd.znam da je sa mnom jer joj dam ponekad 100 din, ona misli da sam ja imucan.problem je u tome sto ona tvrdi da je trudna sa mnom a ja u to ne verujem, samo jednom sam cvrcnuo u nju i to zato sto nije dala da ga izvadim, uhvatila me je jako za ledja sa obe ruke i pribila me uz sebe tako da nisam mogao da ga izvadim i sad ona kaze da je trudna sa mnom a ja znam da je za tih mesec dana nju odralo jos najmanje 10 likova ali ona to negira i kaze da je beba moja.nece da abortira hoce da zivi kod mene..i jel moze neko da mi kaze kako se daju reputacije cemu sluze, da mi objasni sve sto se toga tice

ako ne trolujes sacekaj da se rodi dete pauradi dnk analizu pa vidi dalje gde ces..XDDDD
reputacija je da znaju ljudi da si coolXD

:roll:
Nema nikakvog prava da zivi kod tebe dok se ne dokaze da je dete tvoje (a ni posle realno).. kada se dete rodi, dnk test se odradi i za dan vidis da li je tvoje ili nije.
Nema briga niti alimentacija :lol:

Dakle imao si seks bez kondoma sa konobaricom iz birtije za koju pouzdano znas da se tovari sa svima redom i koja smatra da si bogat zato sto joj ponekad das 100 dinara???????

Brate,bolje lepo priznaj da ti je dosadno i da trolujes jer ovako ispadas strasno glup...da ne kazem nesto gore.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back