Ultimatumi HAZU istočnim susedima Republike Hrvatske

Ovo je potvrda onog što sam napisao- sve ovo je blesasto kreveljenje bez ikakvih argumenata. To je srpski diskurs bilo koje razine.

To normalni svijet ne šljivi ni pola posto.

A zašto, normalni svete, ne bi odgovorio na jedno jednostavno pitanje? Ako su pomenuti dubrovački pisci nesumnjivo znali za hrvatsko ime, kako to da se nisu deklarisali tako? Čak deluje da su učinili sve da ih se ne smatra Hrvatima, to jest da ne pruže nijednu naznaku da bi moglo da se pomisli suprotno :kafa:

Ovo je potvrda onog što sam napisao- sve ovo je blesasto kreveljenje bez ikakvih argumenata. To je srpski diskurs bilo koje razine.

Нормални свет или ака херзегбосна.хр.

За цео остали свет хрватски и српски су један те исти језик.

Рођени мој, давно написах да лично имам два приступа кроатистици (све док је она овако будаласта), а то су – спрдња и мук. Кад оћутим, не пишем ништа, а кад напишем – спрдам се. Тек кад ту какофонију „знанствено необоривих” бесмислица уобличите у нешто што задовољава макар елементарну логику, тек тада стичете право да се укључим у озбиљну расправу.

Ajde, ne zezaj. :lol:
Ја зезам? Питај Марка Пола, он ће знати нашта сам мислио. :mrgreen:

Ujedinila ih je pod slovinskim ili ilirskom, što i jest hrvatsko ime.
Jok, ilirski jednako srpski.

geBxBGq.jpg

Jok, ilirski jednako srpski.

geBxBGq.jpg
Augusti Pfeiferi D. Critica sacra: de sacri codicis partitione, editionibus variis, lingvis originalibus & illibatà puritate fontium, interpretatione Scripturae legitima, nec non ejusdem translatione in lingvas totius universi de Masora & Kabbala, Talmude deniqve & Alcorano : accessere, suisque locis inserti sunt tractatus quatuor, I. De antiquis ritibus Ebraeorum, II. De natura, usu et subsidiis linguarum orientalium omnium, III. De compendiaria ratione legendi scripta rabbinico-talmudica, IV. De accentuatione tàm prosaica quam metrica facilè discenda.
Pfeiffer, August, 1640-1698

https://books.google.rs/books?id=U5...over&redir_esc=y#v=onepage&q=servianum&f=true

Impensis Mart. Gabriel. Hübneri, excudebat Vidua Bergeniana, 1680, 621 pages

Poslednja izmena:

Back