Ukus žene

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.167
"Bela Hamvaš je osoba iz reda Knut Hamsuna, Tahe Huseina, Borhesa".....ispravno tvrdi moj veliki brat, veliki znalac. U svom eseju o ukusima, leškareći na ivici borika, na suncu, palo mu je na um pitanje kakav bi ukus imala žena koju čovek voli, kada je zaljubljen. Pitao se kako bi to bilo kada bi čovek ovu ljubav i ovaj poljubac i ovu ženu mogao da uzme u usta i pokuša da okusi.

"Sasvim je izvesno da bi ličila na čokoladu, ali na veoma finu, plemenitu, čistu mlečnu čokoladu u kojoj ima neki naročito sladak i opojan začin. Materija se sigurno tako rastače da je čovek samo uzme u usta i ona se, bez griženja, polako razliva. Ali ukus žene nije onakav crvenkastosmeđi ukus kao čokolada, nego je više žućkasti puter, a ima u njemu nešto i od karfiola, naročito ako je preliven pavlakom, nije prekuvan, ali je rastresit. Ima u njemu i malo ukusa suvarka, koji može da udari čoveku u glavu.Naravno drugačiji je ukus plave i drugačiji smeđe žene, drugačiji riđe i crne žene. U plavuši je najviše mleka, u crnki najviše alkohola. U belokožoj plavookoj i crnokosoj ženi postoji i povrh toga neki redak začin, ništa slično još nisam okusio, a mislim da drugde i ne postoji, samo u njoj."

Osim ako zena ne proba zenu nece se znati.
Ukus zene u smislu zivota sa njom je u pocetku i u beskonacnost isti samo treba da je usmeravas gde hoces.
No ako je u pitanju seks onda je slatko kao med.
evo ovde je fenomenalno opisano:

Osim ako zena ne proba zenu nece se znati.
Ukus zene u smislu zivota sa njom je u pocetku i u beskonacnost isti samo treba da je usmeravas gde hoces.
No ako je u pitanju seks onda je slatko kao med.
evo ovde je fenomenalno opisano:
Bela Hamvaš je bio gastronom umetnik, plus obožavalac žena. Ovde se radi o eseju koji je napisao
o ukusima žena u koje je muškarac zaljubljen... u njemu je pomešao svoj umetnički istančan gastronomski ukus
i ogromnu ljubav prema ženama... Ja ga razumem, jer mi žene znamo razliku među nama na prvi pogled...

Bela Hamvaš je bio gastronom umetnik, plus obožavalac žena. Ovde se radi o eseju koji je napisao
o ukusima žena u koje je muškarac zaljubljen... u njemu je pomešao svoj umetnički istančan gastronomski ukus
i ogromnu ljubav prema ženama... Ja ga razumem, jer mi žene znamo razliku među nama na prvi pogled...
On je umro 7. novembra a ja se rodio 27. iste godine. Veoma mi je slican.

у укусима и схватањима
Prelepo!

Screenshot_130.png

https://kultivisise.rs/bela-hamvas/

:heart2: :heart2: :heart2:

Ne mislim da treba na temi UKUS ZENE,pisati dugacke tirade.Za mene i moj ukus zene,najvise me podseca,kao da jedem najfiniji kesten pire,sa najukusnijim
slagom na svetu i sve to,zalivam bozanskim picem nektarom........

Ova tema ,UKUS ZENE je velika tema ,tema koja zene dovodi u prvi plan javnog interesovanja,sto je svakako vrlo pohvalno. Ja sam o ovoj temi,vec dao svoje
misljenje,ali zelim da istaknem ponovo.Onaj koga zene ne interesuju,bilo kao seksualna bica,bilo socioloski ili na bilo koji drugi nacin,ne treba svoje mislljenje
o ovoj temi,ni da iznose. Kao krucijalnu cinjenicu,tvrdim da onaj muskarac,koji nije imao oralni seksualni odnos sa zenom,ne treba da ucestvuje u ovoj temi,
jer Jedini nacin,da se oseti pravi ukus zene..........jeste osetiti njene zivotne sokove,sa izvora njene zenstvenosti.........

Pa ono moje je mišljenje da se samo latentnim homoima i homoima ne sviđa vagina pa idu na anal kao izgovor da to više vole ČP
obično, takvi ne vole da ližu ČP

Kakve su ovo predrasude i gluposti živ bio? Kaži mi onda devojke koje ne vole baš nešto preterano oral, one su latentne šta? Lično nemam nikakav problem sa oralom, volim kada mi devojke "sede na faci", ali takođe razumem i ljude koji ne žele u ustima nešto iz čega se mokri. Kao što nikada ne bih bio ni u kakvom odnosu sa devojkom koja ne voli oral, ali mogu da je razumem.

Back