Ukrašavanje torti, rođendanske torte

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrlo uspešan vikend, lepe torte subarometar.
Koko obaraš s’ nogu, pogotovo sa krivom :worth:
Vera tvoje majstorstvo se vidi i a to je najvažnije :worth:
Tanja torta ti ja baš dobra. Što se ivica tiče možeš ih oblokovati kako hoćeš pre putek reme I stavljanja fondana, pod uslovom da ti je torta bila par sati u fižideru I dobro se stegla.Bež obzira na različite ivice torte su ti uredne,a ja to jako cenim.:klap:
Poks super torta i ali pomocnik…:cmok2:
Emma, uspala si ne brini :super:
Gogaz bravo za ružice,:super:
Smeh, baš te razumem, znam ja kako je to kad ne ispadne ono što si zamislila :besna:, no deca imaju mašu I važno je da su zadovoljna. Srecan rodjendan Tomi, :heart:
Jellena divna torta, cela priča ispričana :klap:
VessnaG puno dobrih tortica si odradila, a jasuče mi je posebno :klap:
Klapat knjiga je divna :ok:
Zorice bas su lepi autici, kao i sve što ti uradiš :super:

Ako sam nekoga izostavila - neka se ne ljti, nije namerno :zag::heart:

dok vi vi rasturate i pravite nenormalno lepe torte, koje ja ne bi ni sekla :) ja pravim ovako jednostavke, da jedva nešto ima na njoj :) hehe
479.jpg

Što su divne torte sve redom.
Neznam koju bih izdvojila,super su!Pa idem redom.
Dona bella oboje torte su super,a patikice odlične!:klap:
Od čega su ovi štapići oko mede u boji?To su obojani ili?:think:
Rzorica super su sve torte,svadbena je odlična al me Wini oborio s nogu.:worth::super:Dal je i medo torta?Odlično je urađen!:klap:
Dragica LJ ono najjednostavnije je nekad i najljepše,zato vam je odlična tortica!:super:
MinicaRelja torta je super,sigurno se djevojka veselila torti.:klap:
Gogaz preljepe ruže!Jel su od šlaga?:super:
Tanja79sd baš je super taj meda na roza torti,razbija malo rozu sliku,meni se jako sviđa!:klap:
Emaw jako ljepa tortica i tako vesela!Super!:super:

Evo nastavak...
Ema m torta je savršena,super za prvi put,ma savršeno!:klap::super:
Emaw plejboj zeko je super!:super:Ostale torte sve odlične a pogotovo svečana bijela!:klap:
Zorica 023 autići su super!Oboje torte savršene?:super:
Klapat sjajno knjiga izgleda,mnogo mi se sviđa!:klap:
VesnaG odličan je dinosaurus,jako mi se sviđa,izgleda ko pravi!:super:
Vera torta je jako ljepa al mi je nekako višak toliko cvijeća pa se slažem sa tobom.Ako su tako mušterije tražile ne može se tu ništa!:D
Poks76 slatka je torta a još slađi pomočnik.Bravo za oboje!:klap:

Jelena pepe su odlične!Ma prekrasno su urađene!:klap:
Smeh torta je jako ljepa!Ja nebi uspjela dobiti takvi oblik a tek ovako nešto!Glavu gore i bit će drugi put bolja!Najbitnije da je slavljenik bio zadovoljan!:super:
Zlatna koko sa zlatnim rukama,torte su sve vrhunski urađene i toliko su savršene da sam ostala bez teksta!:super:Kočija kao iz bajke,cvjeće savršeno kao iz vrta,patuljci,Snežana i kolibica savršeni,životinjice su kao prave,kao i sirena a pikaču i gumibar mi izgledaju kao igračke, savršene do detalja.Kriva torta je vrhunac,čestitke i za majstora koji je izradio stalak!:worth::worth::klap::klap::super:
VesnaG sve četri torte mi se jako sviđaju,al mi je favorit psić i kučica!:klap::super:
Klapat kamion je zakon!:super:
Oprostite što ovako pišem unatrak al nisam imala vremena da prije komentiram samo sam djelila bone.Zato sam sada nadoknadila!:rumenko:
Dona bela nemam riječi!Odlične su torte!:klap::super::super:

Poslednja izmena:
Hvala svima na bonama...ugojicu se! Lyly, da i meda je torta,plazma.Samo veliki je problem kada ti musterija dodje ,hoce nesto posebno,a onda te ogranici sa kilazom!? Da bude velika i torta i figura ali da ne bude teska...Isti problem sam imala i sa traktortom...da bude kvalitetna(reforma),dovoljno velika a opet ne teska.Ali,zato smo tu da im ispunjavamo zelje!

Dragice ma ti si majstor i da ne ukrasiš tortu ona bi bila sasvim posebana :klap:
Rzorice baš su sve super, ali poslednja sa figuricom je fenomenalna. Kako samo tako dobro napraviš figuricu, samo što ne prohoda. :worth:
Dona Bella sve su ti baš lepe, nežne boje i pedantno uradjene. :super:Šta radiš sa papirom za podlogu kada ti je u boji torte. Ako ga još i bojiš onda si baš, baš ....:kpozdrav:

Evo jedna rodjendanka za mog zeta (blago zetu kad ima ’vaku taštu). Stvarno radjena je od srca, naravno sa malo vremena (meni treba baš podosta da je uradim) pa sam na brzinu pravila etiketu sa natpisom, jer nisam smela da pišem po mokroj torti. Možda je bolje da ništa nisam stavila, ali....
Narvno ni boja mi nije jednaka, mada to u ovom slučaju i ima draži. :besna: Kako to vama uspeva, sam će bog znati. Evo na ovim stranicama i Rzorica je farbala panj za medu i boja joj je jednaka, da i ne pominjem Stefaneli - šta ona tek radi.

attachment.php

attachment.php

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back