commodore
Domaćin
- Poruka
- 4.296
Eto...
Sta da kazem ja na to.
GDE IMA TRENUTNO TAKVO UREDJENJE?'
GDE?
DA LI JE dozvoljeno poveljom UN?
Sta da kazem ja na to.
GDE IMA TRENUTNO TAKVO UREDJENJE?'
GDE?
DA LI JE dozvoljeno poveljom UN?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Arhangel NS:DS može, al' da ode ulevo...K'o što se busaju kad im zafali glasova...
SRS, 'ebi ga, za sada imaju veliku podršku, ali kada sklone " estradne " (Vučić,Toma...), biće ok za desnicu....
DSS, u svakom slučaju potrebna stranka ( narod još ne konta da može i nacionalno i normalno ).
I to bi bilo to...
Ostali - CIAO !!! Koji će nam q.... Da prave gužvu, neka prešu u NVO... Ionako se mnogo ne razlikuju....
Бл:МЕНИ ПРЕСТАЛО РАДИТИ ТО ПОСТАВЉАЊЕ СЛИКА
МА неће да ради на Крстарици овај систем, не на компуcommodore:Ako se ne popravis... prestace ti i system 32.dll i kernell32.dll i jos po nesto...![]()
![]()
![]()
p.s.
salim se... prekontrolisi sistem.
Ostavio sam ti sliku na My Documents.
МА мислио сам на документа на форуму.commodore:Salim se, o paljevino...
Оћемо ли га спашаватиurospo:Jominia uhvatili indijanci....neko mnogo zaebano pleme....eno, ostre tomahavke![]()
Трба помоћ за индијанцеjomini:Pu, daleko bilo!
Бл:Оћемо ли га спашавати
commodore:Egzaltiran cinjenicom da imamo moderatora, evo vracam se svojoj staroj tradiciji postavljanja cisto politickih tema sa srbijanskim predznakom.
Dakle, decaci i devojcice, sta mislite,
Da li se srbijanska politicka scena ukrupnjava?
Da li cemo za nekoliko godina imati samo 3 partije?
Koje?
Koje ce se partije spojiti, koje ugasiti, koje koalicije ce da nastanu?
За Јомина ја дјем литар своје домаће ракије и четири паприкеurospo:Naravno...saljemo ekspediciju, sa tobom u onom tenku na celu![]()
Ha...a uvek sam kao klinac, u onim kaubojskim filmovima vise gotivio i navijao za indijance.![]()
Sada ih samo gotivim ;-)
Jomini ne brini, spasicemo te, ali necemo da ratujemo protiv indijanaca, otkupicemo te za bure vatrene vode![]()