Гледају их као ствари. По систему "гледај ме како шетам са брендираним псом".
nije to- brendiran pas, brendirani su oni bisoni i civave
to je pas- pricam tiho i vodim psa sa sobom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Гледају их као ствари. По систему "гледај ме како шетам са брендираним псом".
meni licno psi ne smetaju stvarno i bas me briga gde ko setaSnauceri, stara ljubav koju nikad necu preboleti....
Mali snauceri imaju istu narav kao i srednji i veliki, samo su gabaritom manji, ali to njima niko nije objasnio. Moj je to naucio na tezi nacin, par puta u parku
Jos jedna stvar je ocigledna, ali ajde da pitam. Kako vlasnik bas velikog psa da pocisti iza svog ljubimca, kad se ovaj uneredi pored decijeg igralista npr. ? Nikako, iskulira, ode i pravi se blesav a go..o ko nilski konj da je prosao.
Kod mene u komsiluku ima par koji drzi 2 cane corsa. Mislim, kao dva teleta da setaju. A kad oni zavrse svoju nuzdu jedino da nosis lopatu u setnju sa sobom. Ili neki momak sto sam g vidjao u parku ima covek u stana ni manje ni vise kavkaskog ovcara!! Covece, ogroman, agresivan pas koji se drzi da bi se sa medvedima tukao po planinamama po Kavkazu i koji pokriva teritorije po 100 km ti uparkiras u stan. Pravi "ljubitelj zivotinja" nema sta....

mi ako budemo opet imali psa nekad u zivotu, bice patuljasti snaucer
posto za velikog nemamo uslova...
al snaucer mora da bude....neprezaljena rasa![]()

Често виђам џек расел теријере, изгледа да је то сад у моди.
Акита, шиба ину, хаски, маламут, шпиц, самојед - то су пси којима се дивим.

meni licno psi ne smetaju stvarno i bas me briga gde ko seta
orasla sam uz velikog psa i stvarno nemam problem nikakav
al evo pre dva dana, bili smo na igralistu ovde kod nas ...ceo kraj je u zelenim povrsinama i parkicima za decu...a ovo igraliste je novo i sad svi tu dolaze
moje kuche je bilo sa nama, sedelo je pored mene vezano dok su se deca spustala niz tobogan
i komsija dolazi sa bernskim planinskim psom onako u prolazu i zastane kod igralista i njegov pas krene da se igra sa 2 lutalice koje isto nisu bas male
i trcali su i preko igralista
ni jedan od ta tri psa nije opasan ali jbte od toliko mesta ti dosdaoi bas na igraliste medju decu i pas od 50 kg ti trci tuda....misim za njima su trcala starija deca tuda ali svejedno jbte na igraliste si dosao![]()
Uzmi patuljka, neces se pokajati. NIje svako za psa definitivno. MIslim da bi trebalo da vlasnici prolaze odredjene kurseve, pre nabavke pasa. Zlatni ritriveri, meni jedni od omiljenih, su medju prvima po broju ujeda ne ljude (mada su i najbrojnija rasa, pa to je valjde proporcionalno tako). Ako nisi psu gazda, bice on tebi. U coporu, neko mora da bude alfa. Ako neces ti, neko drugi ce.
zato sto imaju narav vise kao macka nego kao pas
svojeglavi...sami svoje gazde
mene iznervirao neki vlasnik na trotoaru, blokirao ga sa psom da sam izasla na ulicu da ga zaobidjem ...
ima onaj kosarkas rodezijskog ridzbeka, vodi ga i na izlozbe i svuda, ali je savrseno dresiran i super sa decom ...
prepoznas dresirano kuce na kilometar, koliko ih puno ima

Акита, шиба ину, хаски, маламут, шпиц, самојед - то су пси којима се дивим.
Psi lepi ekterno jako, ali svi vrlo teski za ljubimca. Akita, borbeni japanski psi. Ovo ostalo radni psi, koji bi samo da trce i vuku! Za ljubimce moj predlog vecina pasa iz II FCI grupe.

ja na ulicu izlazim zbog parkiranih automobila
na svaka 2 metra![]()
ima ovde i jedan akita
jbte koliki pas
za sad je dobrica jer nema ni godinu dana
a videcemo kad sazri kako ce sa njim da izlaze na kraj....jer vidim da nemaju ni trunku autoriteta
Неки људи збиља немају мозга. Акита је зајебан пас, непредвидљив.
Неки људи збиља немају мозга. Акита је зајебан пас, непредвидљив.

na Tasu, za vikend, videsmo ih bogme pozamasno ...
setaju medj decom, tu je jedini sredjen park u Bg za decu ...
ali, akita je u modi ...

Много су лепи, кад видим некога да га води морам да приђем и да га похвалим.![]()

ovo je bila kombinacija, a automobile i preskacemo, kada ih ne mozemo zaobici ...