Umesto fajerke bunda....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"desnicar u sebi bastini ideologiju" hahahahaa, da li si svestan sta si rekao:lol::lol:
a kako to razbijate "nakaradne ideje" ako ne onako na sta si apelovao mesecima- tucom, kamenicama, trolama.....
nemam nista protiv, ali tako se radilo u doba prvobitne ljudske zajednice.

Da,Desničar,Srpski Desničar u sebi baštini ideologiju Svetosavlja.
Ideje seksualnih izopačenika ne moraju da se razbijaju,same po sebi su ne održiive,normalnom čoveku,koji rasuđuje svojom glavom a ne radi ono što mu mediji zbore da radi,naravno.
Što se tiče nasilnih metoda,nekad je i to potrebno da bi se pokazao bunt protivu nametanja mišljenja i ponašanja.
Srbi su buntovan narod.
Pa i u toj vašoj hvaljenoj judeo tvorevini Evropskoj Uniji postoje demonstracije sa nasiljem i to mnogo gorim nego što se zbio u Beogradu.

Ideje seksualnih izopačenika ne moraju da se razbijaju,same po sebi su ne održiive,normalnom čoveku,koji rasuđuje svojom glavom a ne radi ono što mu mediji zbore da radi,naravno.
Što se tiče nasilnih metoda,nekad je i to potrebno da bi se pokazao bunt protivu nametanja mišljenja i ponašanja.
Srbi su buntovan narod.
Pa i u toj vašoj hvaljenoj judeo tvorevini Evropskoj Uniji postoje demonstracije sa nasiljem i to mnogo gorim nego što se zbio u Beogradu.

mudro zborish djechache, aj sad idi :manikir:

Srbi su buntovan narod.

e jado jado :manikir:

koje ideje zastupam sem sto stitim ponizene, uvredjene, obespravljene, gladne, zedne, neslobodne, gazene, uvredjene, zaboravljene, tuzne....
i sto ne trpim agresiju.
a koje to ostale ideje ti meni pripisujes, ajde PravoslavniSrbineDesnicaruSpasiteljuSrbije, da cujem :lol::rotf:

zastupaš ideologiju demokratije,samo površno...ustvari ti reprezentuješ onaj najgori vid komunizma-jugoslovenski...koji je tolerisao sve,samo ne Srpstvo.
Meni spočitavaš ovde nešto a kada je tvoj drug pominjao decu iz Jasenovca nisi osetila shodno da ga citiraš i posavetuješ da to nije lepo?! Nisu li ta deca mučki umorena? nisu li bila gladna i neslobodna? Treba da te bude sramota jer si licemerna i bezobrazna.

zastupaš ideologiju demokratije,samo površno...ustvari ti reprezentuješ onaj najgori vid komunizma-jugoslovenski...koji je tolerisao sve,samo ne Srpstvo.
Meni spočitavaš ovde nešto a kada je tvoj drug pominjao decu iz Jasenovca nisi osetila shodno da ga citiraš i posavetuješ da to nije lepo?! Nisu li ta deca mučki umorena? nisu li bila gladna i neslobodna? Treba da te bude sramota jer si licemerna i bezobrazna.

opaaa, ti ces meni:rtfm: :mrgreen:
to o jasenovcu procitala sam tek mozda dve stranice posle. a vec ste ga iskritikovali i jos se on bio i izvinio. znaci, to je bilo zavrseno, to sa debeljuskastim.
odakle tebi pomisao da ja "ne tolerisem srpstvo"?:eek: kojom to izuzetnom inteligencijom uopste mozes da pomislis?:eek:
ae ne izmisljaj i ne kontruisi nesto sto ne posotoji, ma koliko mastovit bio. jel te to onaj bubuljicavi vucic naucio, da lazes i izmisljas?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back