Ulemek je, u stvari, glup

Свако ко је иоле упућен у тематику зна да би Улемек могао одмах да побегне само да то хоће.
И свако је био присутан само једном неком суђењу које спада у категорију "високог ризика" зна да је то што сам рекла тачно.
Ко није нека оде у Палату правде на дан суђења Андрији Драшковићу, нека стоји код улаза у Палату. Да видите како Андрија пролази и нико од чувара не сме ни реч да му каже. Чак немају петље ни да му кажу да остави телефон у чинијицу поред детектора.
Или свратите 2. децембра на суђење Јоци Амстердаму у Палату правде, па да видите како Јоца прозива стражаре и наређује им кога да пусте у судницу, а кога да врате назад..И како га они слушају без поговора.
Тако да...Све остале приче су сувишне...

Ovo za Draskovica i za Jocu ti skroz verujem...........sudska straza , je kao i vecina policije sastavljena od ***********
samo sto je ova prica o Legiji koji moze da se iseta iz celije kada hoce, smesna.......on bi mogao, ali nece, iz principa........:roll:

Poslednja izmena od moderatora:
Ovo za Draskovica i za Jocu ti skroz verujem...........sudska straza , je kao i vecina policije sastavljena od **********...........

samo sto je ova prica o Legiji koji moze da se iseta iz celije kada hoce, smesna.......on bi mogao, ali nece, iz principa........:roll:

Jesi li ti onaj sto je zapravo tvrdio na svojoj temi da moze da iseta kad hoce :mrgreen:

Sta je devojcica zaboravila svoje tekstove :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Ето, знао сам да си такав какав си због погрешно изабраних узора. На кога се ти угледаш, човече, на јадну сељанчуру и тешку малограђанку (како ти волиш да кажеш: која се овде довукла из босанске вукојеб*ине), жену тотално изгубљену и недојеб*ну, са увек голим рукама и необријаним длакама испод мишке... мислим... њених "политичких коментара" ми је стварно пун к...уфер...... него, изгледа нема више "наруџбина из иностранства" да пљује по Србима, па своје комплексе мора на овакав начин да лечи...:cool:

п.с. Иначе, није лош писац - али је зато веома лош и поремећен човек.

Ovim izlaganjem :hahaha:crni Mito si sebe srozao josh vishe, i ako se chinilo da si, vec odavno dostigao maksimum
:rtfm:Da li je ovo tvoja odbrana lika i "dela" jednog polupametnog masovnog ubice pa, poshto, ochigledno, nemash shta da kazesh u njegovu odbranu,usudjujesh se da komentarishesh jednu, na prvom mestu, DAMU,(ili ti akceptirash samo "mironosice" u mushkim cipelama i maramama) pozivajuci se na njeno poreklo a narochito ti je jadna "etiketa" -seljanchura, poremecen chovek, dlake ispod mishke (shto je sad trend u svetu, a to josh do tebe nije stiglo)i josh bezbroj *bisera a da nisi ni svestan da se, u stvari, ti na ovaj nachin lechish, crni Mito-farisejski!

Biljana Srbljanović
06.10.2008.

«Zašto ovo pišem, verovatno će se mnogi zapitati. Zašto, ako nisam i sam prozvan. E pa, jesam. Prozvan sam. Zato što je ta nepismena larva prozvala mog omiljenog pisca, mog omiljenog režisera, mog omiljenog kolumnistu. Napala je moju Crkvu, vojsku, napala je sve što volim, cenim, poštujem, uvažavam. Napala je sve ono za šta sam spreman život da dam da bih sve to što volim zaštitio.» (Milorad Ulemek u napadu na Sonju Biserko, Kurir 6. oktobar, «Prozivka podguzne muve»)

Pismo je potpisano sa «pritvorenik Milorad Ulemek». Ulemek nije pritvorenik, on nije u pritvoru, on je u zatvoru. Osuđen je na više od sto godina robije za najteže zločine, među kojima je i ubistvo premijera Đinđića. On, po zakonu, nema nikakvo pravo da komunicira sa javnošću, posebno ne da se oglašava u medijima bez posebne dozvole, naročito ne pretnjama.

«Pritvorenik» je, kako Kurir lažno predstavlja Ulemeka, inače napisao začuđujuće neinteligentan tekst. Ne samo vulgaran, uličarski, prostački, već i tekst koji odaje prilično tupog čoveka, kojim je samo potvrđeno ono što svi godinama unazad znamo: Ulemek jednostavno nije bio sposoban da sam osmisli državni udar, koji je atentatom na premijera započeo. To je jedan glup, izuzetno ograničen čovek, koji je ovim nasilničkim pismom, potpisom i posebno delom koji sam citirala u uvodu, zapravo sebe, a i svoje medijske jatake, svoje zaštitnike u strukturama vlasti, doveo u nemoguću situaciju.

Glupi Ulemek, rano se otvorio. Povući će sa sobom one koji misle da su pametniji od njega.
I sta je sad nasilnicko u tom pismu,to verovatno samo ti i tvoja dlakava Biljana razumete:dash::dash:

Back