Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У Земуну нијеko ce da ide na pijacu.. skuceno je da se provlacim trotinetom po njoj
sta?@nata li Šta ti ja rekoh danas?
Može isto kao i sušena mirođija.jel moze beli luk u prahu?
e onda cu tamo da svrnem.. to mi je trotom ocas poslaУ Земуну није
mocart kuglaMože isto kao i sušena mirođija.
Krem tabla ili gorka čokolada?
А зашто у праху, јбт?! Тешко ти да очисти чен белог лука и згњечиш?jel moze beli luk u prahu?
Pih, nije ni ona šta je nekad bila.mocart kugla
a imam super zgnjecilicu iz ikee, par puta sam je i koristioА зашто у праху, јбт?! Тешко ти да очисти чен белог лука и згњечиш?
Ако већ волиш, купи две три везице и стави у замрзивач. Да имашe onda cu tamo da svrnem.. to mi je trotom ocas posla
cuo sam da neki drze u casi od kiselog mleka u vodi.Ако већ волиш, купи две три везице и стави у замрзивач. Да имаш
Ајао, ја немам! Ће ми поклониш пошто користиш прашак?a imam super zgnjecilicu iz ikee, par puta sam je i koristio
Neću da ti kažem, ćelavi.
ok, ti si verovatno cula za "3 c" koja svaki masinac imaNeću da ti kažem, ćelavi.
To je zbog toga jer se hvališ gnječilicom, a Nata i ja je nemamo.ok, ti si verovatno cula za "3 c" koja svaki masinac ima
corav, caknut i celav
ali meni se kosa jos drzi
ova druga dva sam vec i apsolvirao
Али то само неколико дана. Ја оперем онако свезано просушим убрусом, нагурам у кесу за замрзивач.cuo sam da neki drze u casi od kiselog mleka u vodi.
petak je sta se sekirasJaooo već je sutra!
znasci na krompir se stavlja ruzmarin?Ma citirala sam pogrešnu poruku. Nema veze, obnevidela sam.
Može jedno lepo parče mesa špikovano belim lukom, prilog krompir sa ruzmarinom i preko preliv od sosa sa mirođijom.
Domaći lebac.
Pa ček da prođe radni stresni obavezni deo petka... pa onda svirka i vikend može da počne.petak je sta se sekiras
Kakav bosiljak! Ruzmarin, sitno iseckan. Može i beli luk ukoliko na mesu ili u sosu nema belog luka. I biber. Ništa bez bibera. I mnogo ruzmarina.znasci na krompir se stavlja ruzmarin?
ja stavljao bosiljak
Ne volim te ni malo.ja sam jos na odmoru