Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 90.748
Šta je, što se nerviraš?Kad gubitnci krenu da etiketiraju. Luzerčine, nije ni čudo što ste masovno prebegli u SNS iz tih lošijih DS.
Sve će biti ok, ne brini.
Biće opet Otpor. I suza zbog njega

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je, što se nerviraš?Kad gubitnci krenu da etiketiraju. Luzerčine, nije ni čudo što ste masovno prebegli u SNS iz tih lošijih DS.
Ostali smo uskraćeni za to da nam navedeš najpozitivnije stvari 90ih, da ih uporedimo sa njihovim pandanima iz 2000ih
Pa, vi iz SNS ste već bili na vlasti 1999. i videli smo taj vaš "standard."
Pomešao si me sa sobom.Тебе би Вучић могао да купи за 20 евра.
Preletačević iz DS koji daje podršku dvojcu Mali-Brnabić. Ono najgore što Srbija može da izrodi, uz to islamiski radikal koji se raduje klanju novinara.Pomešao si me sa sobom.
Ja ovde već 18 godina upozoravam da ne treba glasati za vašu opciju
Pa, kad već isturaš to svoje vaspitanje u prvi plan (kao da smo mi ostali nevaspitani), šta je bilo za odgovor na moje pitanje?Криминал = криминал. Ја имам такво васпитање.
Unapred hvala, vaspitani čoveče.Dobro, kad već moramo za one sa jeftinijim ulaznicama.
Idemo test opšteg znanja od dva pitanja :
1. Staru deviznu štednju pokrao je:
a) Milošević
b) DOS
2. Staru deviznu štednju građanima je vratio :
a) Milošević
b) DOS
1 minut za rešavanje
Pa, kad već isturaš to svoje vaspitanje u prvi plan (kao da smo mi ostali nevaspitani), šta je bilo za odgovor na moje pitanje?
Unapred hvala, vaspitani čoveče.
Ok. Ako si već toliko vaspitan, onda obrati pažnju šta sam te pitao.Држава се злоупотребљавала и пре и после петог октобра, то је суштина.
Ipak, redovi za mleko su jedno, a vaše gluposti o Nedi Arnerić mnogo stupidnije primedbe.Држава се злоупотребљавала и пре и после петог октобра, то је суштина.
Шта ти гарантује да неће тако ће бити и кад твоји преотму власт? Шема је иста.Држава се злоупотребљавала и пре и после петог октобра, то је суштина.
Prošli put, kad smo svrgli Slobu Slobodu, plate su skočile sa 50 na 500 EUR.Шта ти гарантује да неће тако ће бити и кад твоји преотму власт? Шема је иста.
Ти си још увек следбеник СЕКТЕ БНД Гуруа, познатог под именом Београдски Квислинг?Prošli put, kad smo svrgli Slobu Slobodu, plate su skočile sa 50 na 500 EUR.
Осамнаест година висиш овде и причаш нам приче о недостаткуPomešao si me sa sobom.
Ja ovde već 18 godina upozoravam da ne treba glasati za vašu opciju
ISIS plaća internet ratnike bez obzira da li sa malo ili puno glupi.Осамнаест година висиш овде и причаш нам приче о недостатку
финансирања. Од чега живиш, која будала те плаћа а већ осамнаест
година си без учинка? Ти твоји послодавци су баш неки глупи људи.
У том периоду, МТВ се постепено пребацивао са музичке телевизије на ријалити ТВ, нешто као Хепи ТВ на глобалном нивоу."Отпор" се уклапао у тај нови концепт.Žan Reno je na kraju rekao "Never again!"
Није тачно.СПО је добацивао и до 20%, ДС и10-12% а цензус је прелазио и ДСС.Имали су око 30-35% гласова.Sve stranke su bile @#rton pre petooktobarskih promena.
Очигледно је да већина народа сматра период 2000-2012 годие горим него период 1990-2000 године.Да није тако не би гласали за власт коју чине бивши СРС и СПС.Pa, vi iz SNS ste već bili na vlasti 1999. i videli smo taj vaš "standard."
Власт не треба да смењују они који нису способни да је смене, па је свака помоћ странаца у таквим стварима врло негативна.
Da, postali su obesni od suviše dobrog života.Очигледно је да већина народа сматра период 2000-2012 годие горим него период 1990-2000 године.
НЕ, него су побеснели од мобилних гласачких кутија са Каћке петље!Da, postali su obesni od suviše dobrog života.