pa i gospon' koji je slikao ovu krasotu
.. je renomirani akademac.
.pa je njegov nećak stavio radove...
naprosto je nepristojno i vredja inteligenciju arogancija kao distanca i boldovanje vlastitog ega
Draga @Tol,
prosto je nepristojno da neki akademci ovde borave, da su tu godinama, a da niko ne vide ni jedan njihov rad,
da popuju svemu i svakome, a nisu svesni da je to bez pokrica (verujem da to tako svak dozivljava),
dok god ne prikazu neko svoje delo, bar dve crte na papiru.
Ako je nekome ispod casti da ovde izlozi svoje delo (a ja mislim da je u pitanju nesigurnost u sebe),
onda mu nije ni mesto ovde, onda to nije pravo druzenje, nema tu nikakvog ega, neki poznati su ovde bez problema pokazivali svoje radove!
Znas kako je: u Srbiji je uvek bilo previse selektora fudbalskih reprzentacija i onih koji misle da znaju to bolje od samih selektora!!!
Na pdf knjizevnost ima pisaca i pesnika, puno prevodilaca, itekako renomiranih, 90% ljudi je zavrsilo knjizevnost, a masovno "kace" svoje radove,
ne izigravaju "male sveznajuce bogove ", necu reci da nema sujete i tamo, nekad i previse, ali bar ljudi "okace" i svoje radove...
Ovo je mesto za relaksaciju, mesto na kojem moze doci do razmene informacija, nekim ljudima se moze i pomoci,
trebalo bi da bude prijatno, a neki ljudi se bogami i lepo izreklamiraju!!!!
p.s.. mozda su i meni stampani neki prozni i poetski radovi, mozda sam i ja "akademac" u poeziji;
na knjizevnosti i blogovima ima puno takvih, a uvek moze da se nadje ili napise nesto, da se moze objaviti!!!
ako vec zelis da se druzis sa ljudima koji i virtuelno borave na tom blogu, forumu, pdf-u....
Samopouzdanje je cudo, neke legende glumista do smrti se nisu oslobodile treme!!!!
Vera u sebe je najvaznija!!! a ako to imas, onda se gubi svaka prepontencija!!!