darda
Elita
- Poruka
- 16.797
tvoje teritorije su u anadolijija sam ilir, a ovo su sve drevne naše ilirske teritorije.
vi ste došljaci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tvoje teritorije su u anadolijija sam ilir, a ovo su sve drevne naše ilirske teritorije.
vi ste došljaci
Rusofili se prave ludi.
Ukrajina nikada nista nije uradila protiv ruskih interesa.Rusi govorili da su im Ukrajinci braca i mucki ih napadose u februaru 2022.
Ukrajinci se suzdrzavaju da gadjaju ruske ciljeve koji nisu vojni,a Rusi gadjaju sve sto mogu da dobace.
Da nije bilo hrabrog Nato-a Rusi bi jos divljali po Donbasu i Krimu.
i tamotvoje teritorije su u anadoliji
krstarica pusta da ljudi pisu sta zele sve dok je u skladu sa pravilnikom, zakonom i ustavom srbije.Ja sam gledao i čitao 90% objava na Krstarici i samo se smejao.
I Krstarica je bila prepuna propagande.
krstarica pusta da ljudi pisu sta zele sve dok je u skladu sa pravilnikom, zakonom i ustavom srbije.
Sem što je palila Ruse u Odesi , sem što je uvela strahovlau i zabranila ruski jezik na javnim mestima, sem što je pozabranjivala proruske partije i partije koje su bile za dogovor sa rusijom , sem što je ukinula sve ruske i proruske medijske kuće čak ih i raketirala te zabranila internet portale iz rusije, sem što su promovisali nacizam , rušili spomenike otadžbinskog rata , s druge strane gradil spomenike, spomen kuće, davali ulice , izdavali marke, SS ukrajinskim oficirima i na kraju najavili učlanjenje u nato i instaliranje raketa na svojoj teritoriji.Rusofili se prave ludi.
Ukrajina nikada nista nije uradila protiv ruskih interesa.Rusi govorili da su im Ukrajinci braca i mucki ih napadose u februaru 2022.
Ukrajinci se suzdrzavaju da gadjaju ruske ciljeve koji nisu vojni,a Rusi gadjaju sve sto mogu da dobace.
Da nije bilo hrabrog Nato-a Rusi bi jos divljali po Donbasu i Krimu.
Sve vreme pričam da je lud onaj koji veruje da Rusija može izgubiti ovaj rat i ko veruje da Rusija nije mogla da uradi ono što Izrael radi Palestini... Kao, da su Rusi mogli ne bi ovoliko trajalo... Pa, nisu hteli ljudi da ih obrišu sa zemlje, nisu genocidaši kao Izraelci.
Нато и англољуби међу форумашима су све редом бића са идентитетским комплексима те и полтрони.
Погледај Dialogue Works Andrei Martyanov, интервју у којем даје дефинитивни опис образовања, знања и способности западних политиканата, "дипломата", "стручњака", новинара итд, катастрофа.
Не занимају ме крапинци (од самог "настанка" производ разних страних геополитичких пројекта, као и "украјинци"), који су ми сви на "игнор" ради читљивости тема, него српски полтрони који себе "уздижу" над родом мимикријом западних демона и зомбија.
Неки од њих и живе на западу и толико су "интегрисани" и "упућени" да између зверања у нетфликс серије, хистори ченел, гуглања и, на тој основи, тровања по форуму тешко да имају ишта релевантно да додају, да не говорим о комплексашима у Србији којима су ти и такви постали гуруи.
siftare nije niko dirao nego su oni vrsili teror nad Srbima.I NATO je došao na poziv kosovskih Albanaca koji bi takođe da se otcepe. Zašto podržavaš otcepljivanje od drugih država?
Meni više deluje da imaju razvijen Stokholmski sindrom, toliko dugo nas maltretiraju Amerikanci da su im postali ljubimci.