zemunski kej
Elita
- Poruka
- 21.894
Nisam ga voleo. Saucesce porodici. Ukoliko postave nekog kvalitetnog ,mozda i krene toj televiziji. U svakom slucaju ocekujem novi program, bez besomucnog repriziranja ,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Узрочници повишеног шећера у крви су разни.pa kažu da su alkohol i cigare jedni od uzročnika šećerne bolesti..
Samo još jedna lekcija da svi ukapiramo koliko smo prolazni i smrtni.
Žao mi je čoveka. Još više mi je žao svih onih koji su umrli ili čak ovog časa umiru širom Srbije kao anonimusi daleko od očiju javnosti, jer nisu nikada imali prilike da ih posredstvom sredstava informisanja i drugih medija po dobru ili makar i zlu upozna i upamti široki narodni auditorijum.
Poenta svega je to što odgovrni u Srbiji namerno su izabrali neke najgore sapunice iz Turske filmogrfije, a znam da imaju veoma kvalitetne serije i filmove.
mene je bas zanimalo sto nikad rts nije iskesirao da se snimi neki dobar film o nasim bitkama? msm zar nije bolje da snime nesto o nasoj slavnoj proslosti nego da bacaju pare na onaj otpad od bajicevih serija?
Ok, nastavicemo sa ovim, uz paznju na primerenost postova. I oni koji ga nisu voleli mogu to da kazu na pristojan nacin.
Pokazao mi je ogroman pištolj, zgrozila sam se. Bojao se da će ga ubiti. Zaboravila sam koga se bojao.
U Aleji Velikana se odavno niko ne sahranjuje.oće da ga sarane u aleji velikana.