Umete li

Pitanje je zbog cega bi nekoga uopste i voleli, a kamoli zadrzavali, jedino da bi se realizovali kao roditelji, na porodicnom planu, da bi deci omogucili odrastanje u najidealnijem okruzenju, to je valjda jedini cilj koji zajednicki zivot cini smislenim, a sve ostalo je varijabilno u sirem vremenskom okviru.

Potrebno je malo preformulisati način kada govorimo o izuzetno važnim stvarima. Žena se ne osvaja, ona nije carstvo. Pravilniji izraz je sposobnost da se devojka osesća sigurnom pored tebe, da zna da je ceniš (jako bitno) i da Sasmim tim ona želi da imate intimniji odnos (ne kao prijatelji). Opet se vraćamo na frazu zadržati. Nije životinja ili zadržavamo, to nalikuje kao da neko želi otići, ali mi dajemo sve od sebe da se to ne desi. Suština je da prema partneru uvek, svakog momenta biti ono što jesi od samog početka. Nema tu filozofije. Nema taktike. Sve dok se ona oseća voljenom, sigurnom pored tebe, nema razloga da se odnos promeni. Ljudi previše misle, dolaze do posesivnosti, do ljubomore, ta osnova koja je započela bliskost narušava se.

Zadrzat voljenu osobu ili je samo osvojit

sto je najgore ne umem da ih osvajam, a ako je kod zadrzavanja, uglavnom sami ostanu :lol:
a ako nece, pa ... ne bi ih zadrzavala

- - - - - - - - - -

Potrebno je malo preformulisati način kada govorimo o izuzetno važnim stvarima. Žena se ne osvaja, ona nije carstvo. Pravilniji izraz je sposobnost da se devojka osesća sigurnom pored tebe, da zna da je ceniš (jako bitno) i da Sasmim tim ona želi da imate intimniji odnos (ne kao prijatelji). Opet se vraćamo na frazu zadržati. Nije životinja ili zadržavamo, to nalikuje kao da neko želi otići, ali mi dajemo sve od sebe da se to ne desi. Suština je da prema partneru uvek, svakog momenta biti ono što jesi od samog početka. Nema tu filozofije. Nema taktike. Sve dok se ona oseća voljenom, sigurnom pored tebe, nema razloga da se odnos promeni. Ljudi previše misle, dolaze do posesivnosti, do ljubomore, ta osnova koja je započela bliskost narušava se.

s tim sto nema bas bliskosti ako dodje do posesivnosti ili ljubomore, onda je to samo privid bliskosti
mada mislim isto, da bliskost i ne moze da se ostvari bez da nekog istinski volis, ne zaljubis, vec volis, ali kao sto si i sam rekao, za to treba malo vise da se ljudi pomuce

Back