da je zelenski imao zvučni top svi rusi bi se razbežali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako su takve nebuloze još narodu zanimljive, nama ne trebaju strani neprijatelji.
Spram sveca i troparTe nebuloze su verovatnije od priče o nevidljivom i nečujnom zvučnom topu.
Šešelj za Kurir televiziju otkrio: Saznao sam da su organizatori iz senke imali ovo za cilj!
Koliko te, majke ti plaćaju.
Pa ne bih ja to radio (što ti ovde radiš) ni za 3 soma eura ?
Pa zato ti ne smeš da mi kažeš gde živiš, gde ti je vikendica,.. kuća,..
Pa koji kredibilitet imaju ovi nikovi na Politici - na Krstarici ?
Pa sa promenom vlasti (a zna se ko je sada na vlast) samo će napustiti ove i registrovati druge nikove...samo se presvući.
Ovo treba shvatiti kao zabavu i nikako ništa ozbiljnije.
Pa kako ste gospodo preletači danas ?![]()
Na sve utiče, stanje je sve gore..........
SKANDAL NA Tv Pink Sarapa JEDI GOWNA! Nebojša Krstić NAPUSTIO EMISIJU!
Jamačno!Je li to Sarapa opet predložio Nepomeniku samoubistvo kao rešenje za izlaz iz krize?![]()
a ni onJadno!
To je ono kad nemaš nikakav adut za normalnu komunikaciju.
I ti sebe nazivaš intelektualcem?
Je li to Sarapa opet predložio Nepomeniku samoubistvo kao rešenje za izlaz iz krize?![]()
Pa odgovori mu. Pitao jeKoliko puta si ovo ponovio?
Da ima moderatora koji su pročitali pravilnik do sada bi te banovali.
I kod mene se cula detonacija
Probio zvučni zid u letećem taksiju? Da nije to?Koliko puta si ovo ponovio?
Da ima moderatora koji su pročitali pravilnik do sada bi te banovali.
Pa odgovori mu. Pitao je, pa mora, kad mu niko ne odgovori.
.. Opusti se malo prijatelju, razumem ja tebe
nego da iskoristim pa da ujedno i tebe priupitam:
Pogledajte prilog 1699107
zašto ?,..
kod mene sve javno,.. i za posetioce i za vas![]()
Ovo nije kraj, ovo je početak !!! Skandal FOTO/VIDEO
Ovaj je 8 godina dinstao osnovne studije sociologije. To je normalno jer je sociologija jako težak fakultet...![]()
hehe, pa mlad verovatno jurio koleginice i studirao , vidi mu se po faci da je švaler
Da smo bolje sreće da je i Vučić jurio neke ženske kao mlađi student ne bi sada ovoliko ***** i nas.
Treba da steknete nadimak Hulja.Neki kazu da je Vucic u srednjoj prijavljivao drugarice koje puše (cigare) u WC...
Takvog i mogu da ga zamislim u tom periodu...kao @Jugoslav Čvarak koji baca petarde pod prozor da mu se ne okupljaju...
...
Sto moderatori ne spoje u jednu?Ako danas ne doguramo do 50 tema o zvučnom topu, nismo ispunili target.
Pravo da ti kažem, to ću i da uradim čim ispunimo target.Sto moderatori ne spoje u jednu?
Не вреди ово без др Жекса јер...
hehe, pa mlad verovatno jurio koleginice i studirao , vidi mu se po faci da je švaler![]()