Стари пароброд
Сањар луталица
- Poruka
- 6.406
Какво питање. Па наравно да је видео. Онај ко је њим руковао. Не мислиш ваљда да је руковао везаних очију?Cepaj!
Prvo pitanje.. da li je iko ili bilo ko vidjeo taj zvučni top?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Какво питање. Па наравно да је видео. Онај ко је њим руковао. Не мислиш ваљда да је руковао везаних очију?Cepaj!
Prvo pitanje.. da li je iko ili bilo ko vidjeo taj zvučni top?
Verovatno je do sad rasturen u delove, ali mora postojati pisani trag o nabavci kako kod naših, tako i kod proizvođača i prodavca. Ipak je to specifičan uređaj i ne može baš svako da ga kupi. Kad se promeni ova mafijaška vlast, onda ćemo saznati detalje, bar se nadam.Kako da se dokaze bez insajder svedoka?
Ako postoji verovatno su ga sad unistili zbog straha...
Kada padne vlast, bice gomile svedoka saradnika koji ce da pevaju da spasu guzice.Verovatno je do sad rasturen u delove, ali mora postojati pisani trag o nabavci kako kod naših, tako i kod proizvođača i prodavca. Ipak je to specifičan uređaj i ne može baš svako da ga kupi. Kad se promeni ova mafijaška vlast, onda ćemo saznati detalje, bar se nadam.
Biće dobar hor.Kada padne vlast, bice gomile svedoka saradnika koji ce da pevaju da spasu guzice.
Bice ih previse.
Neno, shvati da laž više ne prolazi...
kazni ga sa 10% od plateovo je bilo pre godinu dana.
O tom, potom.. čujemo se posle raspleta, da ne trubimo bzveze.Neno, shvati da laž više ne prolazi...![]()
Sjebo ga AV kupio i zadnji iz radnje.da je zelenski imao zvučni top svi rusi bi se razbežali.
Samo da pitam,posto se ovde svi drze dokaza,po cemu je sad validna tvrdnja nekog anonimnog zandarma?Danas: Žandarm tvrdi da je više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Ovi se opremili bas dobro da nas tamane i zadrze vlast.
Zašto tako teška pitanja.. ona su samo za ćake sa 10 - amaSamo da pitam,posto se ovde svi drze dokaza,po cemu je sad validna tvrdnja nekog anonimnog zandarma?
Mislim,ne vjeruje se vojsci,policiji,predsjedniku,nekim drugim izjavama,a sad nesto izjavi neki anonimni zandarm i odmah je tacno?
Ja,inace,ne vjerujem nikome.
Nezgodno je što je predsednik do sada slagao nebrojeno puta od najbanalnijih do vrlo ozbiljnih stvari takoSamo da pitam,posto se ovde svi drze dokaza,po cemu je sad validna tvrdnja nekog anonimnog zandarma?
Mislim,ne vjeruje se vojsci,policiji,predsjedniku,nekim drugim izjavama,a sad nesto izjavi neki anonimni zandarm i odmah je tacno?
Ja,inace,ne vjerujem nikome.
O tome i govorim...svi lazu.Nezgodno je što je predsednik do sada slagao nebrojeno puta od najbanalnijih do vrlo ozbiljnih stvari tako
da mu većina ljudi više ne veruje.
Ako on laže non stop šta očekivati od raznih tabloida tipa Informer , Kurir isl.......
Očevicima... nemalom broju.O tome i govorim...svi lazu.
Kako onda bilo kome vjerovati?
Pa,ja npr.ne znam licno nijednog ocevica,a ni oni ne mogu znati sta je zapravo bilo.Očevicima... nemalom broju.
Eto, jbg, ništa se ne može dokučiti, daj da tavorimo u mraku neznanja...Pa,ja npr.ne znam licno nijednog ocevica,a ni oni ne mogu znati sta je zapravo bilo.
Oni mogu potvrditi da je bilo nesto...ali tacno sta i ko je to uradio,ne mogu znati.
Ne treba da tavorimo nego da istrazujemo kao Serlok Holms.Eto, jbg, ništa se ne može dokučiti, daj da tavorimo u mraku neznanja...![]()
To ti kažem...Ne treba da tavorimo nego da istrazujemo kao Serlok Holms.![]()
Pa dobro, tuc-muc, jedna strana ipak deluje relevantnije. Ne može se večito imati stav "nit došo, nit pošo". Ajde tok Šerloka aktiviraj već malo.A ne odmah optuzbe cim neko iznese neku sumnju.
Forum služi za prenos misli, informacija i osećanja. Kako ko stigne. Ne može se sve na njemu istraživati, to je tačno, ali se ovde dosta toga reflektuje.Mislim,koliko uopste mi na forumu mozemo nesto istraziti.
Stvar se mora istraziti iz svih uglova.To ti kažem...
Pa dobro, tuc-muc, jedna strana ipak deluje relevantnije. Ne može se večito imati stav "nit došo, nit pošo". Ajde tok Šerloka aktiviraj već malo.
Forum služi za prenos misli, informacija i osećanja. Kako ko stigne. Ne može se sve na njemu istraživati, to je tačno, ali se ovde dosta toga reflektuje.
Nekome i to nešto znači i predstavlja pogodno tlo za istraživanje i dalju potragu za dokaznim materijalom.
![]()