Uniforma

Hoćeš reći da se družim sa ispranim mozgovima? :lol:
Ne znam, u mom univerzumu se rad, red, disciplinovan odnos prema obavezama i odgovornost vrlo visoko kotiraju, ali ne kao neki bolesno robovski odnos prema životu, ljudima, sebi...više je to filozofija života.

Vidi za poniznost,poslusnost,vezivanje,da ga nagazis stiklom,cime god cak i samo psihicku dominaciju su dusu dali al* sve dzaba kada u pola noci moze da ima pomracenje svesti zbog stvari koje je video na poslu i radio.

Obican momak je bolji od njih,oni su kao tempirane bombe.

Vidi za poniznost,poslusnost,vezivanje,da ga nagazis stiklom,cime god cak i samo psihicku dominaciju su dusu dali al* sve dzaba kada u pola noci moze da ima pomracenje svesti zbog stvari koje je video na poslu i radio.

Misim ima zaista puno ludaka tamo alinije ni bas tako mracno

Očigledno da ne mislimo na isti tip ljudi.
Kakvo vezivanje i gaženje?
Uniforma ne podrazumeva obavezni (samo)ubilački ptsp
to su neviđeno glupe predrasude i posledica preterane konzumacije amerskih stereotip bullshitova.

Uniforme :hahaha: :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ja sam bio Vojni Policajac pa se nije žena moja udala zbog uniforme

Ja sam ziveo godinu dana sa potporucnikom iz vojske, pa sam se ziv smorio od prica njegovih drugara o zenskama, i tome kako su bezali sa cetvrte godine Akademije da odu na neku zurku. Vecih pacenika od njih nisam video.

U vojsci sam upoznao 2 normalna oficira, i to je to.

bio zandar ili klozetar,komunalac ili sta god svi znaju da qaraju..:mrgreen:
neko bolje,losije..ima veci manji pa i ti zandari..:p
osim sto lica koji se bave odredjenim poslovima
imaj vecu odg,posteniji drugciji stav..po meni :-))

Poslednja izmena:
Očigledno da ne mislimo na isti tip ljudi.
Kakvo vezivanje i gaženje?
Uniforma ne podrazumeva obavezni (samo)ubilački ptsp
to su neviđeno glupe predrasude i posledica preterane konzumacije amerskih stereotip bullshitova.

Pisem o specijalcima na terenu tipa Kobre,Zandarmerija itd.isl. kao i lekarima koji su tokom ratova iz bliske proslosti isli sa otkocenim oruzjem i prtom na obaracu jer je tako moralo.

Vole da budu potcinjeni u seksualnom smislu,dobar deo njih.Navikli na naredbe i divni su.

Ne lupetaj.Citas li sta pises?
Uzivo u Srbiji imas mnogo ljudi sa problemima zdravstvenim nakon izlaska iz aktivne sluzbe na terenu zbog gadosti koje su tamo videli.
Toga nema u dnevniku ni na tv programu vec uzivo.

- - - - - - - - - -

*prstom

683e1e63b32027fd3485a6c64ef601af.jpg
:rumenko:

Back