Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 27.015
Šalu na stranu, ali za ovo mu kapa dolje.Bandić je nakon tog napada za decu Beslana organizovao letovanja i rehabilitaciju u odmaralištu u Novom Vinodolskom.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šalu na stranu, ali za ovo mu kapa dolje.Bandić je nakon tog napada za decu Beslana organizovao letovanja i rehabilitaciju u odmaralištu u Novom Vinodolskom.
To se lako reši. Napomeneš mu da je poreklom Hercegovac i ta dečačka razdraganost i osmeh na lici Jugoslava, vrlo lako se pretvori u grimasu neodobravanja.Ovog gospodina veoma ceni gosn @Jugoslav Čvarak
Nije istina, od svakog pravila postoji iznimka, pa tako i ovaj gospodin.To se lako reši. Napomeneš mu da je poreklom Hercegovac i ta dečačka razdraganost i osmeh na lici Jugoslava, vrlo lako se pretvori u grimasu neodobravanja.
Ne voli Hrvate kockaste glave i srpskog porekla, pa to ti je.
Beogradska ulica i Nikola Teslina u Peterburgu, Aleja Serbii u Moskvi...a gde smo tu mi? Nigde. Kako sad to kad smo kao nekakva braća?
Bandić je Zagreb bio zadužio preko glave. Preko milijardu € su Bandić i HDZ zadužili Zagreb. 100% proračuna..Iako on nije bio toliko SDP-njara.
Istina, počeo je u toj belzebubovskoj stranci ali je shvatio da je zaveden, pa je osnovao vlastitu.
Nešto poput Kreše Pajsera, samo što Krešo još uvijek nije progledao, iako je duboko u sebi dobar čovjek.
Ovaj Senf, za kojeg moj tetak kaže da izgleda kao da je žvalav, nikada ne bi dobio izbore da je Bandić ostao živ.
Sada je Zagreb ponovo u sotonističkim rukama, dokusurit će ga samo tako.
Što se tiče Bandića, za njegovu smrt najviše je kriva supruga koja ga je ni krivog ni dužnog izbacila iz stana.
Pokušao je sreću pronaći u alkoholu, kokainu i zagrljaju druge, ali uzalud, srce je već bilo napuklo i nedugo nakon toga ga je i izdalo.
Jedan od najtragičnijih likova hrvatske političke scene.
Bandić je Zagreb bio zadužio preko glave. Preko milijardu € su Bandić i HDZ zadužili Zagreb. 100% proračuna..
https://n1info.hr/vijesti/zagreb-je-do-grla-u-dugu-grad-je-zaduzen-za-100-posto-svog-proracuna/
A evo što se dešava kad normalni ljudi vode grad i znaju što rade.
https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/tom...i-ima-novca-za-kapitalne-investicije-11436488
Dug vraćen, investicijski rejting grada raste, naručeni novi tramvaji...
Ja kažem onako kako je. Zavisi o čemu se radi.
Ubilo bi te da jednom u životu budeš na strani HDZ-a i čestitosti!
Pa Zagreb sada ima gradonačelnika kojeg zovu Senf, gdje to još na svijetu ima?!
Sve su to laži da se oblati HDZ i osoba koja je pokojna pa se više ne može braniti.Ja kažem onako kako je. Zavisi o čemu se radi.
U ovom slučaju nikako ne mogu biti na strani HDZ-a.
To je činjenično stanje. A ne laži. Samo si ti slijep pored očiju...Sve su to laži da se oblati HDZ i osoba koja je pokojna pa se više ne može braniti.
Ja samo vidim da svaki dan SDP-njarske novine šire laži, eto što ja vidim.To je činjenično stanje. A ne laži. Samo si ti slijep pored očiju...
Kakve laži?Ja samo vidim da svaki dan SDP-njarske novine šire laži, eto što ja vidim.
Pa sve ove ružne neistine o HDZ-u.Kakve laži?
Pa koje?Pa sve ove ružne neistine o HDZ-u.
Rusi znaju cijeniti sve te koji izdahnu na ženama zbog plave tabletice. Naravno, dodatni plus je ako to nisu njihove žene. Milan Bandić - junačina i novi heroj Rusije!
Evo te "korone" koja je bila kobna za Svetog Milana.
Pa recimo te neutemeljene priče da je cijela stranka lopovska.Pa koje?
Pa jbt, pa tek pod njim i je to došlo do izražaja.Pa recimo te neutemeljene priče da je cijela stranka lopovska.
To je možda jednom tako i bilo, ali ne pod benevolentnim, mudrim vodstvom Predsjednika Vlade Republike Hrvatske, Gospodina Premijera Andreja Plenkovića.
Усташка браћа из Кремља настављају да нас превеславају... Не чуди паметнеU ruskom gradu Beslanu jedna ulica biće nazvana po preminulom zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, piše hrvatski nedeljnik Nacional.
Vest o tome je u nedelju objavila ruska agencija Tas, a saopštena je na konferenciji za novinare Odbora "Majke Beslana".
"U bliskoj budućnosti u Beslanu će biti otvorena ulica koja će se zvati po Milanu Bandiću koji nam je godinama pomagao. Nažalost, preminuo je za vreme pandemije", rekao je u nedelju Atsamaz Misikov, jedan od talaca u Beslanu tokom terorističkog napada na tamošnju školu, a na prvi dan početka školske 2004. godine.
Bandić je nakon tog napada za decu Beslana organizovao letovanja i rehabilitaciju u odmaralištu u Novom Vinodolskom.
Ruski predsednik Vladimir Putin odlikovao je Bandića 2007. medaljom "Za slavu Osetije".
https://www.021.rs/story/Info/Regio...em-gradonacelniku-Zagreba-Milanu-Bandicu.html
Znači opet Rusi Hrvatima daju odlikovanja, po njima nazivaju ulice, a gde smo tu mi? Nigde. Kako sad to kad smo kao nekakva braća?
Наркоману, дилеру кокаина и пијаници треба дати стигму, а не улицу... Нисмо бре католици и екуменисти ко русташе...Ja bih bio saglasan da se Milanu da ime ulice i u nekom gradu u Srbiji.
Carstvo mu nebesko.
Усташка браћа из Кремља настављају да нас превеславају... Не чуди паметне
Какви су ово изливи беса, мржње, шовинизма?? Хришћанин треба бити родољуб, а не мрзитељ и шовиниста.Наркоману, дилеру кокаина и пијаници треба дати стигму, а не улицу... Нисмо бре католици и екуменисти ко русташе...
Rusija i Hrvatska su do rata u Ukrajini imali sasvim solidne, da ne kažem dobre odnose, pogotovo za vremena Stjepana Mesića. Čak se sjećam koliko su iz gospodarske komore ludovali kada je Hrvatska bila prisiljena Rusiji nametnuti sankcije, zbog toga što je Podravka u Rusiji naišla na itekako plodno tlo. Prosječan Hrvat nije rusofobičan.Nisu Rusi već Oseti, narod iranskog porekla koji je saznao
za vašu teoriju da Hrvati potiču iz Irana pa rešili da vas ispoštuju
kao bliske rođake.
Ko će kome nego svoj svome!