- Poruka
- 34.841
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa realno su to uradili prekršivši povelju UN o miroljubivom riješavanju sporova i suverenosti i teritorijalnom integritetu međunardno priznatih država i otvorili pandorinu kutiju, u smislu mi smo najači i može nam se! Tako da im se sad to sve vraća kao bumerang, jer će Rusi, koji inače sve više ističu Kosovo kao primjer, da priznaju Donjecku republiku sve u smislu kad se može vama da priznate Kosovo koje ste oteli silom, može se onda i nama! Zapad može samo da ko zavezan džukac da laje do iznemoglosti, jer je sam sebe doveo u situaciju da se svi igraju sa međunarodnim pravom i vrlo lako se otvara mogućnost da će sljedeći biti Kinezi, koji imaju puno pravo da vrate Tajvan koji je do drugog svjetskog rata bio kineska teritorija, sve po istom principu gole sile i stava može nam se!Dobro kaže Putin, NATO smradovi misle da se napad na SRJ ne računa...
Istorija pamti, a zapadna gamad će pojesti sva gomna koja su izasrali tom agresijom.

mislim da je moment sile novi zvanični legalni dio međunarodnog prava ...rekla ona NVO srbljenović ili kako god u duelu s acom.Pa realno su to uradili prekršivši povelju UN o miroljubivom riješavanju sporova i suverenosti i teritorijalnom integritetu međunardno priznatih država i otvorili pandorinu kutiju, u smislu mi smo najači i može nam se! Tako da im se sad to sve vraća kao bumerang, jer će Rusi, koji inače sve više ističu Kosovo kao primjer, da priznaju Donjecku republiku sve u smislu kad se može vama da priznate Kosovo koje ste oteli silom, može se onda i nama! Zapad može samo da ko zavezan džukac da laje do iznemoglosti, jer je sam sebe doveo u situaciju da se svi igraju sa međunarodnim pravom i vrlo lako se otvara mogućnost da će sljedeći biti Kinezi, koji imaju puno pravo da vrate Tajvan koji je do drugog svjetskog rata bio kineska teritorija, sve po istom principu gole sile i stava može nam se!
Nije počelo neće ni početi.Jel pocelo,nisam hteo sa devojkom da se vidim sve cekam karambol.Blokirala me na viberu.

Jos jednom ce NATO stoka morati da pojede sva gomna koja je izasrala ovih dana![]()

Nije počelo neće ni početi.
Sve je samo očajnički cirkus da bi Demokrate digle rejting pred Midterm izbore za Kongres.
Skretanje pažnje sa lošeg ekonomskog stanja.
Tresla se gora, rodio se miš. Otprilike to ti je to. Džaba čekaš. Idi kod devojke.
[/spoiler]
To pričate od 2014.godine.Pocece samo je pitanje vremena
Zapad ce gurnuti Ukre da napadnu Donbas a Rusija ne moze dozvoliti humanitarnu katastrofu etnicko ciscenje i pokolj ,ne moze dozvoliti da se ponovi Srbrenica u Donbasu Rusija ce biti prinudjena da poduzme humanitarnu vojnu intervenciju i preuzme kontrolu nad Ukrajinom
To pričate od 2014.godine.
Isto ste za Krajinu i Kosovo pričali od 1991-1995.godine
Nije realno
Kad dosad nisu neće u dogledno vreme sigurno - verovatno NIKAD dok se geopolitički uslovi ne promene DRASTIČNO.
Ja sam jedno vreme mislio da je trgovina za Siriju, pretnja da će da se desi sranje u DonbassuJeste realno. Zapad je svestan da njegova moc slabii iz dana u dan a da Rusija i Kina jacaju.
Zato zele rat protiv Rusije sto pre kao opravdanje za uvodjenje najgorih mogucih sankcija sa ciljem onemogucavanja daljeg napretka Rusije i Kine.
Sve je logicno.
Evo, sreda je.
Jel se zna u koliko sati krece to tamo?
Pogledajte prilog 1103675Ruskim izjavama o povlacenju ne treba verovati.
Niko krupno ko rus ne laze.