Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 21.184
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje zuto Turcine
Erdogan se oglasio, kaze ne priznaje tu otimacinu

U administrativnim. Kao pokrajina Kosova, kao exyu republjik...Nego, da ponovimo pitanje
Sta tacno znaci "priznanje" tj aneksija tih teritorija, i u kojim granicama
Pogledajte prilog 1107054
Kad nauci da puca.Kad uleces na Kosovo
Jel, nikad?
Opste je poznato da EU i zapad imaju dvostruke standarde...Свет скичи и вришти управо на признавању две републике,
НЕ СЕЋАМ СЕ ДА СТЕ ОВАКО ВРИШТАЛИ КАД СЕ КОСОВО* ПРИЗНАВАЛО? ЛИЦЕМЕРИ, ДОШЛО ВАМ ЈЕ КОСОВО НА ПРАГ!
Свет скичи и вришти управо на признавању две републике,
НЕ СЕЋАМ СЕ ДА СТЕ ОВАКО ВРИШТАЛИ КАД СЕ КОСОВО* ПРИЗНАВАЛО? ЛИЦЕМЕРИ, ДОШЛО ВАМ ЈЕ КОСОВО НА ПРАГ!

Ne lupetaj glupostiImaju dugova više nego što vredi njihovo zlato i skoro cele rezerve deviza.
Pogledajte prilog 1107024
Ako im sada udare sankcije neće im vredeti svi dolari i zlato.
Možda si propustio da su Amerikanci samo prošle godine povećali kapacitet za proizvodnju i skladištenje gasa za 20 odsto postajući najveći svetski eksporter gasa lng-ija i upravo povećavaju dodatne kapacitete.
Precenjuješ Ruse, drugi samo čekaju da izguraju Ruse.

Ti nekome govoris da je poturica tamnoputi Rascanine???
Значи напокон крај рата још само да уђу руски мировњаци као и на Криму. (или ако ти је ближе срцу пандам Нато мировњаци улазе на КиМ).Nego, da ponovimo pitanje
OVO JE RAZVOJNA SANSA ZA SRBIJU.Jedino sto je sada izvesno je da ce cene da ‚‚ripe‚‚u nebo...
znaci da ono zuto ako ne bude dobro i ne smiri loptu ima da postane crveno.Nego, da ponovimo pitanje
Pogledajte prilog 1107054
Да, у суштини долази нам нова енергетска криза.Jedino sto je sada izvesno je da ce cene da ‚‚ripe‚‚u nebo...
Ali rasista jesi,zapadne tekovineTi nekome govoris da je poturica tamnoputi Rascanine???
Ajde.Ali rasista jesi,zapadne tekovine
pa jesi reko tamnoputi
Turcin.pa jesi reko tamnoputi
Ti nekome govoris da je poturica tamnoputi Rascanine???

????? plav ko AganlijaJa sam plav ko dete bio sada sam smedj a deca mi imaju plavu kosu.
Garavi Srbine....![]()