Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Daj bre ljudi mora neko da zna???...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Adobe ReaderBari'91:Daj bre ljudi mora neko da zna???...
Petar_Pan:Da li vam se nekad cini da se neka normalna prijatna komunikacija izmedju ljudi jednostavno izgubila.
Koliko ste slucajeva imali kad ste hteli da smuvate nekog ali jednostavno niste mogli zbog njegovog/njenog ponasanja ili uzasne price.
Ponekad mi se cini da bi trebali u nekoj skoli ne postoji predmet: muvanje.
Da li je danas muvanje postalo - umetnost?
atomski_mraw_:Adobe Reader
No uvek je jasno da se ljuti onaj ko ne ume da smuva... pa ostane kratkih rukava... Neretko takvi likovi svoje neuspehe prebacuju na onog drugog... Za neke muvanje jeste umetnost... koju nikad nece dostici...GalebDzonatan:Moram ti priznati da si daleko dogurao
P.S. Sve podici na nivo umetnosti, pa se vise nece znati ko je lud, a ko nije![]()
![]()
Sto se tebe tice - da... sto se nekog drugog tice... eee... shlatka tajna... :wink: :razz:GalebDzonatan:Pero, a jel ti odvajas ruke od tastature. Jel ona sve sto pipkas![]()
![]()
![]()
Vidis kako si ti pametananana....GalebDzonatan:Pa onda ti tvoji prstici i ne moraju da predju dalek put
Izem ti tajnu![]()
![]()
GalebDzonatan:Dobar ti avatar
A jel to neki saobracajni znak, a ?![]()
![]()
Petar_Pan:Da li vam se nekad cini da se neka normalna prijatna komunikacija izmedju ljudi jednostavno izgubila.
Koliko ste slucajeva imali kad ste hteli da smuvate nekog ali jednostavno niste mogli zbog njegovog/njenog ponasanja ili uzasne price.
Ponekad mi se cini da bi trebali u nekoj skoli ne postoji predmet: muvanje.
Da li je danas muvanje postalo - umetnost?
Jel si probala nekad nesto da pricas sa mnom? Imas neki strah? Ne verujem da sam te nesto posebno primecivao... U svakom slucaju si mi nejasna...luckastalutkica:Meni nekako od svih na ovom forumu samo od tebe odbija komunikacija,ali na znam sto,nesto mi skripa,ali samo i jedino kod tebe.Stvarno ne znam sto.
Ne mora da me moli... samo nek se normalno ponasa... a sve te sto bi radije vredjale i zahebavale nego se volele i vodile ljubav, ce uvek imati crveno svetlo kod mene...anakin:evo na primer Pera bi da ga uvali ali da ga neko lepo zamoli![]()
Hehe... pa treba da ga zasluze...anakin:tako je Pero...ne daj makar ga nikad vise ne uvalio...one ce tebi da ga otimaju tako nevaspitane...![]()
Petar_Pan:Ne mora da me moli... samo nek se normalno ponasa... i još ubaci i neku PARU, po mogućstvu, a ???a sve te sto bi radije vredjale i zahebavale nego se volele i vodile ljubav, ce uvek imati crveno svetlo kod mene...
Pa posle sam im ja kao kriv sto necu sa njima... a one prde na usta...
McMillan:Ko mu je kriv kad je specijalac.