Ulazak Ukrajine u EU nova crvena linija za Ruse? Ništa od mirovnog sporazuma

Браааавооооо

Знажи подршавш то што су се Швајцарци 'ни криви ни дужни'

окористили о 6 000 000 смрти

Као што се хрватска 'дмеократија' окористила о 'трећина мртва трећина покатоличена трећина протерана '

Само немош да гласно ланеш да не би попио бан
Radi se o tome da je potpuno debilno u 2022 pričati kao da je 1941-a, zato jer nije. To što su Švabe prije 70+ godina uništavali Jevreje nije razlog da ne odeš živjeti kod Jevrope u Minken, jer je današnja Njemačka miljama svjetlosnih godina različita od Hitlerove.
 
Budite realni, zelenski uslovljava pregovore ako se rusi povuku :) tragikomedija sa jeftinim glumcem :) a rusi polako dave mogu godinama da ratuju :) a nafta i benzin idu li idu gore :)

Bolje im je da se bezuslovno predaju dok su još u mogućnosti da ponude nešto u zamenu za izbegavanje nestanka. Jer kasnije više neće imati čime da pregovaraju.
 
Bolje im je da se bezuslovno predaju dok su još u mogućnosti da ponude nešto u zamenu za izbegavanje nestanka. Jer kasnije više neće imati čime da pregovaraju.
pa jel vidis da d-lugomir misli da sada kada udju u eu, ima lova samo da kaplje, a rusi ce da budu ljubomorni sto im ide tako dobro, kao vucicu, da ih je prosto sramota

ukrajina ce da procveta, samo sto nije, a rusija ce da izgubi i gace, samo menjaju misljenje, te im ne smeta da ovi udju, te im smeta...

I kažite sad, zar to sve nije bezobrazluk agresora? S kojim pravom se Rusija uopšte pita oko toga?
bezobrazluk i ja kazem, umesto da su vec priznali donbas lugansk , itd - KAO DEO RUSIJE, pa neka krnja ukrajna ulazi u eu i nabere se evrica Kao dolara - GAS SAMO ZA RUBLJE

Kada ukrajina udje u EU europica neka se smatra gadjanom kada rysi sldeci put budu gadjali LJVOV npr. Sta ce onda biti odgovor europice, 'oce da brani svoju europsku teritoriju ili i dalje da kleci pred putinom za gas, drzeci sveznjeve rublji?

Molim te putko, evo otvorili smo svi racune u rubljama, kme-kme
 
Poslednja izmena:

Back
Top