Uniformisani Srbi redovno su silovali žene i devojke u Kalinoviku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

jomini®

Elita
Poruka
16.801
Zaštićena svedokinja RM-032 izjavila je danas pred Haskim tribunalom, na suđenju Ratku Mladiću, optuženom za genocid nad nesrbima u BiH, da su pripadnici srpskih snaga u leto 1992. silovali muslimanske žene pritvorene u Kalinoviku.

RM-032 posvedočila je da je grupu devojaka koje se nisu vratile, početkom avgusta 1992, odveo Dragan Kunarac zvani Žaga.

- Ja sam ga pitala kada će se vratiti cure, a on je rekao da se neće vratiti. Pitala sam ga i šta će biti s nama. Žaga je odgovorio: "Pobićemo vas...kao što sam pobio pre neko veče 20 ljudi u barutnom magacinu" - izjavila je RM-032.

Ovi Srbi kao oni muslimani, a?

On je posvedočio da je u noći između 24. i 25. maja iz logorske "sobe broj 2" video kako srpski vojnici na sto u dvorištu postavljaju mitraljez, okrenut ka obližnjoj "sobi broj 3", u kojoj je bilo zatvoreno oko 150 muškaraca iz prijedorskog sela Hambarine.
- Iz te sobe čuli su se vapaji za vazduhom, lupali su po vratima, da im otvore... Najverovatnije su provalili ta vrata da bi došli do vazduha. Kad su provalili, srpski vojnici su na njih zapucali i, kao, upozoravali ih: 'Ne bežite, pucaćemo' - rekao je svedok.
Prema onome što je ispričao, Tači je kasnije od jednog preživelog iz "sobe broj 3" čuo "da je srpska vojska ubacila otrove u sobu i da su se ljudi gušili i nasilno otvorili vrata da bi došli do vazduha, a Srbi su ih dočekali mitraljezom i streljali".

Koliko je bilo ovakvih zverstava sa srpske strane? Zar je moguće da su se ponašali poput ustaša i mudžosa?

Zaštićena svedokinja RM-032 izjavila je danas pred Haskim tribunalom, na suđenju Ratku Mladiću, optuženom za genocid nad nesrbima u BiH, da su pripadnici srpskih snaga u leto 1992. silovali muslimanske žene pritvorene u Kalinoviku.

RM-032 posvedočila je da je grupu devojaka koje se nisu vratile, početkom avgusta 1992, odveo Dragan Kunarac zvani Žaga.

- Ja sam ga pitala kada će se vratiti cure, a on je rekao da se neće vratiti. Pitala sam ga i šta će biti s nama. Žaga je odgovorio: "Pobićemo vas...kao što sam pobio pre neko veče 20 ljudi u barutnom magacinu" - izjavila je RM-032.

Izgleda da je i tebe pogodio neki zalutali metak ... u goozu ....

И ето убили су је као што су и обећали, она се на кратко вратила из гроба да посведочи.... И четник који је силово информисао је колико и кад је кога убио........Ала балије масно лажу, Бог да сачува!

bezdusnost ovog jominija je vec legendarna. i naravno dosledno antisrpstvo.
brojan svedocenja alijinih mudzahedina su se pokazala kao lazna. ali to je druga drzava, to su za nas stranci.
nas bole brojni zlocini nad srbima i ostalim postenim svetom, neosudjeni

Sta su ti Srbi, drzali 2/3 BiH, ratovali protiv HV, HOS-a, HVO-a, ABiH, Mudzahedina, i NATO-a, obarali im avione, na gradove isplajivali po 10 miliona projektila na dan, drzali iste pod opsadom, izvrsili genocida samo Bog zna koliko i opet nasli vremena da yebemo sve okolo

Jesmo zayebani Bog te mazo ... :eek:

Си видо, а?:)

Sta su ti Srbi, drzali 2/3 BiH, ratovali protiv HV, HOS-a, HVO-a, ABiH, Mudzahedina, i NATO-a, obarali im avione, na gradove isplajivali po 10 miliona projektila na dan, drzali iste pod opsadom, izvrsili genocida samo Bog zna koliko i opet nasli vremena da yebemo sve okolo

Ja ne znam kad su onda ti nasi vojnici ratovali (a optuzuju ih za ubistva, pokolje, sta ti ja znam- ne negiram da nije bilo i takvih pojedinacnih slucajeva mozda, ali brate...) kad su stalno silovali?
Neverovatno!!!

:hahaha:.......... јес' и ја се зачудио како ми Срби све то постиЗАВАМО........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back