UltraZvučni TOP rešeno

Koliko te, majke ti plaćaju.
Pa ne bih ja to radio (što ti ovde radiš) ni za 3 soma eura ?
Pa zato ti ne smeš da mi kažeš gde živiš, gde ti je vikendica,.. kuća,..

Pa koji kredibilitet imaju ovi nikovi na Politici - na Krstarici ?
Pa sa promenom vlasti (a zna se ko je sada na vlast :) ) samo će napustiti ove i registrovati druge nikove...samo se presvući.

Ovo treba shvatiti kao zabavu i nikako ništa ozbiljnije. :rotf:

Pa kako ste gospodo preletači danas ? :)

Jadno!
To je ono kad nemaš nikakav adut za normalnu komunikaciju.
I ti sebe nazivaš intelektualcem?

Koliko puta si ovo ponovio?
Da ima moderatora koji su pročitali pravilnik do sada bi te banovali.
Pa odgovori mu. Pitao je :D , pa mora, kad mu niko ne odgovori.
;) .. Opusti se malo prijatelju, razumem ja tebe :kafa:

nego da iskoristim pa da ujedno i tebe priupitam:
Asketa.png

zašto ?,..
kod mene sve javno,.. i za posetioce i za vas :flert:

a, šta je detoniralo ? :rotf:

Još samo da pitam:
sa koliko <razlike> vodimo ? :kafa:

i za poštovanu publiku: - treba li vam Prosveta ?,.. ili su vam i Ćaci dobri ;) ?

i odoh kod drugara sa kim sam bio u BG, da pijemo rujno vino... ostajte mi i zdravo i pravo :cvet:

Poslednja izmena:

MUP demantuje, ali…​

MUP je demantovao da je koristio „zvučni top“ a najavljena je istraga o ovom slučaju. Ipak, policija je u proteklih godinu dana izdala nekoliko neistinitih saopštenja, a poslednjih meseci su od najviših funkcionera stizale lažne informacije, od toga da je ministra Nikolu Selakovića prebila grupa ekstremista i polomila mu nos, do onoga što je mogla cela srpska javnost da vidi da je policajca u civilu ispred zgrade RTS-a udario i nokautirao kolega, žandarm u opremi za razbijanje demonstracija. U Zakonu o policije, u sredstvima prinude ne pominje se nijedno od ovih oružja, tako da je njihovo korišćenje od strane pripadnika MUP Srbije nelegalno.

Tri teorije o navodnom „zvučnom topu“: Jedno oružje testirano i u Americi

Predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić obraća se iz hola Narodne skupštine Srbije, odakle govori o tvrdnjama da je korišćen "zvučni top" na velikom studentskom protestu koji je u subotu održan u Beogradu.

Na početku obraćanja, Aleksić je rekao da je u subotu u Beogradu završeno vreme stabilokratije i da smo zahvaljujući studentima imali prilike da prisustvujemo istorijskom skupu.

„Sve što je najavljivao režim i Aleksandar Vučić, nije se dogodilo. Niko sa tog skupa nije upao u RTS, ni u ovu zgradu Skupštine“, rekao je Aleksić dodajući da je ipak bilo nasilja na koje je bila spremna vlast.

Kada je reč o navodima da je na protestu tokom 15 minuta tišine korišćen zvučni top, Aleksić je pitao ko je i po čijem nalogu nabaio „sredstvo prinude, uređaj za emitovanje zvučnih talasa“, koje je prema njegovim rečima, nabaveljno protivzakonito.

„Da li se jedan zvučni top nalazi u policijskoj brigadi, a drugi u jedinici Žandarmerije“…

Treće pitanje je da li je tačno da je taj uređaj preuzet iz magacina Žandarmerije nekoliko dana pre protesta, i to od strana BIA.

„Vučić je govorio kako je neko izmislio priču o zvučnom topu, kako se niko nije javio Urgentnom centru, podsetiću da je to čovek koji je rekao da nadstrešnica nije rekonstruisana“, naveo je Aleksić.

:lol:
hehe, pa mlad verovatno jurio koleginice i studirao , vidi mu se po faci da je švaler :kez:

Da smo bolje sreće da je i Vučić jurio neke ženske kao mlađi student ne bi sada ovoliko ***** i nas.

Neki kazu da je Vucic u srednjoj prijavljivao drugarice koje puše (cigare) u WC...🤣🤣🤣

Takvog i mogu da ga zamislim u tom periodu...kao @Jugoslav Čvarak koji baca petarde pod prozor da mu se ne okupljaju...

...

Back