Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.671
Pre ga je roknuo Draganovic nego izmisljeni Blagoja sa zadrskom od par godina.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nego ne rece za Milevu, kad si cuo prvi put za nju?
Zato je Njegos umro na vremeТо ти је доказ да стрес не убија. Напротив, како каже Његош:
...прекаљена искушењем душа
рани тијело огњем електризма.

Његош је био тешко болестан, умро је од туберкулозе.Zato je Njegos umro na vreme![]()
Ma znam, ali hocu reci, imao je stres, nije mu pomogao.Његош је био тешко болестан, умро је од туберкулозе.
Čitao sam knjigu Tihomira Burzanovića "Dva metka za Pavelića" koja je zapravo ispovjest ovog Blagoja Jovovića kako je ranio Pavelića. Da li je on to uradio, ne znam. Možda. Ali u toj knjizi imamo toliko samohvalisanja i nekih priča u koje je iskreno teško povjerovati da iskreno kod čitaoca budi sumnju da je ovaj čovjek uopšte pucao na Pavelića.Ево да доказани манипулатори виде како изгледа јунак.
Pogledajte prilog 1102738
Поштоваоци злочинаца Броза и Павелића знају зашто.
Упуцао Павелић сам себе случајно!!Čitao sam knjigu Tihomira Burzanovića "Dva metka za Pavelića" koja je zapravo ispovjest ovog Blagoja Jovovića kako je ranio Pavelića. Da li je on to uradio, ne znam. Možda. Ali u toj knjizi imamo toliko samohvalisanja i nekih priča u koje je iskreno teško povjerovati da iskreno kod čitaoca budi sumnju da je ovaj čovjek uopšte pucao na Pavelića.
Naravno sa svima je bio na "ti". Pa je pričao kako su Italijani naoružavali partizane u Crnoj Gori i bili njihovi saveznici i kako su zapravo na Neretvi četnici porazili Italijane i kako tamo uopšte nije bilo Njemaca
Da ne spominjem kako je hronološki brkao stvari, neke događaje iz 1944. je smještao u 1943. i to poslije nekih događaja koji su se desili 1944. godne. Mislim čovjek je zeznuo James Bonda.A da, Jovović spominje u knjizi i "Draganića" (tako ga naziva) kako je volio Crnogorce, ali kaže da je bio lukavi VatikanacУпуцао Павелић сам себе случајно!!
Или је ипак крив Драгановић, видела Вишња на часну усташку реч.

Упуцао Павелић сам себе случајно!!
Или је ипак крив Драгановић, видела Вишња на часну усташку реч.

Ма јок убио га народни херој Броз!Upucale ga njegove ustase, uvek se i najblizi posibaju. Zato je Draganovic lepo pevao Udbi o tome.

Prvo je ispričao kako je bio primljen u SKOJ, ali nije htio po naredjenju Radosva Babića da ubije prvo nekog seljanina pa onda potom Baja StanišćaПа био је у четницима, наравно да је знао четничке команданте из тог краја.
Pa su mu komunisti oduzeli puškomitraljez koji nije htio da im da, ali je ipak popustio 
A ne, ne. Dožića je posjetio u Pančevu u jednom manastiru. Sa njim je tada bio Nikolaj Velimirović i to je bilo jun-jul 1944. godine. Kaže da ih na ulazu nije pustio neki stražar pa su mu psovali oca i majku. Onda su se vratili u Beograd ali su se vratili sjutra, pa ih je patrijarh primio. Predagali su patrijarhu da mu pomognu da pobjegne. Nikolaj Velimirović ih je dočekao riječima: "Blago meni, evo moje srpčadi"Владику Николаја и патријарха Гаврила је упознао боравећи по избегличким логорима после рата.

Rendolfa Čerčila je upoznao u Riminiju kada se takmičio na skoku u vis. Kako je solidno skočio (173 cm) prišao mu je Rendolf Čerčil, valjda da mu čestita, šta li, nije to objasnio.Рендолфа Черчила је упознао такође у емиграцији јер је једно време радио за Интелиџенс сервис.
Ma jok. On je htio Pavelića da ubije još u Italiji, po njegovoj priči. Tek znatno kasnije kada je već živio u Argentini čuo je od nekog Hrvata iz Istre Defrančeskija da je tu Pavelić pa je odlučio opet da proba. Pa se povezao sa nekim cetinjaninom, pa Blagoje nije htio pomoć SNO, neće on to da radi za pareТако је и сазнао за Павелићев одлазак у Аргентину.
Vjeruj mi tu još ima dogodovština o kojima bi mogao pisati ... Već sam rekao, moguće da je on pucao. Ali toliko je u knjizi "sumnjivih" dogodovština i sigurno netačnih priča da se opravdano dovodi u sumnju da je uopšte on pucao na Pavelića.Могуће да је неке датуме промашио јер је прошло пола века од тада па до разговара са Бурзановићем, али се атентата наравно сећа.
И поменута Гаћеша потврђује то.
Чак су и комунистичке власти знале за то, толико да су тврдиле да је у њихово име Благоје извршио атентат.
http://www.zlocininadsrbima.com/Novost.aspx?Naslov=Аkаdеmik-Vаsiliје-Krеstic-sаcuvао-dоkumеntа-о-аtеntаtu-nа-Аntu-Pаvеlicа
Ниједна друга опција не постоји до дан данас.
Zato znaci bila zavera cutanja.Баш ме чуди да то не знаш.Cudno da niko o tom intelektu i div junaku nije cuo sve do 2000 posebna emigracija. Tita nema 20, SFRJ skoro 10 godina i tek tada istina konacno pocinje da se cuje.