Ultrazvucni rasterivac pasa

ja volim vukove
iz daljine naravno :lol:

Znas sta, kad sam iz Bg-a presla ovamo prva radna mesta su mi bila da se uzverem na vrh planine, zadnja stanica bus i to. Na metar mi je prisla lisica. Ja sam tako bila fascinirana da sam samo stajala i gledala je. Ne znam koliko je to trajalo. Mozda minut, mozda 10. Moj nagon je bio da je pomilujem. E, posle su mi rekli da samo besne lisice prilaze ljudima. Ne znam je li to tacno, okrenula se i otisla

Nije debilizam ako čopor laje i kruži oko tebe dok pokušavaš da odeš do obližnje prodavnice sto metara udaljene.
Dobijam fobiju od njih, naročito uveče i zimi kad i nema toliko ljudi.
Ljudi ne mogu mirno da šetaju svoje pse od njih.
Ovo moram da kupim.Odlična stvar i nadam se da deluje više nego delimično.

Poslednja izmena:
Znas sta, kad sam iz Bg-a presla ovamo prva radna mesta su mi bila da se uzverem na vrh planine, zadnja stanica bus i to. Na metar mi je prisla lisica. Ja sam tako bila fascinirana da sam samo stajala i gledala je. Ne znam koliko je to trajalo. Mozda minut, mozda 10. Moj nagon je bio da je pomilujem. E, posle su mi rekli da samo besne lisice prilaze ljudima. Ne znam je li to tacno, okrenula se i otisla

pa tacno je ali ne prilaze tako...nego napadnu
to je neka onako...divlja a radoznala...verovatno je navikla da je ljudi hrane pa kad je videla da nemas nista, otisla je

nego ljudi misle da je sve oko njih besno i zarazno :roll:

Da li neko ima ovo i kakva su iskustva?
Gde to ima da se kupi u Beogradu i koliko košta?

ultrazvucni-rasterivac-pasa~l_151316.jpg

dog-chaser-aparat-cu-ultrasunete-pentru-alungat-caini-zf851-1444021_normal.jpg

Ultrasonic%20Dog%20Chaser2.jpg
Kupio,platio 1500din,rezultat nikakav,pas malo nesto mrdne ali ne bezi,uredjaj koristim kao baterijsku lampu,ima bateriju od 9v,kad se isprazni baci cu ga.Pretpstavljam da su skuplji uredjaji efikasniji,i jos nesto,na promotivnom snimku sam video uredjaj sa drugacijim prekidacima nego sto sa ja dobio,znaci PREVARA!!

Back