Доналд Трамп: Уколико Авганистан не врати ваздухопловну базу Баграм онима који су је саградили, а то су САД, лоше ствари ће се догодити

ajd da vidimo z:D

Ne zaboravi da ste sami naoruzali talibame do zuba nakon panicnog brga NATO oruzjem vrednim desetine milijardi dolara z:D
bajden izdajnik je - ej, oprema, helikopteri, cuda, plus dzakovi para koje im je ostavio - ja ne znam da li mu za to vazi sto je pardonirao samog sebe, ali ja bih ga pozvao na odgovornost pre nego lipse, pedo dzo

bajden izdajnik je - ej, oprema, helikopteri, cuda, plus dzakovi para koje im je ostavio - ja ne znam da li mu za to vazi sto je pardonirao samog sebe, ali ja bih ga pozvao na odgovornost pre nego lipse, pedo dzo
zato me i interesuje kako Tramp to misli da izvede

Realno Talibani nikad nisu bili jaci

zato me i interesuje kako Tramp to misli da izvede

Realno Talibani nikad nisu bili jaci
nagadjam, kao i sa iranom, da ih izraketira, kada kaze: "lose-stvari-ce-se-dogoditi", ja licno mislim da srusi tu bazu, i da posle kaze da je to slabic bajden trebao da uradi,a ne da je ostavlja talibanima badava

ja znam da cete reci "ludak", ali mu treba i za druge baze americke da na ovoj pokaze zube i nameru da se naplatimo, da se prvo plate sve nase baze sta smo mi ulozili, pa da tek onda idemo iz evrope, i ****** se sa rusima sami

za ratovanje u ukrajini, isto prvo pare, pa isporuka, a mi da ginemo necemo
baze, ima da plati i eu, a sada neka gleda kako ce talibani da priodju koji kazu necemo da vam je vratimo, a nemaju ni pare da nas isplate

ko nase otima, ne prolazi dobro, pare na sunce bre, sta vredjate trampa sto trazi svoje?!:mafijas:

Poslednja izmena:
Treba dakle zaustaviti rat u Ukrajini,
imali smo najbolje namere, ali vole da se ubijaju, sta je tramp kriv, da je do njega nikad tamo ne bi bilo rata, to on sam kaze, a jel laze?
vratiti bazu u Avganistanu
pa jel smo ulozili? neka ponude pare, ako ne daju nazad bazu, i videli bi
i napasti Venecuelu.
sta im radimo? kazemo samo, nemoj da svercujete drogu, potopicemo sve te glisere
Duboko na dnu mora nalaze se Grenland, Kanada i Panamski kanal. :lol:
za grenland smo spremili pare, mi bi da ga kupimo, kanadi smo dali ponudu da je ukljucimo u usa, panama isto neka nas isplati prvo sta smo ulozili u taj kanal

cist racun, duga ljubav, ja ne znam sta je vas problem?
i brnaba i sns da nam vrate sta su uzimali od usaid, ima da ih istresemo iz gaca

Poslednja izmena:
kad mi odbijemo nasa ulaganja, dacemo im kusur, ti njihovi temelji iz 1950 su najverovatnije bili ruine kada smo mi preuzeli, ali neka traze neklu sicu, kada se mi naplatimo koji smo sve renovirali cakum-pakum
Звучи као да говориш у име Америке.

Back