Ukrupnjavanje srpske politicke scene

Eh, kako su dobra ova zadnja dva posta...

Kada bi ovako svi komunicirali, gde bi nam bio kraj...

Svaka čast, momci.

Prilozi

• bravo.gif
    bravo.gif
    37,5 KB · Pregleda: 22
Arhangel NS:
DS može, al' da ode ulevo...K'o što se busaju kad im zafali glasova...

SRS, 'ebi ga, za sada imaju veliku podršku, ali kada sklone " estradne " (Vučić,Toma...), biće ok za desnicu....

DSS, u svakom slučaju potrebna stranka ( narod još ne konta da može i nacionalno i normalno ).

I to bi bilo to...

Ostali - CIAO !!! Koji će nam q.... Da prave gužvu, neka prešu u NVO... Ionako se mnogo ne razlikuju....

Slazem se.U tom slucaju jedino moguca koalicija je DSS i SRS, jer ni Kostunica ni Nikolic ne bi sigurno sa DS-om....bar tako sad sve izgleda.

Ne bi to bila losa kombinacija, vlada bi bila vrlo stabilna, a Kostunije bi kanalisao radikale i njihov ekstreman nacionalizam i sprecio njihove stetne izjave i poklice i sl. Naucio bi ih da budu, kako sam negde procitao "pametni nacionalisti". 8-) , bas kao sto je to i Kostunica.

commodore:
Egzaltiran cinjenicom da imamo moderatora, evo vracam se svojoj staroj tradiciji postavljanja cisto politickih tema sa srbijanskim predznakom.
Dakle, decaci i devojcice, sta mislite,

Da li se srbijanska politicka scena ukrupnjava?
Da li cemo za nekoliko godina imati samo 3 partije?
Koje?
Koje ce se partije spojiti, koje ugasiti, koje koalicije ce da nastanu?

O tom famoznom "ukrupnjavanju" se priča već nekoliko godina. Sam proces je u stvari počeo zvaničnim raspadom onog nesrećnog DOSa. Ali i dalje je to samo san. Ima toliko onih koji su željni vlasti. Jedini način na koji oni zamišljaju vlast je koalicija. Mislim na trenutno najjače političke snage... No, definitvno male stranke polako nestaju i sve više dolazi do njihovog pretapanja ili nestajanja.

urospo:
Naravno...saljemo ekspediciju, sa tobom u onom tenku na celu :D

Ha...a uvek sam kao klinac, u onim kaubojskim filmovima vise gotivio i navijao za indijance. :D
Sada ih samo gotivim ;-)

Jomini ne brini, spasicemo te, ali necemo da ratujemo protiv indijanaca, otkupicemo te za bure vatrene vode :p
За Јомина ја дјем литар своје домаће ракије и четири паприке

Back