Nikako da postavim slike, ne stižem...
Majstor Bob
DSCN9732 by
Memento Cakes and things, on Flickr
Torta za Čipa i Dejla - figurice su poručene u Malom Princu, nije žena bila sigurna da li će mi uspeti pa nije htela da rizikuje. Čekam da mi pošalje sliku sa vevericama.
DSCN9822 by
Jedan plišani meda za prvi rodjendančič
DSCN9778 by
I legendarna svadbena torta...Legendarna iz više razloga - prvo to je moja prva svadbena, radila sam je za komšinicu, ( inače, mm i njegovi su dosta bliski sa njenom porodicom pa mi je stalo da sve bude u redu) Devojka mi je prvo rekla da joj je svejedno kakva...onda sam je ja danima davila i došla do toga da treba da bude bež/srebrna kombinacija, da hoće cveće i da hoće elegantnu tortu.
Pa sam se ja danima patila sa raznoraznim cvetićima, a što je najgore nisam imala nikakvu jasnu ideju kako bi torta trebalo da izgleda. Pokupovala sam tonu kojekakvih ukrasa, sedefa i budalaština...
Na kraju sam dan pre nazvala i pitala koje će cveće biti u bidermajeru, jer sam imala započetih milion različitih cvetića, pa da odlučim koje da završavam...da bi ispalo da će u buketu biti bordo kale!
Napravila sam ih na brzinu i još par bordo cvetića...
Satensku traku sam trčala uveče da kupim i naravno, pošto sam bila preumorna saberem
prečnike torti umesto obima i kupim manje, tako da samo gornji sprat ima traku ... I još gomila sitnica koje su pošle naopako...
Vrhunac je to što su mladoženjini roditelji naručili tortu u restoranu pa su mladencima uvalili da seku tu neku bezveze tortu
U svakom slučaju ja sam dala sve od sebe i prilično sam zadovoljna...Svetlo mi je bezveze i ne vide se baš dobro boje ali u pitanju su slonovača, srebro i boja vina.
DSCN9838 by